Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky tak jsem se dnes dozvedela ze jsem potratila ze vajicko melo asi vyvojovou vadu…tak uz planujem nas posledni pokus..misto naplasti jsem konecne dostala nejaky prasky mela jsem ty 4 naplasti na jeden den a jeste po nich spaleniny na kuzi no hruza
@marenkaF kocko, to me moc mrzi, opravdu
nevim co rict, je me to moc lito.Ale jeste nezoufej, jeste mate pokus, ten se urcite povede.Moc na tebe myslim ![]()
@jarunka13 dekuji si hodna a netrap se tim ja uz se s tim taky smirila treba to tet dopadne ![]()
@marenkaF : Ahojky, ale i tak to je divny, kdyz dělali to Pgd. Jsi holka statečná, drž se brouku.
![]()
@Pindrušenka to me nedelaly ja ho chtela a oni ne:( a kdyz jsem se ji tet na to ptala tak me rekla ze to je zbytecny ze treba nic nenajdou a pak casem se tet vyvoj zmeni a bude mit vadu ![]()
Ahoj holky, zacala, jsemmpit kontryhelovy caj, ale ted si na internetu ctu, ze to vsem rozhodilo ms. Nekomu se protahla az o 8 dni.Mate nektera s tim takovou zkusenost? ![]()
@jarunka13 : Ahojky já jsem ten Kontryhelový čaj pila jen po operaci děložního myomu a srůstů.ˇAle mě to menstruaci neprodlužovalo, ba naopak mám pocit že se mě ta menstruace srovnala, ale já jsem pak byla bez menstruace cca 4 -5 měsíců, protože mě museli uvést do umělého přechodu a po vysazení hormonu a pití tohoto čaje se mě to vrátilo do normálu a cyklus trval 28 dní.
@Pindrušenka ahojky, asi ho budu pit dal a uvidim co to se mnou udela
.Treba me to pomuze ![]()
Nám říkali že vybrali nej spermie a nej vajíčka a pak nej oplodněné a zdravé
měla jsem 24 vajíček a z toho my zamrazily 4 a zbývají nám 3 povedlo se na poprvé měli jsme pgd a icsi ted nevím jestli to správně píšu to nám vše doporučil doktor Koukal ![]()
@marenkaF píše:
Ahojte holky tak jsem se dnes dozvedela ze jsem potratila ze vajicko melo asi vyvojovou vadu…tak uz planujem nas posledni pokus..misto naplasti jsem konecne dostala nejaky prasky mela jsem ty 4 naplasti na jeden den a jeste po nich spaleniny na kuzi no hruza
ty jo a jak na to přišli? mně ani u jednoho Ketu neřekli vůbec nic, poprvé jsem byla u nich na krvi, podruhé jsem tam ani nebyla a neřekli mi nic k tomu, proč to tak bylo..
@vercaamartin urcite to stalo za to
, krasna fotecka, moc vam to slusi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.