Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Muj exmilenec tez
Nejdriv si me zablokoval, po 2 mesicich odblokoval, aby mi popral k narozeninam
Pak si me zase zablokoval a odblokoval…a pak mi zacal psat pod jinym jmenem na fb
Cvok. A navic mi dlouho vubec nechtel rict, kdo mi to vlastne pise a hral si na nekoho jineho
Nekteri jsou fakt blazni.
@Luxusnixicht píše: Více
Ano, taky mi psal pod jiným jménem a hrál si na někoho jiného. Za rok mi psal z třetího jiného profilu. ![]()
Mne pak napsal, kdy jsem se ho ponekolikate ptala, kdo teda je, tak, ze nekdo, kdo mi vzdycky umel udelat radost
Jeste to jeho sebevedomi
Pritom ja uz o nej vubec nestala…
![]()
@PinkiePieCutie píše: Více
To je podle knihy Výtah na gilotinu
![]()
Ahoj, pravděpodobně (určitě) došlo k souhře náhod. Navíc ať napíšu co napíšu bude to znít jako výmluva (ač to může znít vytažené z kontextu) Pravdou však je, že poslední dny včetně čtvrtka, na JIP ve fakultce. Měla jsi pravdu a byl z toho nakonec zapal plic. V blokaci tě nemam ani na fb a ani nikde jinde a zpravy jsem si přečetl par minut z5 (možná až příliš kruté v rámci souvislostí), ale to se není čemu divit. Reagoval bych naprosto stejně a máš na to plné právo. Jen bych ti rád řekl že nejsem ten typ co by jen tak bezdůvodně ukončil kontakt aniž bych ti dal racionální vysvětlení. Dale bych si s tebou rozhodně nezahraval s tvými city.
ty jo, jsem napjata jako ksandy. Doufam, ze to dosahuje alespon kvalit toho mojeho uvezneneho ve vytahu.
Holky, piste, co myslite, ze napsal.
EDIT: uz ctu. Hmmm. Trochu slabota.
Příspěvek upraven 07.01.25 v 14:10
Samozřejmě mě v blokaci měl, nejsem padlá na hlavu. Ale je hezké, že se ozval
myslim si, ze mu nevyslo to, co mel rozpracovane. Tak te zase odblokoval.
@PinkiePieCutie píše: Více
Souhlasím, vzal tě jako náhradu. Ještě by měl ty výmluvy natrénovat, tohle mu moc nevyšlo.
kdyby to nebyla výmluva, vůbec by se o ní nezmiňoval. normální člověk napíše „zlomil jsem si nohu“ a ne „zlomil jsem si nohu, já vím, že to zní jako výmluva“. jak je plnej pochopení, kašpar…