1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
6.9.15 12:53

@Lalunta
No s tím počítáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.9.15 16:48

@Micka2000 ahoj no byla jsem si vzit krev u nas tak to ma potvrzene ze opet nic a zatim nevim, ptala jsem se pritele ten zatip asi o dalsim zavedeni nechce slyset spis me navrhnul at moooc zhubnu ze nam to pak treba pujde samo, na vic tet jeho kamarad ceka tak jsme nejak na noze me je to lito ze vsici kolem me maji deti a on ze to moc hrotim at nedelam atd,,, :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.9.15 17:22

@marenkaF To je mi moc líto :( :hug: :hug: A jaký máte problém? Přišli na něco proč vám to nejde přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.9.15 17:28

@Kikuška90 vubec nic, kdyz jsem se loni ptala tokarevy tak rekla ze nevi a ze se to stava ze zdravim to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.9.15 17:50
@marenkaF píše:
@Kikuška90 vubec nic, kdyz jsem se loni ptala tokarevy tak rekla ze nevi a ze se to stava ze zdravim to nejde

To je přesně jak u nás. :cert: Nic nám není a miminko nikde! :zed: Úplně vám rozumím!
Ale ještě máte 3 mrazáčky, alespoň jedno miminko tam bude, věřte tomu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.9.15 17:52

@Lalunta to snad jo ale zrovna tet bych potrebovala aby me pritel nemusel davat souhlas :D nevim kdy se zas k to mu dokope

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.9.15 18:08
@marenkaF píše:
@Kikuška90 vubec nic, kdyz jsem se loni ptala tokarevy tak rekla ze nevi a ze se to stava ze zdravim to nejde

Aha… a přibrala jsi až po těch lécích při IVF nebo už dřív? :oops: Promin, že se tak ptám, ale znám pár lidí, kterým to zhubnutí fakt pomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.9.15 18:15

@Kikuška90 tak driv jsem hubena byla a neslo to, pak jsem nervama nabrala, tet po tech 2 ivf dohromady za ten rok 10 kg vazim 88 a mela bych tak 70,jenze ja nejsem schopna si sama napsat jidelnicek a u odbornika to stoji tolik penez ze si sama nemuzu dovolit projist 3000 to projime takhle oba dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.9.15 18:18

@marenkaF Tak to tím nebude, pokud vám to nešlo ani předtím a nijak extra tlustá nebudeš :think:… No držím moc palce aby to chlapa brzy přešlo a šli jste co nejdřív do dalšího KETu :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.9.15 18:24

@Kikuška90 dekuji :D no pokud se me neco podari zhodit tak budu chtit aby nabral tolik co ja zhodila jelikoz jemu lezou zebra jak je hubenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.9.15 18:28

@marenkaF Heh.. chtělo by to výměnu, jo? Tak se musíte hecnout a makat spolu :palec: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.9.15 18:31

@Kikuška90 kdyby do toho mohl tak by to bylo super ale ma castecnej duchod na zada a zas je s nema na neschopence bohuzel nemuze ani cvicit jak je skrivenej ale furt mu rikam kdyby nabral trochu tuku tak by mel alespon vic sily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.9.15 22:30

@marenkaF panrboze!!! Částečně důchod na záda? Me bolej už rok a ne a ne přestat. Ja se tak bojím že to nepřestane!!! Chudák. Ja zrpim už rok každý den ;((

Maru ja tyky probrala deset kg ;( ale cca za tři měsíce ;( teď beham ale boli mě ty záda z toho a klouby. Ja šla do IVF při 88. Pak jsem měla i 101 a teď 94-97. Mám 176cm.
A do dalšíhoket chci jjít až to přestane bolet PAC by to stopro nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.15 07:07

Krásné ráno, holky, myslím, e by se tu chtěl někdo představit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.9.15 07:10

@Lilly15 Juuuhůůůůů :dance: :dance: :dance: To je krása :kytka: Já mám takovou radost :pankac: :pankac: Gratuluji :hug: :hug: :hug: Kolik jsi dneska? 9. den po KET.. to je krásná čárka :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.