Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marti, děkuji moc
Na punkci jdu příští středu a pak až za 14dní budou výsledky. jj, je to hrozné, já už se taky léčím rok s pomocí svého gynekologa, který mě pak dal doporučenku do Repromedy v Brně. Jinak já jsem z Břeclavi
Tak dej přítelovi nějaké vitamínky a určitě se to zlepší
A ty jsi odkud? a kam chodíš do car?
Cameron, tak to je fakt divné, že už nešpiníš, myslím, že jsi špinila, že se ti to tam hezky zavrtávalo
Zítra dej určitě vědět, jak jsi dopadla s testíkem ![]()
Ahojky,diky diky jo jo prvni IUI a snazime se uz rok a pul:hug: zitra bude 14 den
IUI jsem mela 25.1.mam strach co mi test prozradi
urco zitra pisnu ![]()
Paji,no a co ty co je noveho ![]()
Příspěvek upraven 08.02.11 v 20:22
Kelynka :
ve středu ? Tak to na tebe budu myslet, ať vše dopadne v pořádku
a můžete konečně jít do IUI …
Já jsem z Prahy a chodím do Iscare, ale přemýšlíme , že to změníme, příjde mi , že to tam jde jak na běžícím pásu a dnes mi nenechali ani chvíli ležet po IUI ! Takže bysme chtěli změnit, pokud se to teď nepodaří . Můžu se zeptat kolik ti je ? Snažíte se o první mimi ???
Ja si myslim ze je dulezite po tom lezet aspon 5min.ja jsem taky lezela a jeste mi dokonce lehce nadzvedli zadecek
ale taky jsem tu cetla hodne prispevku ze po IUI hned vstavaji,takze asi zalezi na Mudr. ![]()
no právě, že záleží na doktorovi jak to dělá . Při první IUI mě nechala chvilinku ležet a dnes skoro vůbec … Sice jsem ležela pak doma, ale to už je na nic . No tak uvidíme za 14 dní .
Moc ti držím palečky a zítra chceme slyšet pozitivní zprávičku
budeš dělat první testík po IUI ?
Ahoj holky dneska mám píchnout injekci OVITRELLE, trochu se toho bojím. Nemám ráda injekce
vím že je maličká 1cm ale i tak… Bude to pálit? Zamotá se mi hlava?
Bude muset přítel, když jsem mu to řekla tak taky málem omdlel
ale když zjistil že má jen 1cm tak dělal hrdinu
no uvidíme. Ještě že mám nějaký tan faldík na břiše ![]()
Holky udělejte si ty podpisy, už se v tom vážně motám ![]()
Cameron
Tak to jsem tedy zvědavá!!!!!
Zítra ráno jsem tu jako na koni
Tak je možné že se zavrtávalo mimi a špinila si
Neboj, 14 den je 14 den to už MUSÍŠ!!!!! ![]()
Zuzajda7 Radím vydrž do 16tého!!! Pro tvé dobro! Když už jsi vydržela doteď tak to zvládneš. Někam zamkni ten test a klíč vyhoď ![]()
Martina.Tina
Ahoj
vítám tě tu
Je těžké se uchytit v diskuzi která je už rozběhnutá, to znám. Tak my tu celkem začínáme, tak jsme rádi že je nás víc
21.2 se těšíme ![]()
Jsme na tom podobně, já jsem v pořádku jen ty spermijky potvůrky… máme jen 3,5mil ale naštěstí né tak pomalý.
Zkoušíte nějaké vitamíny,studenou sprchu…?
Znám tě ze skupiny Holky z Iscare
Taky jsem z Prahy a chodím tam, jsem spokojená. A s tím ležením… já ti nevím jestli je to podstatné. Chápu že člověk chce udělat maximun a nic nepodcenit, a pak ho trápí co kdyby kdyby. Co kdybych tam ležela dýl, co kdybych nepila kafe, co kdybych nešla do práce…
Vem si že otěhotní i ti co to neplánují a po sexu hned běží do sprchy. Chce to zlepšit ty spermijky!!! Držím palečky ![]()
MNe nechal pan Dr. po UZU lezet asi pul hodky ( rikal 20 minut a pak tam neco resili, tak se to protahlo:-))
Haninaplz píše:
MNe nechal pan Dr. po UZU lezet asi pul hodky ( rikal 20 minut a pak tam neco resili, tak se to protahlo:-))
Myslíš IUI?
No já fakt nevím, názory se liší…
Papapája píše:Haninaplz píše:Myslíš IUI?
MNe nechal pan Dr. po UZU lezet asi pul hodky ( rikal 20 minut a pak tam neco resili, tak se to protahlo:-))No já fakt nevím, názory se liší…
tohle je jen debilni preklep, samozrejme IUI
ahoj holky, jste moc hodné, určitě pak dám vědět, jak to dopadlo s tou punkcí
. Strašně se to vleče, už bych chtěla, aby se něco dělo
. Marti, mně je 24 a snažíme se o první miminko
A ty máš kolik? Taky si myslím, že prostě pokud se to má podařit, tak se to podaří, i když se nebude ležet nebo tak. Je pravda, že znám spoustu holek, které letěly do sprchy hned po sexu a podařilo se jim hned, takže asi tak
Hlavně si nesmíme říkat, že jsme udělaly něco špatně
Tak držím všem moooc pěstičky ![]()