Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, kdybyste chtěly podpořit toto centrum asistované reprodukce nebo naopak něco vytknout/okomentovat a pomoct tím ostatním ve výběru, můžete tak udělat u nás na webu, který se specializuje na problematiku neplodnosti - www.dvecarky.cz/recenze
Díky za všechny!
Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s dr. Filkovou? Děkuju.
Ahoj,
My paní dr. Filkovou měli na úvodní konzultaci, na ultrazvuky, a vysvětlovala nám proces IVF. Ještě jsem kvůli problému nezačala stimulovat, takže „celé kolečko“ za sebou nemáme. Ale za mě zatím profesionálka, trpělivě nám odpovídá na dotazy… při problému mám pocit že ví, co dělá, že čerpá ze zkušeností. Za mě zatím palec nahoru - když je možnost, vždy jdeme k ní. Ale jak píšu, jsme teprve na startu.
Ahoj holky, tak jsem tam volala a mám vstupní konzultaci 22.7. Dali mi Mudr Felsingerovou. Máte s ní někdo zkušenost? čtu docela blbý recenze ![]()
@ancksunamun koukala jse, že ty si ji zminovala, že jste u ní byli…
nemáš nějakou zpětnou vazbu?
Ahoj, nedej tady na recenze, fakt… My dostali Dr. Filkovou, recenze hrůza a ve finále jsme zatím spokojení. Všude se píše, jak je nepříjemná, chladná, a u nás to není pravda. Normálně se s ní zasmějeme, je příjemná a profesionální…
Víš jak, půlka lidí bude s doktorem spokojená, půlka ne…
@Kobra11 děkuju.trochu mě to vylekalo.. člověk investuje čas a nemaly peníze.. ![]()
@veri77 @baru-ska ahoj holky, zrovna jste zmínily dvě doktorky, u kterých jsem byla já ☺️️
MUDr. Felsingerová- měli jsme ji u vstupní konzultace a pak mě i partnera(byl na chirurgickém odběru-TESE) připravovala na odběry. Byla milá, dokonce v den, kdy jsem měla pak KET, tak mi sama psala mail, že na mě myslela a že nám přeje štěstí, že se za mnou chtěla stavit, ale že se jí tam zdržel nějaký pár na vstupní konzultaci. Cokoli jsem se zeptala(a že jsem těch otázek měla plno), tak odpověděla, do ničeho nás nenutila, takže za mě můžu doporučit.
MUDr. Filková - tu jsem dostala při přípravě na KET. Byla fajn, mně přišla trošičku „chladnější“ než MUDr. Felsingerová, ale taky proti ní nemám křivého slova. Nebála se mi natáhnout stimulaci před transferem(ten byl až 24dc) tak, aby mi narostla sliznice co nejvíc a i když nakonec nenarostla na těch „požadovaných“ 8mm, transfer proběhl a jsem 24tt ![]()
Obě doktorky můžu jednoznačně doporučit, stejně tak jak MUDr. Matěnu-mluvili jsme s ním po přítelových odběrech, všechno nám vysvětlil, dělal odběr mně a opět všechno vysvětlil a pak mi dělal i transfer a můžu říct, že transfer pro mě byl (i díky němu) jeden z nejhezčích zážitků v životě. Takže tito tři jsou pro mě opravdu profesionálové na svém místě ![]()
@baru-ska nene, chodím tam už déle. Akorát s touto doktorkou jsem se ještě nesetkala.
@veri77 Jasný tak nic.ja jestli tu nemam někoho, kdo by taky začínal ![]()
Teď jsem se tu dočetla, že repromeda snad jako jediný centrum nenechává po výkonu ležet.. Já co mám zkušenost z pronatalu, tak tam to vloží a jen se prezocis na vedlejší lůžko a oni tě odvazi na posteli odpočívat. aspon 20 min se nesmíš zvedat. rikali mi, že je to děsně důležitý ![]()
@baru-ska mne akorát po odběru vajíček nechávali ležet 2 hodiny, po narkóze jsem byla mimo. Po vložení asi 10 minut, říkali jen pro vstřebání zážitků, tak sem to chvíli vstrebala a sla se obléct
Ahoj holky, tak jsem dnes 2.DC a mam v sobě první dávku Gonalu
Není tady někdo taky na startu se stimulací? Mám PCOS a zatím 200 jednotek.
IMUNOLOGIE
Holky, dělali vám a partnerovi testy na imunologii? Mám zjištěné snad všecky info (připadám si jak chodící příručka pro gynekologa
)1, máme za sebou genetické testy, i PANDU, ale imunologii jsem zazdila a nikdo nám ji nenabídl.
Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole před embryotransferem a bylo mi řečeno že výška sliznice je 10mm, ale že není žádný dominantní folikul velikostně. Předepsali mi progesteron a na fransfer jdu příští pondělí. Je to nějaký velký problém s tím, že folikuly nejsou zatím nějak velké? Všude jsem zatím četla jen o sliznici.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.