Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lizbeth píše:
Lamiio, proč zrovna ty hodnotíš jak se mají takové ženy chovat, když evidentně nejsi v jejich situaci..Tvůj muž se chová jako žena..( to nemyslím jízlivě, ale jako bonus)..
A příspěvky ostatních rozhodně nudou jejich života nezavání..natož moralizováním..A ted k tématu..Můj muž není ani nechutný ani bordelář , ale často si mě plete s informačním centrem.
Stojí před lednicí a ptá se mě do obýváku, zda máme máslo
Stojí u okna a ptá se mě do obýváku, jak je venku
Když vystrčením ruky z okna zjistí jak je venku, zeptá se mě, zda si má vzít svetr
Ptá se mě, zda si už má umýt vlasy.
Neumí hledat a cokoli najít..atd..
to je taky dobrý
nojo máte recht asi nemám tucha co to je mít doma chlapa co se spíš chová jako děcko ![]()
Lamiia píše:
**proč taky..pokud vy jste takové **
Myslím, že ten jeden smajlík nezachrání situaci, když chceš někoho urazit a tvářit se jako nevinátko..
Příspěvek upraven 27.04.11 v 22:17
Katka86 píše:Lamiia píše:
mě příjde, že jste k těm svým polovičkám zbytečně moc kritický… mám za to a pozoruji to nejen tu ale i ve svém okolí, že emancipace žen v 21.st se týká hlavně toho, že se snažíte přeměňovat muže na ženy..
pokud se nepřemění k vašemu obrazu tak jsou ve vašich očích špatní a vytáčí vás jejich přirozené vlastnosti..
znám pravý opak toho cotu píšete hned ve dvou domácnostech svých známých, kdy jsou ženy laxní a muži jsou přehnaně puntičkářští…
mají za to, že žena by se měla s koštětem v ruce už narodit poté od rána do večera stát u plotny a jen smejčit.. oni pořádek dodržují a taktéž vyžadují…
pokud vy jste takové, že vám u vašich to semtam bordelářství, či nějaký podivný opakující se pohyb, přepínání tv a pod. vadí..pak jste si zřejmě měli najít jiného.. existují takový.. však píšu, že jednoho takového mám doma.. než být vaším mužem a buď denně poslouchat jak sem blbý, že odhodím ponožky někde na zem když je to mou přirozeností, nebo si pak přečíst tu jak mě drahá polovička drbe s jinýma stejně malichernýma ženskýma…já vím, že občas žití vedle muže stejně tak jako ženy nemusí být zrovna jednoduché ale zamyslete se jestli si nervy neničíte uplně zbytečně samotné… to co píšete, že vás dovádí k šílenství mi přijde zkutečně jen jako důsledek neskonalé nudy ve vašich životech a hledání záminek k nervování vašich mužů…Myslím,že tady bylo hodně věci řečeno jen obrazně.A spíš pro zasmátí.Já bych z toho vědu nedělala.A já kdybych měla dělat to co je pro „mě“ přirozené,tak to by teda všichni joooo koukali.A o tom,že někdo nadává chlapovi že je blbý,tu, pokud mě paměť nešálí, nepsal nikdo,nebo se pletu?A my tady mluvíme o malichornostech, protože sedíme doma s děckama a nemáme si komu postěžovat.Ono nemysli si,že chlapi v práci na nás ženský pějou samou chválu
Lamiio Já si myslím, že všechny tady své muže milujeme i přes jejich zlozvyky a žádná z nás není svatá a určitě nějaký má. Já třeba neustále cítím nějaký pachy, pořád mu prý kradu oblečení do špíny, ačkoli je údajně ještě čistý a podobně.
lleennttiillkkaa píše:
Lamiio Já si myslím, že všechny tady své muže milujeme i přes jejich zlozvyky a žádná z nás není svatá a určitě nějaký má. Já třeba neustále cítím nějaký pachy, pořád mu prý kradu oblečení do špíny, ačkoli je údajně ještě čistý a podobně.
uhm.. to dělam taky ![]()
Lizbeth píše:Lamiia píše:
**proč taky..pokud vy jste takové **Myslím, že ten jeden smajlík nezachrání situaci, když chceš někoho urazit a tvářit se jako nevinátko..
nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…
smajlíka ti tam nedám když s tím máš problém ..
Lamiia píše:lleennttiillkkaa píše:uhm.. to dělam taky
Hmmm!!! Tak to teda chudák chlap, ty mu musíš úplně znechutit den, Lamiio!
