Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vím že je tady skupina 1.ivf, to my už máme 2.5 roku za sebou a doma koncem dubna 2.leteho raubíře.. dnes jsem ale začala hormonální přípravu na ket a jsem z toho celkem nervózní.. nikdo v okolí to neví.. u prvního to věděli všichni blízcí a teď bychom si chtěli užít to překvapení pro ostatní.. musela jsem si někde ulevit.. 😊
@helposhel Tak držím pěsti, ať ket vyjde
Já už taky u dalších pokusů nikomu nic neříkala. Respektive věděla to jen moje sestra, abych se měla komu vypovídat.
@Ewangelle Aspoň je člověk víc v klidu, když má nějakou jistotu… Ještěže žijeme v době, kdy jsou takové možnosti!
@PiperW už Vám volali co genetika?
Mě volali před chvílí a zůstali nám jen dvě zdravá embrya na transfer a ještě jedno, ale to je s mozajkou a je třeba konzultace s genetikem
@Janulla90 Ještě se neozvali, ale raději si jdu pro mobil kdybych nahodou neslysela
Uz by to taky melo byt kazdou chvili. Už je to myslim 20 dní…
@PiperW to vám určitě budou brzy volat, když jsem tam byly ve stejný den
@PiperW tak to jsme na tom stejně a říkali něco o těch spatnych? Mě jen o tom s mozajkou a o dalších nic
@Janulla90 vůbec nic neříkali, počítám že až dojedu na kontrolu tak se dozvím že zprávy a poptam se
Ahoj holky. Byla jsem na 1 konzultaci v jiné klinice. Zajima me prosim jak to probíhá v repromede. Co vše vam delaji 1 konzultaci a za jak dlouho po 1.konzultaci, se začíná stimulovat. Spermiogram mame dobry, u me to vypadá na neprůchozí vejcovody, ovulaci mam. Žádné dite nemáme, ani zadny potrat. Děkuji vsem ![]()
@Terina91 ahoj, to je strasne individualni, kazda z nas ma jiny “problem”, tak si myslim, ze se resi co si treba uz resila na gynde, ale rozhodne nemusis mit strach, myslim ze Repromeda je na vysoke urovni ve vsem ![]()
My treba meli prvni konzultaci po skype, na druhou jsme jeli na odbery krve a utz
s tim ze meli veskerou dokumentaci z gyndy, ja teda mam super gyndarku, takze jsem mela hodne testu u ni, i profuky vejcovodu ![]()
Ahoj holky, prosím, kdo máte zkušenosti s náplastmi estahexal, kde všude se můžou lepit? Myslela jsem, že se to dočtu v příbalovém letáku, ale tam píšou jen hýždě nic jiného. Navíc mám lepit 3 náplasti naráz a střídat místa, tak to na tech 12 naplasti co mam nemuže stačit jen zadnice
Kam všude se může lepit? Díky
@PiperW ahojky, já jsem lepila na břicho na stehna a na zadek, dokonce jednou na záda - nad zadek ![]()
@Kacule8 Myslíš na záda jako na bedra? A je nějak nutné se vyhnout páteři nevíš? Nebo vždy nalepit na jednu stranu, pak na druhou. A na břichu asi zespoda na podbříšek že?
@PiperW vždycky jsem to lepila,,na svaly,, nikdy ne na kosti : ) jojo podbříšek. Já jsem potom musela stejně přesedlat na prášky, protože mi po nákladech vyrašila vyrážka. Léky i náplasti jsou stejně účinné a léky dokonce i levnější a pohodlnější
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.