1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
9.7.14 19:48

Ahojte holky tak jsem se dnes dozvedela ze jsem potratila ze vajicko melo asi vyvojovou vadu…tak uz planujem nas posledni pokus..misto naplasti jsem konecne dostala nejaky prasky mela jsem ty 4 naplasti na jeden den a jeste po nich spaleniny na kuzi no hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.7.14 19:53

@marenkaF kocko, to me moc mrzi, opravdu :,( nevim co rict, je me to moc lito.Ale jeste nezoufej, jeste mate pokus, ten se urcite povede.Moc na tebe myslim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.7.14 20:18

@jarunka13 dekuji si hodna a netrap se tim ja uz se s tim taky smirila treba to tet dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.7.14 20:52

@marenkaF : Ahojky, ale i tak to je divny, kdyz dělali to Pgd. Jsi holka statečná, drž se brouku. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.7.14 21:03

@Pindrušenka to me nedelaly ja ho chtela a oni ne:( a kdyz jsem se ji tet na to ptala tak me rekla ze to je zbytecny ze treba nic nenajdou a pak casem se tet vyvoj zmeni a bude mit vadu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.7.14 09:59

Ahoj holky, zacala, jsemmpit kontryhelovy caj, ale ted si na internetu ctu, ze to vsem rozhodilo ms. Nekomu se protahla az o 8 dni.Mate nektera s tim takovou zkusenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.7.14 10:28

@jarunka13 : Ahojky já jsem ten Kontryhelový čaj pila jen po operaci děložního myomu a srůstů.ˇAle mě to menstruaci neprodlužovalo, ba naopak mám pocit že se mě ta menstruace srovnala, ale já jsem pak byla bez menstruace cca 4 -5 měsíců, protože mě museli uvést do umělého přechodu a po vysazení hormonu a pití tohoto čaje se mě to vrátilo do normálu a cyklus trval 28 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.7.14 10:31

@Pindrušenka ahojky, asi ho budu pit dal a uvidim co to se mnou udela :(.Treba me to pomuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
10.7.14 11:11

Nám říkali že vybrali nej spermie a nej vajíčka a pak nej oplodněné a zdravé :potlesk: měla jsem 24 vajíček a z toho my zamrazily 4 a zbývají nám 3 povedlo se na poprvé měli jsme pgd a icsi ted nevím jestli to správně píšu to nám vše doporučil doktor Koukal :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
10.7.14 11:12

Snaha o přirozené početí 3 roky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.7.14 11:30
@marenkaF
@marenkaF píše:
Ahojte holky tak jsem se dnes dozvedela ze jsem potratila ze vajicko melo asi vyvojovou vadu…tak uz planujem nas posledni pokus..misto naplasti jsem konecne dostala nejaky prasky mela jsem ty 4 naplasti na jeden den a jeste po nich spaleniny na kuzi no hruza

ty jo a jak na to přišli? mně ani u jednoho Ketu neřekli vůbec nic, poprvé jsem byla u nich na krvi, podruhé jsem tam ani nebyla a neřekli mi nic k tomu, proč to tak bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
10.7.14 11:40

@marenkaF co Vám doporučily za postup??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
10.7.14 11:41

My dali za vše tak přes 50tisíc asi ale stálo to zato :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
10.7.14 11:42

Já a máma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.7.14 11:45

@vercaamartin urcite to stalo za to :hug:, krasna fotecka, moc vam to slusi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.