Muž, se kterým jsem si psala, zmizel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76989
2.1.25 22:58
@Trosečnice Ježíška píše: Více

snad má aspoň trošilinku také smysl pro humor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
3.1.25 00:58
@Anonymní píše: Více

Zmizel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.1.25 01:04

Jestli měl ráno pohřeb tak už nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
3.1.25 06:40

No vidím, zakladatelko, že tě to vzalo víc, než jsem očekával. No co, já jsem se jednou nechal také pěkně napálit, uvěřil jsem, ale později si uvědomil, že je to podvod… ono to časem přejde!

Není to zas tak těžké k pochopení. Ano, slušný člověk tohle nedělá, u slušného člověka to nepochopíš. Ale on očividně slušný člověk není, jen ho ze sebe dělal. A nevychovaný lidi dělají takové věci, bohužel… :( Já se dřív před lety také strašně pohoršoval nad tím, když někdo utnul kontakt bez vysvětlení, ukončení. Protože to se přece nedělá. No co, život mě naučil, že se to dělá… :nevim: Nemá cenu se nad tím pozastavovat a jít dál. Neztrácej s ním čas a raděj hledej někoho, kdo slušný je. Bohužel to moc na začátku nepoznáš, chce to čas a jak už je tu zmíněno, drž si na začátku chladnou hlavu minimálně několik prvních osobních setkání! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
3.1.25 06:47
@stinga píše: Více

Asi tak. To nemá úroveň. Akorát se nějakým psaním ponižuje. Třeba na tom pohřbu potkal nějakou jinou truchlící a dali to dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
3.1.25 06:50

No to že ty to nechápeš neznamená, že on to udělat nemůže. Přestaň to pitvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.1.25 06:53

Ahoj zakladatelko, taky se mi to stalo…..jednou mě takhle vyghostoval po společném víkendu. Kdyby jsi slysela, co mi nakecaval. Jak jsem ho zachránila, jak se do mě zamiloval, jak mu chyběl pocit, ze ho má nekdo rad. Dneska slyším, jaký to jsou reci. Ale v ty chvíli jsem na to slysela. Tenkrat mě to dost vzalo, no. Lidi to delaji. Nechapu proč, ale dneska je to celkem běžný. Nebo si se mnou X krat nekdo domluvit on-line schuzku na další den a další den rano se vzbudim a jsem zablokovana :roll:. Už to tak neprozivam. Držím palce, aby jsi se z toho rychle oklepala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 07:01

Jo moc mě to mrzí, opravdu jsem to nečekala a přijde mi to hodně smutné
děkuji za reakce všem

• Citovat
  • Upravit
33592
3.1.25 07:18

Samozřejmě, že tak působil, jinak by sis s ním nepsala tak dlouho a nesešla by ses s ním. Buď ráda, že to tak dopadlo, mohlo být mnohem, mnohem hůř. Máš dítě, mohli jste být ve velkém problému. Poděkuj pánovi v duchu za to, že to utnul včas a nic víc se nestalo. Nehazej flintu do žita, seznamuj se dal, jen si drž nadhled. Neříkám odstup, ale nadhled.
Tihle lovci na sítích byli, jsou a budou. Je mi 50+, když jsem začala používat internet, bylo mi 32 a existovaly klasické webové chaty. Tam to jelo. A to se tam ještě převážně pohybovali inteligentní slušní lidé, ale i ti se chtěli hlavně bavit a seznamovat, vytvářely se virtuální vztahy, vznikaly lásky na dálku. Nejvíc zajímaví byli ti chytří, co měli o čem mluvit, zároveň byli nejméně sdílní o osobních věcech. Taky jsem se do takového platonicky, virtuálně zamilovala :D nějaká fňukna by mi neimponovala.
Kolik holek se spálilo,, ale taky spousta z nich našla toho pravého, na kterého by bez netu jinak nenarazily.
A je to tak pořád.
Vždyť se o tom píšou i knížky. Naposledy jsem na to téma četla Desetkrát a dost od české autorky Scarlett Wilkové a když jsem dočetla, musela jsem se pousmát - nic se nezměnilo.
Teď je ti.to pochopitelně líto, ale buď za tu zkušenost ráda, nic se nestalo a máš poučení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10209
3.1.25 07:23

@adresa
Nejvíc zajímaví byli ti chytří, co měli o čem mluvit, zároveň byli nejméně sdílní
o osobních věcech.
Přesně :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33592
3.1.25 07:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.1.25 08:12

Zakladatelko, napadlo tě, že byl třeba ženatý a nevěru si rozmyslel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
3.1.25 08:24
@Meduňka25 píše: Více

Já myslím, že zakladatelka neřeší důvod, proč si to rozmyslel a nebo proč nechtěl už dál pokračovat. Ale že řeší pouze a jen ten způsob, jakým to udělal. Každý normální unese, když mu druhý řekne - nezlob se, nejsi můj typ nebo cokoli jiného. Odmlčet se a druhého zablokovat není normální způsob jednání a běžně se s ním člověk nesetkává. Aspoň já jsem se s tím nikdy nesetkala, setkávám se s tím pouze v pracovní rovině a vždycky mě to rozhodí taky. Že zájemce o práci dojde na pohovor, o práci má zájem, pohovor proběhne dobře a na další schůzku už se bez omluvy nedostaví a nezvedá telefon. A pokud to jsou lidi, co vystupují inteligentně a normálně, tak jsem z toho taky vždy jak v jiříkově vidění. Protože to, že si to zájemce rozmyslí, je přece normální věc. Nebo má rozjeto více pracovních nabídek a dá přednost jiné. Takže v takovém případě mi zavolá nebo napíše, že už o práci nemá zájem a hotovo. v normální společnosti se očekává normální jednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10209
3.1.25 08:34

@Kfětoslava na seznamkách a ve virtuálním světě…normálka. Hodně lidí se tím jen baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 08:39

@1010 mě to moc vtipné nepřijde

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat