Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Právě, že ne, už jen do 39 a to mi bude 4.4. Jediná VZP to měla o rok déle a ta to už také zrušila…
Jinak moc děkuji
@adrusenkaaa Já když toho moc vím, tak se v tom pak strašně nípu a mám nervy navíc, snad doktoři vědí co dělají a budu jim věřit, já doktor nejsem… Děkuji za podporu, určitě dám večer vědět ![]()
@Kikuška90 já bych tak moc chtěla nativ. Co bych za to dala. Já na chlapa nejsem zvyklá. Zavadel mi kednou a byla jsem trochu nervózní.
Holky, zítra vstávám ve čtyři ráno, máme to Brna daleko, tak jdu chrnět a zítra v osm jdu na odběr… Děkuji za podporu, ať se vám vše daří a zítra dám vědět. Dobrou noc a hezky se vyspinkejte… ![]()
@kratjana píše:
@Kikuška90 jak to je s neschopenkou? Ty jsi ji neměla?
S tím ti vůbec nepomůžu, já pracuju v kanceláři a sedím na zadku
![]()
Holky k čemu je hysteroskopie? Myslíte že když si řekneme o konteolni spermiogram že nám ho udělají? A neměli by řešit proč mi nedozravaji vajíčka? Podle imuna mám vydsi amh tzn ze mam velkou zásobu vajíček ne? Proč s tím mám sakra problém. A jak píšou tu neschopenku? Bez vycházek?
@kratjana Proč bez vycházek? Vycházky Ti určitě dají.
Jinak ono to AMH zase tolik s tím dozráváním vajíček souviset nemusí. Znám slečnu která má AMH taky vyšší, při IVF dostává koňské dávky, okolo 300 jednotek a víc jak 6 vajíček z ní nikdy nedostanou (byla 2× na IVF). Abych pravdu řekla, tak to sama moc nechápu ![]()
@Kikuška90 já bych právě chtěla být po ket doma ale chtěla bych mít vycházky. Mě kvůli courani kdoví kde ale aby se mi prokrbovala děloha. Přemýšlím na co všechno se zítra poptat…kdy že jdeš ještě na kontrolu? A ket bys měla kdy? Měřila ti teď sliznici?
@kratjana Vůbec né, já jsem dneska 6DC, jdu příští čtvrtek - to budu 14 DC. Ale beru to sportovně a počítám s tím, že to taky třeba vůbec nevyjde a budu čekat další měsíc na stimulaci. Ještě jsem přemýšlela, jestli nezačnu pít Kontryhel, ale fakt mám strach, že mi pomůže „napumpovat“ sliznici a po vysazení mi tam udělá neplechu, takže buď to bude Nativ se vším všudy nebo to prostě necháme na stimulaci.
A Ty vycházky Ti dají, nevidím důvod proč by nedali.
@Kikuška90 Ty jo tak to je zvlastni to Ahm.Muj nazor je, ze to neni presne. jelikoz jsem se docetla, ze s ahm 0,2 nevim uz presne sla do ivf a nela 4 vajicka a otehotnela! Je hodne pripadu co se tyce Ahm, kdy to vypadalo spatne. Podle me je to nepresne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.