![]()
Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
**proč taky..pokud vy jste takové **Myslím, že ten jeden smajlík nezachrání situaci, když chceš někoho urazit a tvářit se jako nevinátko..
Je mi tě líto, opravdu líto. Tečka. Nebudu se k tobě vyjadřovat, asi jsi dokonalá a všechny ženský „jen hysteričtí tvorové bez špetky rozumu a uznání“.
Jo a mimochodem, svého chlapa hrozně šikanuju. Kradu mu výplatu a ještě musí po práci obstarat dům, zatímco já se bavím. ![]()
eManzelkaAmama píše:Lamiia píše:Hmmm!!! Tak to teda chudák chlap, ty mu musíš úplně znechutit den, Lamiio!lleennttiillkkaa píše:uhm.. to dělam taky
Lamiio Já si myslím, že všechny tady své muže milujeme i přes jejich zlozvyky a žádná z nás není svatá a určitě nějaký má. Já třeba neustále cítím nějaký pachy, pořád mu prý kradu oblečení do špíny, ačkoli je údajně ještě čistý a podobně.![]()
![]()
![]()
ani bych neřekla.. jemu to příjde zbytečné kvůli mě, abych prý nemusela tak často prát než že by pro něj byl problém otevřít tu skříň a vzít si prostě čisté prádlo i když to předchozí na sobě měl třeba jen den..
Teď mi tu dokonce napovídá, že je rád, že to dělám, že za něj kontroluji jeho bezvýhradní čistotu a voňavost ![]()
Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
Máš doma muže vychovaného a čistotného, prostě svost..A proto se asi nedokážeš vcítit do jiného svazku, kde neplatí tvůj model..Nic víc.
Jsi si jistá, že bys bránila ty o nichž tu píšou??
Proč to bagatelizovat?? Opravdu jsou všechny ženy hysterky co nezaslouží uznání a všichni muži jsou jako ten tvůj a jsou ostatními šikanováni?? Vážně si to myslíš??
Můj partner nemá zlozvyky, vše si po sobě uklízí, nevydává žádné zvuky, nikde nic nenechává válet, ale stejně mi občas leze na nervy. Kdyby k tomu ještě loupal prsty, nebo nechával válet kapesníky, asi bych ho udusila polštářem ![]()
eManzelkaAmama píše:Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
smajlíka ti tam nedám když s tím máš problém ..Je mi tě líto, opravdu líto. Tečka. Nebudu se k tobě vyjadřovat, asi jsi dokonalá a všechny ženský „jen hysteričtí tvorové bez špetky rozumu a uznání“.
Jo a mimochodem, svého chlapa hrozně šikanuju. Kradu mu výplatu a ještě musí po práci obstarat dům, zatímco já se bavím.
nejsem dokonalá a nechci vás tu ponižovat.. jen vidím problémy v jiných věcech… nechci si krátit a ničit život nesmyslama..
to, že hádky a rozepře jsou v českých domácnostech v 99% kvůli takovýmto debilitám je holý fakt..
tudíž dělejte jak uznáte za vhodné, je to váš život a nechci vás urážet jen vám nastiňuju jak je to zbytečné.. nemusíte se se mnou tu ani hádat.. ani vám vřít krev z toho, že mám jiný názor
prostě se jen zamyslete ![]()
eManzelkaAmama píše:Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
smajlíka ti tam nedám když s tím máš problém ..Je mi tě líto, opravdu líto. Tečka. Nebudu se k tobě vyjadřovat, asi jsi dokonalá a všechny ženský „jen hysteričtí tvorové bez špetky rozumu a uznání“.
Jo a mimochodem, svého chlapa hrozně šikanuju. Kradu mu výplatu a ještě musí po práci obstarat dům, zatímco já se bavím.
J8 ho taky šikanuju, nutím ho, aby se staral o naše dítě, chci po něm, aby vzal občas do ruky vysavač a aby občas umyl nádobí a onehná mi dokonce musel pomáhat s úklidem čistýho prádla.
Lizbeth píše:Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
smajlíka ti tam nedám když s tím máš problém ..Máš doma muže vychovaného a čistotného, prostě svost..A proto se asi nedokážeš vcítit do jiného svazku, kde neplatí tvůj model..Nic víc.
Proč to bagatelizovat?? Opravdu jsou všechny ženy hysterky co nezaslouží uznání a všichni muži jsou jako ten tvůj a jsou ostatními šikanováni?? Vážně si to myslíš??
Jsi si jistá, že bys bránila ty o nichž tu píšou??
nepsala sem všichni ale většina.. za ty co tu popisujete bych nebojovala páč bych se s nima do společného života s velkou pravděpodobností nepustila…