1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
1.9.14 19:38
@jarunka13 píše:
@oskárek59 ahojky, opravdu se budou stehovat? Tak to je sila a nevis kam?

Někam v Brně, věděla jsem i kam ale už jsem to zase zapomněla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
1.9.14 19:46

Holky, hlásím ze dnešní čárka je silnější jak vcera dnes jsem taky měla očekávaný nástup ms- nic, menstruacni bolesti, co me strašily, jsou pryč..jsem desne unavená, ale jako fakt desne! Chvíly mam zvýšenou teplotu, ale jinak mi nic neni…a teda ehhm mam zacpu…musim vykoumat, co s im.. mno pres den chci spát a budim se ve 4 rano..nevím, jestli je to priznak, ale pro me velkyho space je to v každým případe netypicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
1.9.14 19:50

@vercaamartin Jj, souhlas s holkama..paní Hromadkova je příjemná..ale ja si nemuzu stěžovat ani na Tokarevu, vždy na nás byla mila.. Vse bez problemu..embryjko nám taky transfer ozvala ona..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
1.9.14 19:53

@oskárek59 nevadi, nic se nedeje. Stejne se to brzy od nekoho dozvime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
1.9.14 19:55

@jarunka13 @oskárek59 pokud to bude blíže do centra budem jediné rádi.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
1.9.14 19:56

@Petitchat ahojky, ja to rikala :potlesk:, moc ti to preji. O tom spanku a unave, me ani nemluv, celi dny jen lezim a jsem unavena. Kazdy den vztavam kolem pul jedenacte :oops:, v noci jsem 2× na zachode, no hruza. A pockej, budes unavena jeste vic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
1.9.14 19:57

@Petitchat to ja teda ne, ted to mam za rohem, bydlim kousek od repromedy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
1.9.14 20:02

@jarunka13 ajo..my to mame pres cele Brno ale to je celkem fuk… :) mno ta únava je silena..to nevím, jestli me v praci budou takhle chtit :D dekujiii, koceno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
1.9.14 20:23

@Petitchat ono je to v podstate jedno kde budou :lol:.Me pani na recepcy v repromede rekla, ze ta unava je diky tem hormonum a pani doktorka to potvrdila.Kdyz jsem mluvila s mamkou, tak ta rikala, ze ona teda tak ospala a unavena nebyla, ze byla cila az az. Kamosky co maji deti, tak si taky nevybavuji, ze by nektera to taky tak mela, uvidime casem, jak na tom budeme :lol:.Ale jak me vsichni rikaji, jenhezky spinkej a odpocivej, at se ma Kristynka dobre :potlesk:.A ty jsi se pri transferu ptala, jestli to bude holka nebo kluk? Nebo ti to rekli sami? Me nikdo nic nerekl, ja se musela zeptat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
1.9.14 20:43

@jarunka13 ja to viděla omylem v papírech na stole, jak to Hromadkova držela v ruce :D ja bych spala vkuse, akorát ted se budim uz kolem 5. Rano..ted uz se chystám taky do pelechu..rano zas testuju :) dobrou noc Jarunko, su vyrizena :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
1.9.14 21:46

@Petitchat dobrou kocenko a hezky se vyspinkej a rano at je zase silnejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
1.9.14 23:34

@vercaamartin ahoj ja mam tokarevu ale nejlepsi podle me je hromadova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
3.9.14 19:55

Holky, tak aby to nebylo az tak jednoduchý, tak jsem nachlazena..škrabanec jev krku, horečku dikybohu nemam…četla jsem ze to je celkem běžný na zacatku..tak snad to bude ok.. :nevim: prolejvam se tehotensky čajem a horký citronem s medem..doufam, ze budu brzo v cajku! japak se mate vy? Marenko, co to imuno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.9.14 20:05

@Petitchat ahojky, neuoufej, ja jsem taky byla nachlazena a nejak to samo preslo. U me caje nehrozi, vypiji ho a hned musi ven, nedela me to dobre.Taky bych chtela vedet jak MarenkaF dopadla, ale ona se ted asi tyden nedostane k internetu. Psala to asi v sobotu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
3.9.14 20:25

@jarunka13 ajooo vlastně…ja zatím nevolnosti nemam, jen me občas rano pálí zaha..a dnešní novinka je bolest prsou :) jinak ok, uz aby byl patek..chci vedet, ze je tam, kde ma bejt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.