Zlozvyky našich partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
27.4.11 16:57

můj jich má hafo: když sedí, klepe nohou; neuklízí si po sobě nádobí a ani papírky od čokolád; věčně si loupe nehty; smrká do umyvadla; čůrá ve stoje (ač ho už 6 let učím si sedat, to dělá jen ožralej :-)); nosí prachy volně v kapsách a pak se diví, že je věčně ztrácí; válí krabičky s cigárama po celým domě; nevypouští vodu z vany, když se vykoupe; chodí domů tak, že nejdřív projde dveřma a pak je teprve otevře!!!!; oblečení dává všude jen ne tam kam patří, třeba špinavé ponožky na topení a tam čekají až ztvrdnou a já je pak zlomím do prádla; do televize čumí tak, že kdybych vedle něj rodila, tak ho to za nic na světě nevyruší, prostě nevnímá; když odjede z domu, že jde jen něco zařídit tak si v každý hospodě kam se dostane dá kafe a přijede za x hodin…atd. to je na román :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
27.4.11 17:25

:lol: Dobrý téma :D
Takže…Strašně rychle a strašně hlasitě jí, drobí a nechává po sobě všude hrnky od kafe, talíře a papíry od uzeniny, pořád něco ztrácí a hysterčí a děsí mě :D a pak to najde (např. ježiš, já sem nechal na poště mobil! a teprve pak se podívá a samozřejmě ho má v kapse :zed: ), smrká do umyvadla, týden nechá na topení „schnout“ věci na tenis … :) a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
27.4.11 17:28

a jo a to jídlo…mlaská jako prase když jí a když ho napomenu tak na mě vyjede, že nemlaská; a chrápe a jako dřevorubec a zase, kopnu do něj (nejdřív něžně) tak přestane a za chvíli zase a hlasitěji to už kopnu víc a přestane ale zase na chvíli a když už potřetí začne tak na něj zařvu a to je zase naštvanej, že ho budím a že on přeci nechrápe… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
27.4.11 17:34
Mar__tanka1983 píše:a který zlozvyk nejvíc bolí? zásadně nezavírá kuchyňské šuplíky a dvířka od linky, takže mám permanentně celé nohy, a občas i hlavu omlácené, páč když jdu třeba okolo a nesu koš s prádlem, tak přes ten koš si pod nohy nevidím a tak to napálím v plné rychlosti…au…

Jooo, tak přesně to dělá taky ! :D Já se o to sice nemlátím, ale věčně za ním chodím a zasunuju šuplíky, zavírám skříňky v kuchyni a v ložnici :D Já nevim, co je na tom za problém?! A toaleťáku taky spotřebuje habakuk :D A trvá mu to na tom záchodě jak psovi pastva…Jo a co mi leze na nervy nejvíc, že chodí návštěvám občas otvírat v trenkách :zed: :zed: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
27.4.11 17:48

Doriang, chvilku sem si rikala, jestli nezijeme s jednim clovekem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
27.4.11 17:51

příjde „z piva“ a zakouřené věci svlékne v ložnici a „uloží“ na židli u postele :cert:

• Citovat
  • Upravit
118
27.4.11 18:04

To nejde se nepřidat :-)))
Tak úplně nejvíc mi vadí, že když jí tak si nacpe úplně plnou pusu, že ani nemůže žvýkat. Když jsem se ptala, proč si nevezme menší sousto, tak mi řekl, že musí v puse něco cítit, jinak se nenají :evil: Když ho tak vidím, přejde mě chuť k jídlu, ale ještě jsem nezhubla :lol:
Taky jen co vyjedeme autem, má prst v nose, ale to snad dělají všichni řidiči :lol: Stačí zastavit na semaforech.
To rozházený prádlo, ponožky naruby, prdíky, to už nějak přehlížím
Chodí v noci jíst a ráno uklízím oschlé pečivo, alobal ze sýru, sáčky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
27.4.11 18:27

