Ztráta – potrat v 2. trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veruuunecka
6.1.20 12:54

@Eva.e
Taky jsme meli chlapecka oni Ty kluci jsou nejacky zaklety ci co :roll:

• Citovat
  • Upravit
1300
6.1.20 13:04

@Veruuunecka opravdu to máme v plánu i dovolenkový lístek už mám od šéfové podepsaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
6.1.20 13:06

@melesia to není žádný věk. Mi bude letos 40. A mám dvě spolužačky, které teď rodí. A vše je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruuunecka
14.1.20 18:55

Holky a uz se nektere snazite po ztrate znovu o miminko? Jak to zvladate? My uz se snazime 3 mesic a musim rict, ze tose moc nezvladam pokazde to zklamani :roll:

• Citovat
  • Upravit
1300
14.1.20 19:36

@Veruuunecka zkus na to tak nemyslet, ono to tomu většinou nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruuunecka
14.1.20 19:47

@Robado
To mi moc nejde, je to ted takova moje jedina priorita, vim ze je to spatne, ale nevim jak na to nemyslet :roll:

• Citovat
  • Upravit
1300
14.1.20 19:50

@Veruuunecka není to špatně, ta touha je prostě větší. Neboj, vím jak se cítíš. Všechny tady ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.20 19:53

@Veruuunecka jsem na tom stejně, u nás to jsou 4 měsíce, sice to je trošku komplikovanější a bez lékařské pomoci to samo nepůjde, ale pořád jsem si říkala, že se třeba mohlo něco změnit, teď jsem přesvědčená, že tomu tak není, už ta snaha pomoci mohla přijít, jenže furt nám to něco brzdí, asi osud.

• Citovat
  • Upravit
Veruuunecka
14.1.20 19:56
@Anonymní píše:
@Veruuunecka jsem na tom stejně, u nás to jsou 4 měsíce, sice to je trošku komplikovanější a bez lékařské pomoci to samo nepůjde, ale pořád jsem si říkala, že se třeba mohlo něco změnit, teď jsem přesvědčená, že tomu tak není, už ta snaha pomoci mohla přijít, jenže furt nám to něco brzdí, asi osud.

Taky si kolikrat uz rikam, ze nam to neni souzeny.. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.20 20:03
@Veruuunecka píše:
Holky a uz se nektere snazite po ztrate znovu o miminko? Jak to zvladate? My uz se snazime 3 mesic a musim rict, ze tose moc nezvladam pokazde to zklamani :roll:

Ahoj, čekala jsem chlapečka a taky jsem měla termín v únoru. My se začli snažit hned po šestinedělí. Sice se to podařilo, ale nevyšlo to…prodělala jsem mikropotrat :( ale stále věřím, že se nám to jednou povede, moc si miminko přejeme. Tak já teda stále nevím ani plodovku ani krev a na výsledky z pitvy stále čekám. Ale nejradši už bych se v tom nešťourala není to pro mě moc příjemné. :(

• Citovat
  • Upravit
Veruuunecka
14.1.20 20:16
@Anonymní píše:
Ahoj, čekala jsem chlapečka a taky jsem měla termín v únoru. My se začli snažit hned po šestinedělí. Sice se to podařilo, ale nevyšlo to…prodělala jsem mikropotrat :( ale stále věřím, že se nám to jednou povede, moc si miminko přejeme. Tak já teda stále nevím ani plodovku ani krev a na výsledky z pitvy stále čekám. Ale nejradši už bych se v tom nešťourala není to pro mě moc příjemné. :(

Taky tohle nedavam :roll:
Doufam, ze se to za chvili povede a bude vse v poradku :hug:

• Citovat
  • Upravit
3613
14.1.20 20:47

Holky já byla u dr a doporučil opravdu ať se může děloha vzpamatovat, tak mám na 3 měsíce antikoncepci a pak budu bez ní. Říkal, že věří, že v létě přijdu už těhotná. Navíc mi Teda řekl, že jak otehotnim bude mi dělat každou chvilku odběry na zenety, aby jsme ho případně podchytili vcas. Teď jsem začala cvičit a chci si dát tělo co nejvíc dokupy. Snažte se taky na něco upnout. Držím Vám všem pěsti. Jen potvrdil, že malinká byla zdravá a není potřeba žádné speciální vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.1.20 21:01

@Veruuunecka já mám teprve 2tydny od první ms po a dle Dr můžeme klidně po další ms zkusit. Sice jsem si nejdřív říkala, ze počkáme s po 3 ms, ale asi tomu necháme volný průběh už po další. Na jednu stranu chci, na druhou se bojím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.1.20 06:49

@Marcepan proc antikoncepci? 8o to mi prijde uplne zbytecne zatezovani tela teda. Obzvlast kdyz dr vi, ze se chcete snazit o miminko. Ta antikoncepce kolikrat z tela odchazi celkem dlouho, hormony se rovnaji a pak i nektere zeny nemohou hned otehotnet. Samozrejme jaou i takove, co vysadi a hned dalsi mesic jsou tehotne. Kamaradce ale antikoncepce nadelala peknou paseku a rok a pul nemohla otehotnet (brala tedy dyl jak 3 mesice). I tak mi prijde to prani umelych hormonu do tela zbytecne. Lepsi se chranit jinak a treba brat Gynex (bylinky). Taky jsme 3 mesice cekali po ZT v 17tt a antikoncepce me ani nenapadla (proste jsme pouzivali kondom pak) a ani moji dr nastesti. Brala jsem Gynex, pila kontryhel a jedla listovku a hned 3 mesice po jsem prvni mesic otehotnela.
Prijde mi zvlastni, ze ti dr hned nacpal antikoncepci teda :think:
Jen muj nazor. Drzim palce, at se zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.1.20 07:31

Já teď beru taky antikoncepci, mám ji na půl roku a pak se uvidí…taky mi dr řekl že to je rozumné řešení když sem se ho na ni zeptala… Brala jsem ji před tím 9let v kuse pak dva roky bez, rok jsem neměla vážný vztah a když tak sme si „dávali pozor“ vím že to není stopro ochrana, ale mne to vždy vycházelo (kondomy nesnesu - kdybych si měla vybrat tak budu radši do konce života bez sexu) :lol: pak sem si našla tohohle partnera po půl roce sme si řekli, že chcem dítě přeci jen už nám není 20, tak sme si pozor přestali dávat a zadarilo se téměř hned.
Ale já to mám ve spojitosti s tím ivf dr mi říkal, že se stejně dává nějaká antikoncepce předtím že to podporuje pak tu hormonovou stimulaci nebo co… A já už přirozeně otěhotnět nemůžu i když s tím nemám jaksi problém.,nebo alespoň neměla jsem napoprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty