Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kobra11 nativ… vubec mi o řízenm neříkali, tím že mám ovulku a minule se v nativu chytlo i když neudrželo..
@Kobra11 díky. hrozně moc bych si to přála.. na nový rok
ty už si v kolikátem? a vše v pořádku?
Dneska začínám 13.týden, 12tt + 0. Joo, mimčo je v pořádku, roste jak má, už jde vidět na ultrazvuku jak sebou mrská. Akorát mám placentu úplně dole, takže mám jen ležet a ležet, a snad se vytáhne nahoru. Za chvíli nás čeká 1.screening ![]()
Holky, jak jste na tom vyy?
Holky, k tomu ketu v repromedě… v nativu vám dávali jen progesterob po ovulaci? a v reporomedě teda vůbec nenechávají po ketu ležet ano?
a dali vám nějaké rady, tipy? neb protě jen přijedu, transferují a nazdar? a nezminovali vám třeba uspěšnost? pohlaví předpokládám neříkají, že?
to je otázek ![]()
@baru-ska
Ahojky, k nativu ti neřeknu, měla jsem řízený s progesteronem a estrogenama. Neležela jsem ani chvíli po tranaferu, šoupli to tam a nazdar
Šla jsem po tom i hned na WC, nešlo to vydržet už
Po transferu jsme šli se sestřičkou normálně do té „kanceláře“, kde nám dali zprávu pro moji doktorku, instrukce a prostor pro dotazy. Úspěšnost jsem četla někde u nich na stránkách a pohlaví jsme ani nezkoušeli sondat. Ale třeba by řekli
Jako po testování embryí doktor ví, co transferuje, takže někdo by možná naznačil ![]()
@baru-ska ja mela zaplacenou akupunkturu, takze sem lezela pred Ketem i po, coz jsem moc uvitala, jen sem si presla do jine mistnosti
uz nevim presne jak dlouho to trvalo jestli pul hodky nebo 40 minut 😊
@baru-ska já měla v létě nativ a jakmile provedli transfer, tak mi řekli, že hned můžu jít i na WC. Pak jsem sla k denní koordinátorce a tam mě dala progesteron a těhotenský test a poučila co můžu a co ne. Se vším všudy jsem byla do hodiny pryč. Mám pocit že jsem někde četla, že kliniky prozrazovat pohlaví z etických důvodu nechtějí, ale těžko říct.
@Ditu566 taky jsem tu akupunkturu měla, ale ted jak mi to vychází na první lednový víkend, tak to tam nebudou..
Šla jsem na fresh transfer ihned po jsem šla na WC a domu. Nasadili progesteron, nezjišťovala jsem úspěšnost ani pohlaví… Naše 1.ivf s výsledkem 1 embryo které došlo do fáze blastocysty, vše vyslo jsem 36tt
@Kejsin jasny já už u třetího ivf zjistuju vše.. chytám se stébla. gratuluju ![]()
Rozumím, já mám dobrou zkušenost. Budu moc držet palce, určitě hodně dělá psychika ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat zda někomu zjistili sníženou funkci štítné žlázy, ale až v pozdějším stádiu těhotenství (28 tt)? Dívala jsem se, že v repromede mezi vstupní prohlídkou patří i vyšetření štítné žlázy a vzhledem k tomu, že mi p. doktorka neříkala, že bych měla nějaký špatný hodnoty, tak předpokládám, že ze začátku jsem ji neměla. Máte s tím prosím někdo zkušenost?
Holky, kdo jste měly vyšetření embrya, kdy vám řekli pohlaví? Už v tom 6tt na utz? Ja ještě čeká na ket, ptám se kvůli kamaradce ![]()
@baru-ska
Ahojky, to by se nemělo říkat si myslim. Nám teda nikdo ani nenaznačil, ale neptali jsme se. Mně přijde, že je fajn to vědět až při 1.screeningu, když je už vysoká šance, že embryjko to dá. Ale chápu tu zvědavost ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.