0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
4.1.08 18:15

Ahojky, holky,

vítám Lenu! :wink: já jsem měla tu dutinku, nebo fazolku nebo jak to nazvat :lol: velkou 12 mm, odpovídalo to přesně tomu 6. týdnu, tak Ty budeš mít termín určitě dřív než já, já ho mám až k poslednímu srpnu. :wink:

Duši, taky obdivuji, jak svědomitě a důkladně vedeš seznámek. Jo, holky, mohly byste si udělat metříky, vy, které je nemáte, ať mám taky přehled, kdo je v kterém týdnu.. :wink:

Jinak dneska jsem se cítila trochu divně, bolí mě dost hlava už od rána, taky trošku žaludek a hlavně - jsem stráááášně unavená! Už jsem si říkala, že si snad uvařím kafe, které normálně nepiju a ani mi moc nechutná, jen abych se probrala… :? A to jsem spala i hodinu a půl odpoledne s malou a už mě to zase bere..

Tak zatím pápá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
4.1.08 20:27

Anduli , dneska je fakt nejaky ospaly den. Ja jsme uz od rana jak prastena a asi pujdu misto vegetu u telky do perin :wink: A zitra musim navic nejak rozumne vstat, abychom dojeli na nakup. Muzicek byl dneska cely den na cestach, tak jsme to nezvladli 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
4.1.08 20:28

Ahojky,vítám tě Leno!
Já jsem také stále unavená,ale naštěstí jsem už čtvrtý den nezvracela…i když mi je dnes docela blbě.. :( Pro změnu mám dnes teplotu a nevím proč,protože mi jinak nic není.
Manžel mi dnes oznámil,že 20.1. jede autem do Londýna,takže tu budeme s Máťou poprvé delší dobu bez taťky.
Jinak se omlouvám,ale jsem Pc neschopa a nevím jak se ten metřík dělá :( :oops: :( Poradíte mi,prosím?Hezký večer!Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.08 11:03

zdravím a děkuji za přivítání :P mně je také špatně :oops: hlavně ráno a dopoledne. To mi bylo i při tom prvním (nepovedeném) ale zvracela jsme jen málokdy…hmmm slyšela jsem názory, že je lepší „to vyhodit“…než se trápit s nevolností…ufuf. Jinak točení hlavy znám…mám normálně nízký tlak a tudíž ted to bude ještě horší. Jsem docela ráda, že mi Dr dal neschopenku…nevím jak bych do do práce zvládala…a OBDIVUJU vás holky - které máte doma již malého prcka…ještě se věnovat děcku. jejej. :roll: tak se mějte páááá dostala jsem chuť na chleba s máslem a povidly mnam jdu na to :twisted:
 Lena

ELEN: tady je adresa pro výrobu metříku je to lehké to zvládneš
 http://lilypie.com/…aby_days.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
5.1.08 19:50

Ahoj tehulky a fazolky!!!
Kdepak se vsechny toulate? Je tu nejak mrtvo a helky se ani nezahlasily z kontrol. Doufam, ze je vse v poradku!!!

Mne prave muzicek utekl za kamarady do hospudky. Ale tvrdil, ze se brzy vrati - no zname :lol:
Zviratka spi a ja premyslim, co budu delat. Asi si otevru kucharku a nastuduju, co a jak budu zitra varit k obedu. Mam novou hrneckovou a tesim se, jak se naucim nova jidla. Do ted jsme totiz varila jen o nekterych vikendech a to si muzicek vymyslel porad dokola to same.
Zjistim aspon, jestli jsem zdedila kucharske umeni po mem mamce :D Doufam, ze jo :lol:

Jinak jsme zjistila, ze jsem najela na takovou jednotvarnou stravu. Snidane i vecere nejake pecivo a syr - bud Lucina nebo platky a k tomu zelenina. Nic jinyho me nelaka. No snad se mi to nepreji :lol:

Ha, tak kocicak se probudil a ma nejakou mazlivou. Tak mi do psani strka pacinky a ocasek a vubec se mi cely mota pred monitore, tak netusim, jestli pisu sprave :D
Tak me udolal, vzdavam psani a jdu ho drbat :wink:
Mejte krasny vecer a pohladte briska!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
5.1.08 22:08

Ahoj holky,

preji vsem pohodove tehotenstvi a krasne miminka :)

Ja jsem ze srpna 2007, sileneee rychle to uteklo, tak si to uzivejte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.1.08 12:06

Ahojda, dnes je v Praze uplně bílo, byla jsem na prochajde a zbytek rodiny se mi jeste sankuje - snad pujdu odpo jeste s nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
6.1.08 13:10

Ahoj holky,
tak koukam ,ze je snih asi vsude. Nam pres noc napadlo asi 10cm a od 10hod uz zase sype. Asi pujdem stavet snehulaka :lol:
A jak prozivate vikend vy vsichni? Doufam, ze vas fazolky moc nezlobi a ze netravite cas u zachodove misy :wink:
Tak se opatrujte a koukejte se ozvat!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.08 14:36

ahojky, u nás ve Strakonicích tolik bílo není - taje to. My byli u rodičů na obídku a ted šel mužíček makat s mym tatkou na byt (sme v garzonce,,ale koupili jsme 3+1 a chlapi tam renovujou-mnojo až budem tří-těžko bychom se v garzonce mačkali :lol: ) a ted jsem si dala příjemnou procházku a je mi fajn… (stejně za chvíli začnu šounit něco k snědku hihi)
Dušinko - kdybys měla nějakej dobrej recept, hod to sem…mám podobné dilema. Já obědvala v práci, manžílek po hospodách (je malíř-soukromě a tak je každou chvíli jinde) ..mno a jelikož sem ted doma, tak se musím začít učit pořádně vařit - chlapeček mi bude chodit domu na obědy.Holt musíme šetřit. :oops:
Fazolka mně dnes zlobila ráno a dopoledne - furt mi chce obracet žaludek,, joj bude nám už po 3 měsících lépe?
papa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.1.08 16:27

BUDE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
6.1.08 17:52

Leni , vrele doporucuju kucharku Hrnecku var - Ceska hrnickova kucharka. Ja jsme ji sehnala pred Vanoci za necele 300,– a je to fakt moc dobra kniha. Vsechno je krasne popsany a nepotrebujes vahu, protoze vse je na hrnecky, lzice a lzicky. A jsou to recepty, na ktere nemusis nic slozite shanet.
Ty jo, tak vy takhle budujete, to je hezky. Nas ceka na jare obyvak. Uz ted z tho mam docela vitr. Hlavne proad nejak nemuzes vymyslet, co na podlahu. Koberec jsme uz tak nejak zavrhli. Premyslime o nejake plovoucce a Martin taky nekde cetl o jakychsi plastovych deskach. Tak to musiem nejak prozkoumat a vymyslet a nejdyl v breznu zacit. To bude mazec, ale tesim se!!

No a co se tyka konce nevolnosti po 3 mesici, tak jak u koho. Moje kolegyne zacina 5 mesic a s prominutim „blije jak sakal“. Tak nam nezbyva nez doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.1.08 19:34

Ahojky,zkouším jestli mi funguje metřík.Trochu s tím zápasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.1.08 19:34

Hm,tak nefunguje :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.1.08 20:14

Ahojky,tak jsem marně zkoušela…i manžel a nepřišli jsme na to jak ten metřík dostat k tomu,aby se zobrazoval u příspěvku.
Jinak všechny zdravím a přeji hezký další týden a bez nevolností!
Dnes jsem 10+4 a ty nevolnosti opravdu ustoupili a dokonce je vše v pořádku! :D
Určitě vás to taky přejde…musíte věřit!
Tak se mějte krásně a pohlaďte bříška.Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.08 22:27

Elen:
asi takle:

METŘÍK ZOBRAZENÝ V DISKUZI-uložení

Najedete si na libovolnou diskuzi na emiminu a nad ní je bílá řádka, kde kliknete na /Nastavení/
a tam zkopírujete do /Podpis/ metřík ve tvaru:
http://....... .png....... .png
Zatrhnete /Vždy připojit můj podpis/
a dáte ODESLAT.

když vytváříš ten metřík - jsou tam tři kroky.První je obrázek grafiky, druhý ta „záložka“ (já mám čápa) a třetí - napíšeš poslední datum menses…a ono ti to pak samo spočítá - a máš tam tu adresu (viz výše.img)..a překopčíš…když sem na to pišla já:::tak každý :-)
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital