Zlozvyky našich partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
beruska7908
27.4.11 19:29

tak ja jsem sice ted s dcerou sama,ale koukam, ze to smrkani do umyvadla je celkem casty, bejvalej to delal taky :poblion:

• Citovat
  • Upravit
765
27.4.11 19:30

Můj muž jí také s přecpanou pusou, tvrdí, že si to jídlo vychutná jen když ho má plnou pusu. To mi nějak nevadí.. Nehty si zásadně nestříhá, ale ani nekouše, on si je totiž těmi zuby jen zarovnává! To mě teda vytáčí:-) taky ho maminka zřejmě nenaučila jíst se zavřenou pusou, mlaskání je na denním pořádku…je mu nejlíp, když si lehne ke mně do postele, vezme si sklenici nutely, velkou lžíci a začne si to 10cm od mého ucha vychutnávat! :-)to už ho ale bohužel neodnaučím, tvrdí, že k tomu aby si jídlo pořádně vychutnal ho potřebuje smíchat v puse se vzduchem!!!! :pocitac: :lol: jinak sem tam ponožka, trenky, triko na různých místech mi nevadí, ráda je zvednu a uklidím…vždyť je to přece můj milovaný!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 19:35

teda jo tu čtu a bavím se z těch vašich chlapů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
27.4.11 19:37
monopolicek píše:
teda jo tu čtu a bavím se z těch vašich chlapů :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak se priznej, jako chlap :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
24603
27.4.11 19:42
ZSissi píše:
Můj muž jí také s přecpanou pusou, tvrdí, že si to jídlo vychutná jen když ho má plnou pusu. To mi nějak nevadí.. Nehty si zásadně nestříhá, ale ani nekouše, on si je totiž těmi zuby jen zarovnává! To mě teda vytáčí:-) taky ho maminka zřejmě nenaučila jíst se zavřenou pusou, mlaskání je na denním pořádku…je mu nejlíp, když si lehne ke mně do postele, vezme si sklenici nutely, velkou lžíci a začne si to 10cm od mého ucha vychutnávat! :-)to už ho ale bohužel neodnaučím, tvrdí, že k tomu aby si jídlo pořádně vychutnal ho potřebuje smíchat v puse se vzduchem!!!! :pocitac: :lol: jinak sem tam ponožka, trenky, triko na různých místech mi nevadí, ráda je zvednu a uklidím…vždyť je to přece můj milovaný!!! :srdce:

s tim jidle v posteli si mi taky ripomenula mojeho…
kolukrat sa v noci vzbudim tak ho najdu spat v poloze…misla s orisky pod jeho bradou,orisky v ruce a brada podeprena a plna pusa orisku a on si sladce spi!! :mrgreen: :mrgreen: a jak ho vzbudim tak sa lekne a rekne ze ma hlad tak ji orechy ale ze spi si neprizna za pana :lol: al enato sem si uz zvykla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.4.11 20:44

Ahoj holky,
je určitě spousta horších zlozvyků, ale mě naprosto vytáčí do bezvědomí neustálé přepínání televize…pořád a pořád dokola. :zed:
Poslední dobou se naučil slovní spojení „to neřeš“… když to řekne za večer pětkrát, blázním! Nevím kde chlap středního věku, celkem vzdělanej k takové hovadině přišel a kde nabyl vědomí, že je to zábavné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 20:46
beruska7908 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak se priznej, jako chlap :pankac:

no já teda popřemýšlím a něco na sebe prásknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
27.4.11 20:51
DianaAndílek píše:
můj jich má hafo: když sedí, klepe nohou; neuklízí si po sobě nádobí a ani papírky od čokolád; věčně si loupe nehty; smrká do umyvadla; čůrá ve stoje (ač ho už 6 let učím si sedat, to dělá jen ožralej :-)); nosí prachy volně v kapsách a pak se diví, že je věčně ztrácí; válí krabičky s cigárama po celým domě; nevypouští vodu z vany, když se vykoupe; chodí domů tak, že nejdřív projde dveřma a pak je teprve otevře!!!!; oblečení dává všude jen ne tam kam patří, třeba špinavé ponožky na topení a tam čekají až ztvrdnou a já je pak zlomím do prádla; do televize čumí tak, že kdybych vedle něj rodila, tak ho to za nic na světě nevyruší, prostě nevnímá; když odjede z domu, že jde jen něco zařídit tak si v každý hospodě kam se dostane dá kafe a přijede za x hodin…atd. to je na román :pocitac:

Ty máš doma mýho chlapa :?: :mrgreen: :mrgreen: teda až na ty cigára,můj je nekuřák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
27.4.11 21:54

mě příjde, že jste k těm svým polovičkám zbytečně moc kritický… mám za to a pozoruji to nejen tu ale i ve svém okolí, že emancipace žen v 21.st se týká hlavně toho, že se snažíte přeměňovat muže na ženy..
pokud se nepřemění k vašemu obrazu tak jsou ve vašich očích špatní a vytáčí vás jejich přirozené vlastnosti..
znám pravý opak toho cotu píšete hned ve dvou domácnostech svých známých, kdy jsou ženy laxní a muži jsou přehnaně puntičkářští…
mají za to, že žena by se měla s koštětem v ruce už narodit poté od rána do večera stát u plotny a jen smejčit.. oni pořádek dodržují a taktéž vyžadují…
pokud vy jste takové, že vám u vašich to semtam bordelářství, či nějaký podivný opakující se pohyb, přepínání tv a pod. vadí..pak jste si zřejmě měli najít jiného.. existují takový.. však píšu, že jednoho takového mám doma.. než být vaším mužem a buď denně poslouchat jak sem blbý, že odhodím ponožky někde na zem když je to mou přirozeností, nebo si pak přečíst tu jak mě drahá polovička drbe s jinýma stejně malichernýma ženskýma…

já vím, že občas žití vedle muže stejně tak jako ženy nemusí být zrovna jednoduché ale zamyslete se jestli si nervy neničíte uplně zbytečně samotné… to co píšete, že vás dovádí k šílenství mi přijde zkutečně jen jako důsledek neskonalé nudy ve vašich životech a hledání záminek k nervování vašich mužů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 21:58
Lamiia píše:
mě příjde, že jste k těm svým polovičkám zbytečně moc kritický… mám za to a pozoruji to nejen tu ale i ve svém okolí, že emancipace žen v 21.st se týká hlavně toho, že se snažíte přeměňovat muže na ženy..
pokud se nepřemění k vašemu obrazu tak jsou ve vašich očích špatní a vytáčí vás jejich přirozené vlastnosti..
znám pravý opak toho cotu píšete hned ve dvou domácnostech svých známých, kdy jsou ženy laxní a muži jsou přehnaně puntičkářští…
mají za to, že žena by se měla s koštětem v ruce už narodit poté od rána do večera stát u plotny a jen smejčit.. oni pořádek dodržují a taktéž vyžadují…
pokud vy jste takové, že vám u vašich to semtam bordelářství, či nějaký podivný opakující se pohyb, přepínání tv a pod. vadí..pak jste si zřejmě měli najít jiného.. existují takový.. však píšu, že jednoho takového mám doma.. než být vaším mužem a buď denně poslouchat jak sem blbý, že odhodím ponožky někde na zem když je to mou přirozeností, nebo si pak přečíst tu jak mě drahá polovička drbe s jinýma stejně malichernýma ženskýma…já vím, že občas žití vedle muže stejně tak jako ženy nemusí být zrovna jednoduché ale zamyslete se jestli si nervy neničíte uplně zbytečně samotné… to co píšete, že vás dovádí k šílenství mi přijde zkutečně jen jako důsledek neskonalé nudy ve vašich životech a hledání záminek k nervování vašich mužů…

Proč taková kritika?
My si tu muže podrbeme, ale milujeme je. Přehnaně mu to nevyčítám, ano, připomenu mu to, on řekne Ok a je to.
Pokud tebe nic nevytáčí - prosím, ale mě to přijde normální - já svého muže taktéž vytáčím A? Pokud bychom byli oba dokonalí, tak by byl život nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 22:03
Lamiia píše:
pokud vy jste takové, že vám u vašich to semtam bordelářství, či nějaký podivný opakující se pohyb, přepínání tv a pod. vadí..pak jste si zřejmě měli najít jiného.. existují takový.. však píšu, že jednoho takového mám doma.. než být vaším mužem a buď denně poslouchat jak sem blbý, že odhodím ponožky někde na zem když je to mou přirozeností, nebo si pak přečíst tu jak mě drahá polovička drbe s jinýma stejně malichernýma ženskýma…já vím, že občas žití vedle muže stejně tak jako ženy nemusí být zrovna jednoduché ale zamyslete se jestli si nervy neničíte uplně zbytečně samotné… to co píšete, že vás dovádí k šílenství mi přijde zkutečně jen jako důsledek neskonalé nudy ve vašich životech a hledání záminek k nervování vašich mužů…

8-o Myslím,že tady bylo hodně věci řečeno jen obrazně.A spíš pro zasmátí.Já bych z toho vědu nedělala.A já kdybych měla dělat to co je pro „mě“ přirozené,tak to by teda všichni joooo koukali.A o tom,že někdo nadává chlapovi že je blbý,tu, pokud mě paměť nešálí, nepsal nikdo,nebo se pletu?A my tady mluvíme o malichornostech, protože sedíme doma s děckama a nemáme si komu postěžovat.Ono nemysli si,že chlapi v práci na nás ženský pějou samou chválu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
27.4.11 22:11

ahoj holky
1.porad prepina televizi a ja mam ze vsech filmu kulovy protoze koukame treba na tri soucastne :pocitac:
2.kdyz koukame na tv tak porad neco macka a nebo necim susti :nevim:
3.kdyz je nahodou v kuchyni tak pak uklizim kuchyn dve hodiny protoze je to mazec
4.ale co mne nejvic dostava je ze kdyz prijede z prace dela instalatera nebo kdyz prijde z venku tak si lehne na postel v tom obleceni a monterky jsou kolikrat opravdu spinavy :zed: no a hromadky s oblecenim a ponozky pod polstarem a tak proste klasika :lol: ale nedala bych ho :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.4.11 22:12

Můj mě pořád pleská po zadku :roll: Nemůžu se ani předklonit do šuplíku u komody :cert: Ta úleva, když si v posilovně protahuju nohy a předkloním se, aniž by mě někdo pleskal :palec: :lol:

Dori, můj taky nemá odhad na čas. Přijede třeba o 40 minut později a ještě se diví, co jsem nervní :zed: Já si raději k jeho údajům připočítávám zhruba 20-40 minut, podle situace, ale točí mě to neskutečně :roll:

Mahdalko, můj taky nechává zbytečky :zed: Na každém talíři nechá poslední sousto, v pytlíku s tyčinkami zbydou vždy dvě až tři, z koblihy sní asi devět desetin :lol:

DianoAndilku, po přečtení tvého příspěvku jsem v duchu za mého chlapa poděkovala :lol: Jen by mě zajímalo, jak projde dveřma a pak je teprv otevře :think: :mrgreen:

Lamiio, přece jsme se sem přišly pobavit ne? :) Uvědomuju si, že ani já nejsem dokonalá, ale moje zlozvyky nejsou předmětem diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
27.4.11 22:12
Katka86 píše:
Lamiia píše:
8-o Myslím,že tady bylo hodně věci řečeno jen obrazně.A spíš pro zasmátí.Já bych z toho vědu nedělala.A já kdybych měla dělat to co je pro „mě“ přirozené,tak to by teda všichni joooo koukali.A o tom,že někdo nadává chlapovi že je blbý,tu, pokud mě paměť nešálí, nepsal nikdo,nebo se pletu?A my tady mluvíme o malichornostech, protože sedíme doma s děckama a nemáme si komu postěžovat.Ono nemysli si,že chlapi v práci na nás ženský pějou samou chválu :lol:

proč taky..pokud vy jste takové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.4.11 22:13

Lamiio, proč zrovna ty hodnotíš jak se mají takové ženy chovat, když evidentně nejsi v jejich situaci..Tvůj muž se chová jako žena..( to nemyslím jízlivě, ale jako bonus)..
A příspěvky ostatních rozhodně nudou jejich života nezavání..natož moralizováním..

A ted k tématu..Můj muž není ani nechutný ani bordelář , ale často si mě plete s informačním centrem.
Stojí před lednicí a ptá se mě do obýváku, zda máme máslo :cert:
Stojí u okna a ptá se mě do obýváku, jak je venku :cert:
Když vystrčením ruky z okna zjistí jak je venku, zeptá se mě, zda si má vzít svetr :cert:
Ptá se mě, zda si už má umýt vlasy. :cert:
Neumí hledat a cokoli najít..atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí