1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
12.1.18 14:16

@labelinka mas cislo primo na embryolozku?? Posles mi ho?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.1.18 14:17

@labelinka budu drzet pesti, aby to dobre dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.1.18 14:49

602 742 243 embryologie. @kelynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.1.18 15:50

@Potkyš dekuji moc :hug: Tak zitra transfer v 8:30… Az zitra se dozvim kvalitu embryi, tak snad to bude ok :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.1.18 16:07

Juuuuu tak zítra budu držet palečky ať ti vloží to nejkvalitnejsi emrbryjko, které se zavrtá a nepustí. :dance: @kelynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
12.1.18 16:15

@kelynka moc držím palce! Zvláštní, že nevolali, když už je to zítra ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.1.18 20:41

@Potkyš dekuji moc :hug:
Labelinka: Volali, mluvila jsem i s embryolozkou, i se slecnou z recepce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
13.1.18 21:35

@labelinka drž se :hug: věřím s váma v ty nejlepší výsledky :hug:
@Potkyš druhého února už je za chvilku a co víš, třeba do té doby otěhotníš přirozeně a služby CAR už nebudeš potřebovat. :hug: :hug: :hug:
@kelynka držím palce, ať se pěkně zavrtá a udělá si na devět měsíců pěkný pokojíček:hug: :andel: Vkládali ti tedy šestidenní? Kdo ti dělal transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.1.18 21:53

@Mellisa 012 moc dekuji :hug:. Ano, mame krasne blastocysty. Jedno mi zavedla dr Tokareva a tri se zamrazily :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.1.18 00:43

Bezmoc..

Ahoj holky, vidim zr uz jste vsechny dal jak my. Teprve jsme si byly v patek pro vysledky genetiky a hormonalniho vysetreni.. Podle vseho jsme oba dva v poradku ale uz dva roky kde nic tu nic… Bylo nam doporuceno IVF tak jsme se rozhodly jeste cca dva mesice pockat nez do toho pujdem taky. Chci se zeptat, mate, za sebou i imunologii? DR. Hromadova o ni sice mluvila ale pak to nejak zamluvila tak ji budu v pondeli volat.. Jestli jeste nezkusime zjistit jestli nefouka vitr od tama.. Dekuju za vyjadreni a drzim vam vsem palecky at to vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 08:44

@ji ta Ahoj :mavam: mě imunologii dělali po druhém nevydařeném KETu a našli jen lehce zvýšené NK buňky. Je to ale jen základní imunologie. Ještě se dělá rozšířená, ale tu dělají pouze v Praze a v Plzni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 08:46

@Mellisa 012 Bohužel přirozeně to neklapne. Ale tak nějak jsem se z toho už oklepala a smířila, že mě čeká další kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 08:49

@kelynka Jéééé 4 krásný blasty máš, tak to je super. Pěkně odpočívej, bašti vitamíny a pohlaď za mě bříško. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 09:22

@kelynka tak moc, moc drzim palce, at zanedlouho najdes // :kytka: a jak vubec probiha ET/KET? Jak dlouho to trva, muze byt u toho manzel? Jde se pak hned domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 09:23

@Mellisa 012 dekuji, snad to dobre dopadne. To cekani je nekonecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.