1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
23.1.18 17:43

@Potkyš Děkuji, je to těžký, ale nic nenadělám. Ted můžu jen doufat, že bude vše v poho a prcek to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.1.18 17:45

@Pindrušenka kde jsi rodila a kde ted chlapecek lezi? Nerikali ti jak dlouho bude muset byt na plicni ventilaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.18 17:51

@kelynka Prcek je v Brně v dětské nemocnici a rodila jsem na Obilnáku. Blbý je že v dětské nemocnici tě k němu nepustí, jen když jsou návštěvní hodiny. Dnes mě tam pustili, protože jsem ho od porodu neviděla a bylo to domluvené. A to jsem ho po sekci viděla jen 2 vteřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.1.18 17:53

@Pindrušenka proc ho prevezli z obilnaku do detske nemocnice? Ja jsem taky rodila na obilnaku a dceru tam nechali az do propusteni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.1.18 17:54

@Pindrušenka Drz se, preji at uz se vam dari jen dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.18 18:02

@kelynka Protože tam má podstoupit operaci rozštěpu obličeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.1.18 18:13

@Pindrušenka oni ho chteji uz ted operovat bobecka, kdyz je na plicni ventilaci? 8o Poptejte se na rizika narkozy v tomto stavu v jakem je, at hlavne nikam nespechaji :andel:… Ale vlastne oni urcite vi co je pro neho to nejlepsi :hug: :andel: Ja jsem v techto vecech hrozny panikar… Nechci te stresovat :hug:… Drzte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.18 18:22

@kelynka Ted nepůjde na operaci, operace připadá v uvahu tak za tři týdny. Jen si ho chtějí hlídat sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.1.18 20:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.18 20:28

@Pindrušenka gratuluju ke Stepankovi a preju hodne sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.1.18 20:45

Dobrý den, chtěla bych se obrátit na ty z vás, které už mají pár let po asistované reprodukci. Po několika letech marných pokusů přirozenou cestou, zvažujeme s manželem pokus o početí v nějakém CARu. Zajímalo by mě, jestli je tu některá žena po IVF (nebo jiné metodě asist. repr.), která zaznamenala jakékoli negativní následky trvalého charakteru, jako např. nepravidelný cyklus, různé bolesti, migrény, návaly, nálady, ztráta libida nebo prostě cokoli, co byste prokazatelně přisoudily hormonální stimulaci. Děkuji za názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.1.18 23:09

@Pindrušenka je, taky moc gratuluji a přeji hlavně hodně zdraví, jste oba bojovníci, to zvládnete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.1.18 23:14

@Potkyš jsem zvědavá, jestli ti nabidnou něco jiného než ERA vyšetření. Nám ho nabízela po třetím nezdaru, ale co jsem tak četla, tak do toho nejdeme. Ke komu jdeš na konzultaci, k Hromadové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
24.1.18 09:39

@Pindrušenka :hug: :hug: :dance: moooooooooooooooooc vám gratuluji ke Štěpánkovi :dance: :dance: zkusila sis teda řádně :hug:, přeji chlapečkovi hodně zdravíčka a ať vám dělá jen samé radosti!!! Opatruj se a posílám vám hodně sil :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
24.1.18 09:53
@fruperka píše:
@Mellisa 012 Ano, jsem v 38tt ;) dlouho jsem tu nebyla, tak koukam co je noveho.

8o 38 t. t jejda, to uteklo :), tak jsem si to dobře myslela :) to už může porod vypuknout každým dnem :hug: Hned bych s tebou měnila :andel:

@kelynka kolik jsi měla tsh? A kolik by měla být norma pro otěhotnění :think:? Mám autoimunitní zánět štítné ž. a naposledy v červenci jsem měla hodnotu TSH 1,58. Nevím, jestli jsem neměla brát taky prednison, ale nikdo mi ho nenabídl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.