1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
26.5.15 08:18

@Kikuška90 A budete to zkoušet při tom čekání přirozeně? Že by se třeba zase zadařilo a tentokrát to dopadlo dobře. Úplně chápu, jak ti je. Byla jsem na tý revizi na konci listopadu a bláhově si myslela, že jak přijde MS, uděláme hned KET a do Vánoc budu těhotná. A prd. Na KETu jsem byla až 30. března. Myslela jsem, že z toho všeho čekání už umřu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.15 08:28

@missy-m No u nás bude KET v srpnu, ani o měsíc později :cert: :cert: Mám přijít v tom červenci 14-16DC, ale já vůbec nevím jestli se mi to chce riskovat. V červenci ovulaci mít můžu a v srpnu ne a přijít tam v srpnu a zjistit, že budu muset čekat na září, tak by mě vážně už kleplo :pocitac: :pocitac: Radši bych měla hned stimulovaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
26.5.15 08:42

@Kikuška90 No jo, je to asi bezpečnější mít to pod kontrolou, než aby si tělo pak postavilo hlavu a musela jsi čekat. Kočko, držím moc moc moc pěsti, aby ten srpen klapnul. A až budeš vědět, jestli se ti budou hodit ty náplasti, tak dej vědět. Mám je pořád doma, neotevřený, datum spotřeby je tuším do 2016, ale to ještě prověřím. Nic za to nechci, mám je naprosto zbytečně. Tak se drž a ať to rychle utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.15 08:44

@missy-m Děkuji :hug: :hug: :hug: Dám Ti vědět až v tom červenci, podle toho jak se rozhodneme a podle UTZ.. jinak se „snažit“ budeme normálně dál. My se teda vyloženě nesnažíme, ale chránit se nebudeme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.5.15 09:15

@Kikuška90 moja,taky jsem to tak mela, ze nam rekli, ze tri mesice se musi cekat :zed: Tak jsem se tesila, ze tento mesic bude ket a houbelec :zed: Mela jsem ho mit v nativu, ale bohuzel folikul nechtel rust.. 12DC mel jen 12mm..,tak jsem si rekla, ze telo neni jeste uplne ok po revizi, tak snad ted po menzes.. Drzim pesti, at ti to utece :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.15 09:23

@kelynka Děkuji :hug: :hug: Ale právě tak já dopadnout nechci, zeptám se příště jakej je rozdíl a jaký jsou šance v nativu a stimulací, nechci prostě ztratit další měsíc :roll:

Jinak holky pro zajímavost - šance, že se embryo rozdvojí a vzniknout jednovaječný dvojčata je 5% :) Včera mi to Dr. říkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
26.5.15 09:51

@Kikuška90 Hmmm, 5% šance na dvojčátka. Jakože bych se teda z toho posledního bojovníčka dočkala dvou dětiček, jo? No jako proč ne, že :-) Sice teda netuším, kam bych cpala v bytě kočár a jak bych ho vůbec tím pidi výtahem dostala k bytu, ale ono by se to nějak vyřešilo. No, každopádně budu ráda, když z toho bude alespoň jeden prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.5.15 10:31

@Kikuška90 taky jsem si rikala, ze ty tri mesice cekani se zblaznim. Ale nakonec to fakt uteklo.. Ja mam vzdy ovulacni cyklus, takze jsem si rekla, ze to nebudu nikam tlacit.. Tim, ze folikul nebyl takovy jako vzdy, tak telo jeste neni ok a tim padem asi nebude asi pripravene na dalsi tehu :nevim: Ja i tento cyklus bych chtela zkusit v nativu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.5.15 13:31

@Kikuška90 Ahoj, to je mi líto, že musíš čekat tři měsíce, ale pozitivní na tom je, že je léto a uteče to rychleji než třeba přes zimu, uvidiš. Abych ti pravdu řekla, mě to utíká ten čas a chci aby mi to utíkalo, každý den se blížím víc a víc k cíly. Vím je to hrozné, mě je jednou dobře, a jednou mám depky, prostě občas oblačno a občas slunečno. Mě asi uklidnuje to, že to zkoušíme přirozeně. Nabírám nové síly na podzim. Někde jsem četla, že vitamín D ze sluníčko podporuje plodnost, takže tento rok vyhledávej sluníčko. :D Pořád si dokola říkám Bože za co to mám, že mi pořád nechceš dát dítě. Je to strašné, připadám si neplodná, neschopná. Ale věřím, že mimi bude!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.5.15 13:33

@Kikuška90 tak víš co, když se bojíš žeby ovulace nebyla kup si vitamíny, třeba tu macu, je na plodnost jak muže tak i ženy. Kup si to třeba příští měsíc a začni to zobat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.15 13:38

@adrusenkaaa Macu doma ještě máme… víš co, já mám spíš strach, že celkově to tělo nemusí být ten měsíc připravený. Prostě když je stimulovaný tak ty náplasti drží sliznici vysoko a ty hormony podporují těhotenství.. zatímco v nativu vím houby, jestli zrovna moje tělo bude chtít být těhotný, jestli mě chápeš :)

A máš pravdu v tom, že v létě čas utíká rychleji než v zimě :pankac: Ale i tak už bych radši přeskočila do srpna :mrgreen:

Vy plánujeme 2. IVF na pozdim? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.5.15 13:40

Zdravím Vás milé kamarádky, my jsme opravdu všechny bojovnice až na pokraji sil, nebojte Všem nám to výjde. :D Já vím, to čekání pořád na něco je strašné!!!Pořád dokola si říkám proč, proč! JSem musela opravdu někomu něco udělat, že nemohu otěhotnět, už si to beru osobně! Říká se, že po nepovedeném ivf je velká šance na otěhotnění, my se snažily na ovu testech potvrzena ovulace, sex byl před, během a po ovulaci, a ono ms dorazila zase jako hodinky. Proč se mi nemůže stát zázrak. Co bych za to dala, abych otěhotněla přirozeně. Uvědomila jsem si, že ten co má dítě přirozeně a do roka, prostě tak jak si to naplánoval, tak má opravdu neskutečné štěstí! Až já budu mít dítě, nikomu ho nepujčím, a dám mu opravdu veškerou svou lásku. Jak se jinak všechny máte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.5.15 13:46

@Kikuška90 Ano chápu tě, tak víš co, jak půjdeš v tom července na prohlídku pořádně se s doktorkou o tom proluv, a zkuš si hodně přečíst na netu, jaké jsou šance v nativu. Já tě chápu, taky bych to chtěla aby tělo bylo nějlepe připraveno na početí. Tohle jsem ještě neměla možnost si nastudovat, ještě jsem ket neměla. Jo nejlepší by bylo to prospat a vzbudit se u mě září. :mrgreen: Ano my plánujeme další ivf tak říjen, listopad. V září pojedeme ještě na dovolenou a pak jak na tom bude moje tělo, víšjak může se vyskytnout nějaký zánět nebo tak, a chci si zavolat pak do repromedy viš máme poukaz na slevu v hodnotě 5000kč, je platný do října, ale rosrie psala, že když si zavolám, že to jde prodloužit, tak doufám, že ano. Víšjak, jak půjdeme do druhého ivf, tak už budu vědět do čeho jdu a bude to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
26.5.15 17:05

@adrusenkaaa @Kikuška90 přesně tak holky, bojovat! já taky přemýšlím, když ted ket nevyjde, co dál? mrazáček žádný!!!2 ivf za mnou! prostě na ho.vno!co si budeme! taky říkám pane bože, jediné co chci je dítě, však víš, že mu dám všecko! tak proč??? ale jsem si jistá, že v tomhle žádná spravedlnost neexistuje!! všecko se táhne, každe vánoce si říkam, že přistí rok už nás snad bude víc, ale kdyyyyy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.5.15 19:37

@rossie0911 hele to si říkám taky, že na vánoce nás bude o jednoho více a pořád nic. Je to už smutné, opravdu, a jak píšeš žádná spravedlnost není!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.