1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
340
22.12.10 20:33

Femibion 800 jsou vitamíny pro plánované těhotenství (kyselina listová a metafolin,jod a jiné vitamíny) po tom se nepřibereš ty ani mimino. Doporučila mi to známá je lékárnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
22.12.10 20:35

Elizid co jsi brala za léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.12.10 15:46

myslíš na IVFko? měla jsem dlouhý protokol, píchala jsem si od 22dc dacapeptyl, od 1dc ráno prednison a večer anopyrin a od2dc gonal. ten decapeptyl jsem si píchala i nadále. a pak po opu jsem měla crinone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.12.10 22:57
lemaz píše:
Souhlasím. Fišer je jistě odborník, ale sílu ti nedodá. Je strohej. To paní doktorka Hromadová je zlatíčko.

tak já to mám naprosto opačně. S Dr. Fišerem naprostá spokojenost, Dr. Hromadová nic moc, ani u mě nepoznala těžkej hyperstimulační, pořád mi tvrdila, že musím mít chřipku, blbost jako hrom. Díky doktorovi Fišerovi, jeho pečlivosti a zodpovědnosti jsme to dotáhli do zdárného konce. Navíc bylo fajn, že jsme mu mohli volat fakt kdykoliv a i když jsem pak byla s tím hyperstimulákem dlouho v nemocnici, tak sám volal a zajímal se, jak to vypadá a my opačně zase volali k němu, když jsme si potřebovali ověřit názory z nemocnice. Každoápdně pro zakladatelku, povedlo se to na první pokus. Už máme doma skoro půl ročního chlapečka a krásně nám ho v Repromedě našejkovali, je to fešák :lol: , ale to každé mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.12.10 00:05

ahoj..
všechny stránky jsem nedočítala…tak jen v rychlosti přidám naše story: Repromeda: super, po 1.ivf při zavedení 1 embryjka: máme 9měsíční Ellu…a taky nám ji nááádherně našejkrovali:+)
Popis: měla jsem: dlouhý protokol, ISCI,PK,PGD: celkem odběr: 11vaj, opl.7, na PGD šlo 5, dobré byly 2, chtěli jsme zavést jen jedno, na zamražení nešlo nic.
Takže docela malá šance…a krásně vyšla. Celková cena cca 85tis. První návštěva 28.5.2009, VI/09..OPU, VII…ET,VIII…//,porod…5.3.2010.
Jinak nejlepší pro mě byla Dr.Hromadová…opravdu zlatíčko: nechala jsem si od ní dělat OPU i ET…a všechny kontroly… Po problému s Dr.Fisch.jsem k němu odmítala chodit-a na recepci mi vždycky vyhověli…
Takže jsme s Repromedou vážně moc spokojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
25.12.10 10:39

Raad a můžu se zeptat jaký problém jsi měla s dr. Fischerem? Já jsem s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
25.12.10 12:07

Ahojky holky, krásné svátky vám všem přeji! :hug:
Takže zázrak se nekonal, ms dorazila o tři dny později, přesně na Štědrý den, takže dnes už jsme začali ráno s Gonalem a jsem objednaná na krev a utz.
Začátek Nového roku začneme s Opu 8-)
Martina- je super že jste si s doktorem padli do noty, ve finále je jedno jestli je někdo s dr spokojený a někdo ne, každému vyhovuje něco jiného,tisíc lidí tisíc chutí, každý máme jiné zkušenosti a proto jsou dobré tyto diskuze a je super že vám to dopadlo dobře, určitě skvělí doktoři tam budou všichni a teď jen aby i my jsme dopadli tak skvěle jako ty a bude to super :kytka:
A co jste holky měli za problém že jste museli jít do IVF?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
25.12.10 12:29

ELIZ držím palečky do druhého kola.
všem krásné svátky.

• Citovat
  • Upravit
210
25.12.10 12:43
Kamccaa píše:
ELIZ držím palečky do druhého kola.
všem krásné svátky.

Kami moc děkuju :hug: budu tě informovat. :mavam: jsi zlato :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
25.12.10 14:16

Eli u mě byl problém, že jsem neměla ovulaci, teda měla ale jen asi 1 x ročně, ani s clostíkem nebyl úspěch.

Já s Fisherem problém neměla,ale prostě moc mi neseděl a víc mi vyhovovala Hromadová a nebo Prokopová :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.10 17:00