bože jak to tak čtu tak mam asi fakt toho nej :lol: ten můj žádný zlozvyky asi nemá… oblečení si dává na jednu hromádku na místo které sem mu určila, boty si schovává hned po příchodu do botníku, jídlo po sobě uklízí, nádobí od jídla též… koupe se každý den, nehty si stíhá v koupelně nad vanou, vanu vždy spláchne..
nějak mě vážně nenapadá co by mě na něm vytáčelo z těchto pro mě malicherností… :roll:
jsme oba pořádkumilovní a tak to u nás funguje celkem bez problému.. každý si uklízí po sobě a není co řešit..
nějak moc nechápu jak se může nějaká dospělá bytost svléct tak, že má oblečení po celém bytě?… 8-o
u nás by mu to zčoudili naše dítka a zřejmě by to v původním stavu už nikdy nenašel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
27.4.11 18:36
Kristanka píše:
všude chodí pozdě, musí se totiž před odchodem dlouze obhlížet v zrcadle :zed: :nevim: :pocitac: :cert: :pankac:
:mrgreen: u nas doma je to stejne :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
27.4.11 18:40
Ajašla píše:
Tak úplně nejvíc mi vadí, že když jí tak si nacpe úplně plnou pusu, že ani nemůže žvýkat. Když jsem se ptala, proč si nevezme menší sousto, tak mi řekl, že musí v puse něco cítit, jinak se nenají :evil: Když ho tak vidím, přejde mě chuť k jídlu, ale ještě jsem nezhubla :lol:
Taky jen co vyjedeme autem, má prst v nose, ale to snad dělají všichni řidiči :lol: Stačí zastavit na semaforech.
Chodí v noci jíst a ráno uklízím oschlé pečivo, alobal ze sýru, sáčky apod.

ten prst v nose ma pobavil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak muj taky plna huba jidla a jak mu povim nech to aspn pokuse tak rekne ze nema cas a pak sa pomalu dusi jidlem :mrgreen: :mrgreen: aspon v restike sa snazi jist slusne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.4.11 18:42
1simona1 píše:
Ajašla píše:
Chodí v noci jíst a ráno uklízím oschlé pečivo, alobal ze sýru, sáčky apod.
ten prst v nose ma pobavil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak muj taky plna huba jidla a jak mu povim nech to aspn pokuse tak rekne ze nema cas a pak sa pomalu dusi jidlem :mrgreen: :mrgreen: aspon v restike sa snazi jist slusne :-D

No tak to mi ani do restaurací moc nechodíme, ale moc mu to tam nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
27.4.11 18:42

jinak ten muj tak jako asi vsude…
nikdy nezavre dvirka od cehokoliv,porad zapomi na co si kam dal…nesnazim kdyz necha klice od auta v zapalovani a pak chodi a hleda kde jsou :mrgreen: :cert: :cert: :cert: a uplne nesnasim kdyz si ovoniava ponozky jestli je jeste muze dat na nohy a jak je zahodim do pradelniku tak je ma tendenci vabrat a to ma pak berou vcechny certi :cert: :cert: ale jinka je muj milacek :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.11 18:52
Lamiia píše:
bože jak to tak čtu tak mam asi fakt toho nej :lol: ten můj žádný zlozvyky asi nemá… oblečení si dává na jednu hromádku na místo které sem mu určila, boty si schovává hned po příchodu do botníku, jídlo po sobě uklízí, nádobí od jídla též… koupe se každý den, nehty si stíhá v koupelně nad vanou, vanu vždy spláchne..
nějak mě vážně nenapadá co by mě na něm vytáčelo z těchto pro mě malicherností… :roll:
jsme oba pořádkumilovní a tak to u nás funguje celkem bez problému.. každý si uklízí po sobě a není co řešit..
nějak moc nechápu jak se může nějaká dospělá bytost svléct tak, že má oblečení po celém bytě?… 8-o
u nás by mu to zčoudili naše dítka a zřejmě by to v původním stavu už nikdy nenašel :think:

treba ani neni tak poradku milovnej jak se te spis boji kdyz dela vse tak si mu rekla :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
533
27.4.11 18:55
Anonymní píše:
Lamiia píše:
u nás by mu to zčoudili naše dítka a zřejmě by to v původním stavu už nikdy nenašel :think:
treba ani neni tak poradku milovnej jak se te spis boji kdyz dela vse tak si mu rekla :mrgreen: :mrgreen:

já mu nic neřikala, nejsem žádná semetrika..takto to funguje samo od sebe co jsme spolu.. :lol: prostě takovej je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
27.4.11 18:57
jakkoli píše:
Doriang, chvilku sem si rikala, jestli nezijeme s jednim clovekem :mrgreen:

:lol: a já zrovna včera našla na svým blogu od někoho komentář, že máme sympatického tatínka, že vypadá jako ten jejich :mrgreen: tak kdoví, třeba žije dvojí život :-P :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí