1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
14.2.16 13:21

@Katjus Vim,ze paralen se pri stimulaci muze. Brufen nevim.Tak to jsem fakt rada, ze to mame stejne :hug: a taky si to mas pichat dopoledne jo? A dej si ten gonal do lednicky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.2.16 13:42

@adrusenkaaa ja jsem taky zacala :) v devet rano prvni injekce. Mam prvni dva dny 300 jednotek a pak 250 :) pry proto ze jsem kus zenske :lol:. V pondělí volám dr ze budu jezdit do Brna. Neudelala na me totiz moc dobry dojem, asi bude naprdnuta no ale co uz, je to moje tělo. A kdyz jsem tam byla pro gonal tak ani nevedela kolim me ma dat jednotek, a musela si radsi zavolat k nekomu poradit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.2.16 13:51

@Katjus Skvele Nam vyslo :) Jam mam 4 dny 225j.Ve stredu jdu na konrolu rano krev a odpoledne vysledky z krve a ultrazvuk.Jsem nervozni. To mas pravdu, taky by to na me neudelalo dojem. Mozna je lepsi, ze ma dovolenou a ty si vse muzes v repromede overit a zkontroluji te. Zitra nebo utery si udelam velky uklid at pak muzu odpocivat.Po par dnech urcite budu z tech hormonu unavena Jsi na nemocenske?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.2.16 14:02

No já píchání 125 a to jsem měla 88.kg. Dnes mám téměř 100 :zed: březen nevím. Já bych si ho vzala ale po zavedení embrya určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.2.16 14:03

@adrusenkaaa úplně suprove :) taky si rikam tam vedi co dělají, u ni si nejsem vůbec jista. Tenhle týden mam volno, a pak si vezmu neschopenku :) velký uklid bych taky potřebovala, ale mame jeste nějaký zarizovani. Tak to vidm az na jaro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.2.16 14:13

@kratjana A jak dlouho jsi si pichala vzpominas si? Ja doufam, ze mi tu davku pri kontrole snizi. Dozvedela jsem se, ze pojistovna doplaci jen 2250j a pak to pero sroji 9000kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.2.16 14:17

@Katjus Tim velkym uklidem jsem mela namysly vytirani, utrwni prachu… :) Ja jsem rada, ze mam neschopenku, jsem v klidu, muzu odpocivat. Pozdeji pribudou dalsi injekce takze se bude pichat 2 krat denne a mimo domov se mi to nechce pichat a tahat sebou hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.2.16 17:02

@kratjana Faakt Jani, ja mam teda 110kg a 300 jed. :lol: ale vsechny prasky na me vetsinou pusobi nromalně. Doufam ze to neprehnaly. A to mam krev v poradku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.2.16 17:07

@adrusenkaaa Ja se taky tesim az si odpocnu v praci se docela natahame, tak to pro me bude ted leharo:-D Jen ty penize :-( A co se potom bude pichat dvakrat denne ten gonal??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.2.16 17:20

@Katjus ne pribude centocide myslim si, ze je to na to aby vajicka nepopraskaly, ale nejsem si jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.2.16 17:27

Píchá jsem asi deset dnů nebo 14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.2.16 17:43

Holky a od té prvni kontroly za tech pet dni, se pak chodi co druhý den??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.2.16 06:33

@adrusenkaaa @Katjus Holky držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.2.16 06:36
@kratjana píše:
No já píchání 125 a to jsem měla 88.kg. Dnes mám téměř 100 :zed: březen nevím. Já bych si ho vzala ale po zavedení embrya určitě ne.

Myslíš, že je to podle váhy? Mě se snad tenkrát na váhu ani nikdo neptal. Mám PCO a vysoký AMH, proto začali na malých dávkách cca 100 jednotek, který po 1. kontrole snížili na 80 :)… Na váhu se mě ptala Tokareva akorát při těch náplastech co se lepí při stimulovaném KETu a to mi na 56kg dala 4 náplasti 8o

Jinak Jani držím na dnešek palce :kytka: A ty chceš jít rovnou tenhle cyklus do nativu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.16 06:53

@Kikuška90 ahoj kočí. Zrovna jsem jdu abych napsala že si myslím že na váhu to není. nedava to ani smysl. Určitě by to mělo být podle hormonů. Jak ty říkáš. Já mám také vyšší amh proto jsem měla 125jednotek. Ale náplasti jsem měla taky 4. I při mé váze. A sliznice byla ok
Naprosto ukázková
Měla ty tři linie
Kiki teď jen kdyby byla asi ovulace
Já totiž nevím Vo ty antibiotika co jsem brala aby mi to nepodařilo
A asi by bylo blbě jít na neschopenku podruhé tento měsíc ;) uvidím nějak to dopadne. Každopádně když by ovulace nebyla tak bych šla do stimulovaneho cyklu hned v březnu.
A co ty? Jak se máš? máš po dovolený? Myslela jsem na tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.