Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF Jo, utroušem to být může. Ale taky nemusí
A procházka je super. Pěkně pomalinku, polehounku a aspoň má člověk čas vyvětrat hlavu. Tak přeji krásné procházení ![]()
@marenkaF Jj, dneska je krásně, procházka bude lepší, než sedět doma…A k té doktorce, určitě to byla ona co jsem potkala já, šla zrovna do ordinace, tak jsem pozdravila a usmála se a ona jen tak napůl odpověděla a úsměv žádný..Tak si myslím, že to byla ona, dle toho, co tu píšete. Většinou jsou tam všichni usměvaví..A to tě dali k ní jen tak od Tokarevy?
@Netaneta to tě lituju, zuby jsou potvory, jak začnou bolet, zvlášť osmičky..mně se jedna potvora prořezávala taky dlouho a vždycky to bolelo..A nějáký prášek si asi teď stejně vzít nemůžeš viď? To je vždycky jak na potvoru.. ![]()
@Micka2000 @marenkaF @missy-m JoJo, Utrouš beru, třikrát po dvou. Prášek jsem si nebrala, zatím se to dá přežít, aspoň třeba zhubnu.:-D Je to klasickej zákon schvalnosti. Nebo mi chce tělo dopřát trochu moudrosti, když už chci to dítě.:-)))
Ahoj holky, právě jsme přijely z R. Byla tam vsemi oblíbená Tokareva ![]()
Je opravdu úžasná. Dala nam tolik pozitivních zpravicek. I když jsme se s ní pak bavili jen tak, je to suprova doktorka
Prý je tento měsíc velmi plodný, že tolik těhotných během měsíce ještě nemeli ![]()
A mám vás všechny na této diskuzi pozdravovat ![]()
Takže, na KET jdeme v sobotu a bude nám ho dělat Kafka ![]()
Dostala jsem vcelicku Ovitrille a dobře známý Utrogenstan, koupila jsem si Vámi doporučovány kontryhel, k tomu Femibion a jak ještě holky psaly, ananasovy džus a červené vinko ![]()
Uzivejte slunickoveho vikendu
, krásných procházek, hladte miminka,… A žádný stres ![]()
Pa Pa Pa
(ozvu se až v po) ![]()
@Micka2000 nejspis jo konzultaci a prvni injekce jsem mela u tokarevy pak jsem na UZ a dalsi davku injekci mela Kafku ze tam irina nebyla a pak uz jsem byla jen u krajcovicove ale mohly to alespon rict ze si me prevzal nekdo jinej
@Lilly15 Tak to je prima…snad budou plodne i dalsi mesice…vypada to.ze jsem tady ted jen ja, koho bude cekat teprve OPU..
Za tyden uz budes mit prdolku taky u sebe
..
Ja jsem si neco precetla o tom kontryhelu a asi taky zabehnu do bylinek a koupim si ho..Pila jsem primo namichany caj na vajecniky a tam byl taky a jeste k tomu jahodnik a malinik a byl celkem dobry, jen trosku smrdel..Ale snad by nemel nejak ublizit. a myslite, ze ho mam zacit pit uz ted, kdyz si jeste ani nepicham gonal nebo to nechat az pred Transferem?
@marenkaF No to je docela blby, ze si te takhle prehazovali, ja rada chodim vzdy jen k jednonu dr.jen na ty utz jsem byla jednou jeste myslim u Veseleho a ten skoro nemluvil…
A jak se citis, byla jsi na prochazce..dnes bylo fakt krasne.. ![]()
@Micka2000
Ahoj
O kontryhelu jsem toho načetla dost a zjistila jsem asi toto: Kontryhel je dobrý na podporu ovulace a růst děložní sliznice, do které se pak embryo zavrtá. Má se pít od 1. dne menstruace právě do ovulace a pak už ne. Nemá to už význam a nedoporučuje se to. 3 měsíční kůra a pak pauza.
Já si myslím, že oni si nás přehazujou, jak to vyjde. Já jsem ze začátku byla jsem u Tokarevy (na prvních konzultacích). Od stimulace se to ale střídalo. Byla jsem už u všech a na různých výkonech. Holky, logicky, nikdo z nich tam není každej den a my tam chodíme v určité své dny cyklu, tudíž není možný se sejít vždy se stejným dr. Mě Hromadová např. říkala, že Kafka tam bývá jen po a pá, pak bude bývat i ve čt. Říkám ji - on asi nedělá utz, že? Nikdy jsem ho nepotkala. A ona, že je to náhoda. Prostě když má ten den službu na ambulanci Krajčo, tak tam zrovna kvůli mě Tokareva nepůjde, protože bude třeba na sále dělat punkce…
@Micka2000 ahoj citim se dobre stav furt stejny jen boli jajkoby vajecniky ale to je asi normalni ale od vcera mam celkem honicku na wc tak jsem chodila furt nekde pobliz zachodu ![]()
Holky, dneska mám fakt depku, pořad ty MS bolesti, do toho bolí ta osmička a celej den bych jen spala (naštěstí je manžel miláček, pomohl mi vařit a nechal mě spát). Navíc jsem se mu rozbrecela, že to určitě nevýjde, že to necítím. Tak snad vám ostatním je líp.
![]()
Musim se vas na neco zeptat jestli se vam to taky nekdy stalo, ja uz to mam od 1 dne od KETU, kdyz se sprchuju a umivam si hlavu tak nemuzu moc dat ruce nahoru protoze me strasne pichne v podbrisku ani se nemuzu prohnut do zadu natoz zaklonit hlavu
@marenkaF
Tak to Ti neporadím, já toto neměla. ALE! Nebude to nějaký příznak? Zavrtávání?
![]()
@Netaneta
Musíš vydržet! Já taky měla záchvaty, že to nevyjde, plakala jsem a manžel mě utěšoval… To s Tebou cloumaj hormony a to může být pozitivní zpráva. Nakonec jsem měla pozitivní test i z krve. Že to pak už nevyšlo je jiná, ale skutečně jsem těhotná byla. Držím pěsti!
![]()
@Lalunta mně dělal jednou Kafka ultrazvuk, ale nebývá tam tak často. @marenkaF děkuji, snad to bude zítra lepší
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.