Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka Přesně tak moje řeč, taky se jdu připravit jedu na otočku k naši ![]()
@Laura87 ahoj tak to me mrzi uz bych ti to taky prala jsou to nervy mas alespon jeste, mrazacka?
@marenkaF nene,tohle byl posledni frostik a posledni nadeje, protoze financne uz by jsme to nezvladli, uz takhle jsme na to popujcovali a budeme jeste splacet..,ale budu alespon vam drzet palecky, at v to vyjde a nezbydou vam jen oci pro plac a dluhy,,,.
![]()
@Laura87 moc me to mrzi ze nemate uz mrazacka, dekuji za drzeni palcu taky je to nas posledni pokus a mame vsude popujcovany
@Laura87 - Taky mě to moc mrzí. Pořád to ale není 14 dní přece. ![]()
Ahojte kocky chtela jsem se zeptat, chtela bych zkusit v repromede tu akupunkturu nevite kolik to tam stoji?
Ahojky, byla na ni Laura87, taky jsem se o to zajimala. Psala, ze to stalo 2500.A moooc s3 ji to libilo ![]()
@jarunka13 no ja tolik penez uz nesezenu ale skoda muze to byt prijemny
@marenkaF pry je to velmi prijemne a je to pry takovy relax.Taky na tim vazne uvazuji.
Holky, nechcete některá utrogestan? zbyly mi tu tři celé krabičky, expirací mají ještě hodně dlouhou a je škoda je vyhodit..Já už je nevyužiju a některá z vás určitě ano..Kdyžtak písněte sz..
@vercaamartin Ahoooj
jojo jsem ze Svitav a jak jsi byla spokojená???
Ahoj holky, dneska jsem byla na ultrazvuku, 23.7 budu volat na kolikatou se mam dostavit a 24.7 jdem na Ket, tak drzte pesticky, aby se povedlo
.Jinou sanci mit nebudeme ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.