Je fakt, že když já jsem procházela ivf, tak Dr.Fisch.tam zrovna začínal a bylo vidět, že si není vůbec v ničem jistý…No- moc mi to teda nepřidalo.Jsem zdravotník a celkem poznám, jak to chodí. Na všechno se ptal sestry, nebo jiných Doky.....no- sice mi to vadilo, ale asi bych to přešla(i když si člověk řekne, že když si platí takové háky, tak by měla být péče totál super). Ale dorazil mě jeho řečma ve stylu: "nooo, ve Vašem věku se nemůžete divit…(pozn.bylo mi 39), nooo ,moc ty hormony nereagují..a asi teda přidáme…nebo co myslíte?…noo-ale ve Vašem věku… Nooo, ale když se to nepovede: nevadí, vždyť už 2 děti přece máte,tak by to nebyl až takový problém.....A při stimulaci si nebyl vůbec jistý, zda už Gonal ukončit a jít na OPU, nebo přes víkend pokračovat…a pak riskovat, že vaj.popraskají…No- a vyšetření s UZV taky nebylo úplně OK. A Ta nerozhodnost byla šílená- a nechoval se vůbec profesionálně…Po této diskuzi s ním jsem k němu už odmítla jít.S Hromadovou se to nedá vůbec srovnávat. Možná už se zlepšil, protože na něj v tu dobu bylo stížností víc-tak se možná víc snažil a určitě se izlepšil.Kdyby byl nějaký větší problém, určitě by si ho tam Veselá nenechala,aby jim kazil jejich dobrou pověst...... Jsem nakonec ráda, že jsem k němu nechodila…prtoože kdyby se to u nás nepovedlo, asi bych dávala docela vinu němu…

Jo…a další odpověď: my šli do ivf hlavně kvůli zajištění zdravého mimi: tudíž PGD. Měla jsem jedno MA v 11tt pro výv.vadu a vzhledem k mému špatnému pracovnímu okolí(chenikálie ve zdravotnictví) a taky věku jsme volili dobrovolně Ivf..... Nelitujeme!!!!

• Citovat
  • Upravit
3513
25.12.10 17:39

my jsme na IVF šli proto, že já mám syndrom PCO. Žádné měsíčky, žádná OVU. Nereaguju na nic a když, tak hodně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
25.12.10 19:17

Ahojek já nemám ovulaci a nedostávám menses a manža má špatný spermiogram.
Elizid ty jsi měla zamražené embrya?? Jak to že už bereš gonal?? Mě doktor řekl,že mám počkat na další měsíčky a pak se teprve objednat na novou konzultaci. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
25.12.10 20:26

Ahojky, jsem moc ráda že mi tu píšete proč jste šli na IVF, pořád přemýšlím proč se to u nás nepovedlo a jestli nejsem ztracený případ, ne určitě nejsem, já vím,ale mám strach jestli se to kdy povede a tak se holky-nezlobte se na mě za to- ale srovnávám a jsem ráda že se vám to daří a tak si více věřím že i mě se to povede. No vlastně abych pravdu napsala tak jsem to první IVF brala tak jak přišlo, obrečela jsem že s to nepovedlo ale teď jak jsem v záběru na druhé tak začínám věřit že se to teď povede :nevim: . No manža má taky horší spermio, ne úplně špatné, máme i nějakou šanci normálně otěhotnět ale těžko říct kdy by to bylo, má horší pohyblivost-45% a taky myslím že 13% spermijek s kulatou hlavičkou. Já mám endometriozu 1.stupně kterou mi zjistili a následeě odstranili při laparce.
Anus, ne neměla, měli jsme jich nakonec 5 ale z toho byly dobré 2 a zbytek na nic. takže na zmražení nic. no a já už mám jednu ms za sebou. já jsem byla 15listopadu na ET, 24listopadu přišla ms a to byl cyklus do teď, 24.prosince jsem dostala další ms. a mám dlouhý protokol takže jsem začala už 15prosince píchat decapeptyl, a dnes 2DC jsem si píchla-manžel- teda píchl první gonal. :dance:
Ale jo, jaksi o těch svátcích mám z toho všeho dobrý pocit, i si říkám že nebudu doma jako při prvním IVF, ale uvažuju chodit do práce… :nevim: no uvidíme ještě.
a jak tak vzpomínám, tak i u mě dr. Fišer přemýšlel dlouho s erozmýšlel jestli ještě počkat nebo už jít na OPU a celkem mu to trvalo, ale já to nebrala jako nic špatného, je doktor a snad ví co dělá, že… ?
Holky mějte se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
26.12.10 09:41

Elizid
já to mám skoro stejné jak ty. Když to nevyšlo tak jsem to pořádně obřečela a byla naštvaná na celej svět proč zrovna mě to nevyšlo :zed: . Nejhorší je pro mě to, že v mém blízkém okolí jsou všichni těhotní, jenom já ne!!!! Já jsem si při 1.IVF tak strašně věřila že to vyjde, odběr byl na narozeniny babičky, transfer na narozeniny dědečka a já měla narozeniny,tak jsem si říkala jaký by to byl super dárek a ono nic :zed: . Do druhého IVF jsem nechtěla jít, ale manža mě přemluvil. Ztranila jsem naději. Teď se musím dát dohromady a opět myslet pozitivně :-) . Prostě jsem naštvaná na celý svět. Vím, že je nás spousta, kterém se to nepovedlo. Ale myslím,že každá z nás si říká proč zrovna já!!!! Nejhorší je že si nemám s kým popovídát, pač nikdo v mém okolí to nezná. Jsem ráda , že existuje emimino a my se zde můžeme vypsat :kytka: . Všem přeji // :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.