1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
17.4.15 11:17

@adrusenkaaa Protože to už je upravené spermio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.4.15 11:20

@Kikuška90 :nevim: :nevim: aha, takže to by měl každý chlap po upravě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.4.15 11:22
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 :nevim: :nevim: aha, takže to by měl každý chlap po upravě?

Přesně tak. V té zprávě je to spermio z kterého oplodňovali - tudíž už proběhl výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.4.15 11:25

@Kikuška90 :,( :,( ja jsem blba fakt :zed:. takže o spermiogramu nemám žádné zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.4.15 11:29

@adrusenkaaa Zkus se jich zeptat. Já jsem se ptala a Dr. mi ukázala takovou tabulku, kde byli moje folikuly a na druhé byl manželův spermiogram hned po odběru, ještě než s ním něco dělali. Ale to mají jen pro sebe, já bych to stejně nechtěla - stačilo se mi podívat jestli byl lepší nebo horší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.4.15 11:31

@adrusenkaaa A když jsem ted byla u svojí Dr. na kontrole, tak se právě ptala kde máme problém a měla tam tu jejich zpávu IVF (vždycky to posílají tvé gyndařce) a právě se ptala, jaký ten spermiogram byl, že z té zprávy to nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.4.15 11:33

@Kikuška90 jj, to posilaji na gyndu, a da se tam zavolat a zeptat se na ten spermiogram?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.4.15 11:35

@adrusenkaaa Myslím,že by moc nadšení nebyli. Počkej až tam pojedeš na krev, však je to ted stejně jedno, ne? :) Věř prckovi který je u Tebe, že bojuje a zvládne to :pankac: :pankac: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.4.15 11:37

@Kikuška90 já jedu na krev ke svému gynekologovi, mu řeknu at to zjisti. já mu věřím, doufám, že už pořádně ustlal. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.4.15 09:31

@Kikuška90 Včera jsem psala email do repromedu, že jsem se zapoměla zeptat na spermiogram. Hnedka mi volala Tokareva, a ve zprávě je sperma před a po upravě, takže se to opravdu příteli zlepšilo. Tak jsem aspon klidnější, ale jak řekla Takareva, hlavně at se povede, to co mám s sobě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.4.15 09:35

@kratjana Ahoj, tak co byla jsi na krvi? Máš už výsledky, pořád ti držím palce. :hug: a doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.4.15 13:28

@adrusenkaaa ahoj na krev pujdu v pondeli. Pac vcera uz nylo pozde. Ale trsty negativni
Mam zadanku na imunologii. A meschopenka mi konci 30.4..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.4.15 15:00

@kratjana Tak to mě upřimně moc mrzí. Vím, že ti žádná slova nepomůžou, pomůže ti jenom čas, a nejlepe další těhotenství. :kytka: Ale aspon, že půjdeš do pracá až prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.4.15 15:45

@adrusenkaaa do prace se mi moc nechce ale nejak to zvladnu. Horsi bude zekdyz budu chtit dalsi transfer tak budu muset chodit do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.4.15 19:39

@kratjana to ti věřím, že se ti nechce. ale pak budou zase penízky a můžeš moct šetřit na mimi. Mysli tedka na to, že budeš vydělávat pro miminko. jak pak budeš mít ket, tak si vezmes dovolenou. prosim tě, zkus si koupit macu pro tebe a přítele. Je to na plodnost ženy i muže. My to jíme přes tři měsíce, a mému příteli se zlepšil spermiogam o 30%. Jo a dostala jsi někdy při brání utrogestanu ms? Já se bojím, cítím se jako kdybych to měla dostat. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.