1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
3.3.16 21:17

@T.martasek Za to ja jsem se naucila byt trpeliva.Jo takhle to budes mit.Tak to je taky fajn. Aspon budes vedet na cem jsou embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.3.16 21:25

@adrusenkaaa no já jsem nervák, beran tvrdohlavej… :cert: Ale zkusím s tím něco udělat, tento měsíc mají u nás slevu na masáž lávovými kameny, tak se objednám a hodím se do pohody… Jím vitamíny, piju bylinkový čaj na podporu otěhotnění a pokud to nevyjde, tak to budu brát jako osud a nebudu se trápit… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
3.3.16 21:29

@T.martasek Ale vyjde to, o tom nepochybuj! Super napad ta masaz s lahvovymi kameny.Take bych si zasla, ale nejsou penizky na tozhazivani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.3.16 21:46

Já mám takovej pocit že to nevyšlo. Zítra koupím na tajnaka test a testnu. Budu 10.den
Doufám že se z toho nezhroutim. Ale budu si chtít poplakat asi dřív než to bude vědět chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.3.16 21:49

@adrusenkaaa Tak já taky nemám na rozhazování, ale nekouřím, nepiju, odpustím si každodenní sladkost a na nehty už taky nejezdím, takže prostě ty dvě stovky na masáž uškudlím… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.3.16 21:52
@kratjana píše:
Já mám takovej pocit že to nevyšlo. Zítra koupím na tajnaka test a testnu. Budu 10.den
Doufám že se z toho nezhroutim. Ale budu si chtít poplakat asi dřív než to bude vědět chlap…

Ach jo, Jani… To by mě mrzelo, strašně moc ti to přeju… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.3.16 21:53

@T.martasek prostě necítím nic, vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.3.16 21:58

@kratjana Janičko zlatá, vždyť je to pár dnů… Já jsem byla těhotná 5× a nikdy jsem to během prvního měsíce nepoznala… Nikdy… To přeci není důkaz, že se nic neděje… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
3.3.16 22:06

@kratjana tak ať tam jsou //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
3.3.16 22:12

@kratjana Ja prave vubec nevim podle ceho vybiraji. Aspon ted vim. Me je to vcelku jedno, ikdyz vnitrne vim co bych chtela vic. Ale to ja neovlivnim hlavne at je zdrave :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
3.3.16 22:14

@T.martasek To je super, budu držet palecky  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.3.16 22:20
@Katjus píše:
@T.martasek To je super, budu držet palecky :hug:

Moc děkuju, ještě je přede mnou dlouhá cesta, takže přeci se nebudu stresovat… Uvidíme jak dopadne odběr, doufám, že mě ty dávky nepoloží, a že nebudu zklamaná… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.3.16 22:52

@montty @T.martasek nějak ani nevěřím že bych mohla být někdy těhotná. Přijde mi že na tohle budu mít smůlu. Jako malá jsem rikavala že rodit nikdy nebudu… Jsem si to privolala ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.3.16 23:55

@kratjana Nepropadej panice, strašně moc ti přeju pozitivní testik, a taky pozitivní myšlenky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.3.16 23:58

Holky, pícháte nebo píchaly jste si některá Gonal večer? Nechci to dělat v práci, mám ranní, tak můžu večer? Minule jsem si pichala ráno… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.