Zjistila jsem pravdu a teď nevím, co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.6.13 13:14
@82daniela píše:
@Uju
Tak to je pravda jen by mě nikdy nenapadlo že ta ženská a švagr jsou takové sv*ně :cert:

a jak jsi to zjistila, že jde právě o jeho bratra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
6.6.13 13:16

No, já bych se trošku pozastavila nad tím, jestli to, co zakladatelka udělala je legální, skoro si myslím, že není a zakladatelka má tudíž štěstí, že tento akt nikdo neřeší. Nejsem si jista, jestli je možné zjišťovat původ DNA bez svolení jeho majitele, případně zákonného zástupce. Vždyť i policie to může udělat jen na základě rozhodnutí soudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 13:21
@eva76 píše: …Nejsem si jista, jestli je možné zjišťovat původ DNA bez svolení jeho majitele…

To jako zda ta DNA pochazi ze slin, nebo ze stolice? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
6.6.13 13:22

Celé je to postavené na hlavu, nechápu, že tomu někdo věří

• Citovat
  • Upravit
1180
6.6.13 13:25
@Starej Pardal píše:
To jako zda ta DNA pochazi ze slin, nebo ze stolice? :mrgreen:

ne to jako, že ten tes musí být udělán SE SOUHLASEM testovaného, pokud se jedná o dítě, tak se souhlasem zákonného zástupce. Jak jsem pochopila, zakladatelka to udělala tajně, bez souhlasu otce i matky dítěte, je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.6.13 13:28

@kočička Evička
Od manžela ale hned po tom jsem si zašla za švagrem a tou ženskou oba pak řekli jak to vlastně bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.13 13:36

@eva76
Tzv. anonymní DNA test je test, u kterého nelze ověřit totožnost osoby poskytující vzorky. Ten tedy nemusí svou identitu zveřejňovat, vzorky se nejčastěji zasílají poštou a výsledek je tak pouze pro potřeby zadavatele - tzn. nemůže být použit v soudním sporu, či jiném úředním jednání.

• Citovat
  • Upravit
6.6.13 13:57
@82daniela píše:
@kočička Evička
Od manžela ale hned po tom jsem si zašla za švagrem a tou ženskou oba pak řekli jak to vlastně bylo.

přála bych ti, aby to tak bylo, protože v mým okolí, když cosi „prasklo“ tak byl též použit sourozenec, který se „přiznal“ k něčemu, aby zachránil toho druhýho před průserem. Nerozumím testům DNA, jestli může být výsledek u dvou, byť sourozenců a dítěte zcela shodné, ale pochbuju o tom, protože to by potom testování pozbylo smysl v mnoha případech, protože by se vlastně nedalo u příbuzných prokázat, kdo je ten či onen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.6.13 14:09

@kočička Evička
Já jsem si také nejprve myslela že lže a tak jsem i s ním šla ža švagrem a jeho milenkou a chtěla tedy pravdu ode všech a tak mi to řekli a když viděli že ani tak jim nevěřím tak mi ukázali něco v čem bylo jasné že můj muž je v tom nevinně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
6.6.13 14:26

Tak uz vim, kam si chodi pro namety na scenare D. Steelova apod. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkasa
6.6.13 14:34
@ropucha 02 píše:
Tak uz vim, kam si chodi pro namety na scenare D. Steelova apod. 8o
:mrgreen: :P :potlesk: asi tak :zed:
  • Citovat
  • Upravit
54030
6.6.13 15:02
@kočička Evička píše:
přála bych ti, aby to tak bylo, protože v mým okolí, když cosi „prasklo“ tak byl též použit sourozenec, který se „přiznal“ k něčemu, aby zachránil toho druhýho před průserem. Nerozumím testům DNA, jestli může být výsledek u dvou, byť sourozenců a dítěte zcela shodné, ale pochbuju o tom, protože to by potom testování pozbylo smysl v mnoha případech, protože by se vlastně nedalo u příbuzných prokázat, kdo je ten či onen.

hm, mě se to taky nezdá :think: 98% shoda je hodně :think: netušila jsem, že sourozenci by mohli mít tak vysokou, když má každé jiného otce i matku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
6.6.13 15:19

@Michelangelo taky se mi to nezdá, pokud to nejsou jednovaječná dvojčata…podle mně to je blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eddie69
6.6.13 16:45

DNA příbuzní

Pokud nejsou jednovaječná dvojčata tak jejich společná dna bude kolem 50ti %
Tedy těch bratrů. A to ještě když mají stejné oba rodiče.

Příbuznost tohoto dítěte a bratra jeho otce určitě nebude více než 25%.

;)
  • Citovat
  • Upravit
4123
6.6.13 16:49

Jojo něco tady nehraje, asi bych si zjistila zda je reálné, aby vyšly výsledky pozitivně v případě, že si testovala bratra otce té holčičky…dle mě je to pěkná blbost :nevim:.
Zakladatelko, by mě zajímalo, co ti ukázali jako důkaz, že jsi přesvědčená, že ti všichni 3 nelžou :lol:. Zatím, jestli je tedy vše pravda jak píšeš (ty testy DNA), mi to příjde, že se na tebe domluvili :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí