1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
17.3.16 21:22

@adrusenkaaa ta nadeje nas zene dopředu :potlesk:. Dneska jsem byla na kontrole byl tam Kafka, docela jsem mela strach na chlapy nejsem moc zvykla, ale suprovej sympaťák. Všechno jak ma byt, folik byl tak jsem dneska pichala ovitrel nebo tak nějak. A za tyden ve čtvrtek jdu na ket ;-) trosku se divil ze jsem 10 DC a uz mam folik :-) a sliznici mam ted 8,5 mm, myslíte ze sliznice jeste poroste? :lol: tak ted to bude 50 na 50 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.3.16 21:30

@Katjus sliznice je dobrá. Říkal jestli máš tripleline?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.3.16 21:32

@Katjus Myslim si, ze folik byl uz 10dc jelikoz zrejme hormony pusoby. Nevim, jestli si to namlouvam, ale sotva mi skoncili mesicky uz zacinam mit bolesti na ovulaci. Takze si myslim, ze jak pujdu pristi tyden na utz ze pujde videt.Tak brzo se to picha? takze ket budes nit v nativu.Ja taky. A docetla jsem se, ze je lepsi. A kolik stala ta injekce? Tesis se? Sliznice krasna :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.3.16 21:34

@kratjana jo tak to nevim, ukazoval to sestre nebo nekoho ucil, neco rikali ale co nevim, jen ze je pekna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.3.16 21:35

@kratjana :jazyk: ty hormony no. Clovek se nenadeje a je z neho kulikcka. chichi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.3.16 21:35

Holky jak dlouho vám trva menses? Mně teď asi jen dva dny. Jindy tři až 4. Je to vůbec dobrý když je to tak kratky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.3.16 21:39

@adrusenkaaa na ucnaku jsem shodila 14kg na 57kg(176cm) ale to bylo nervama. A pak když jsem se dala do pohody tak to šlo nahoru. Dnes mám temet 100kg. Před ivf 88kg přála bych si adpon těch 80 lfyz mě 70 :) ale je yo o vůli a tu já memam. Pořád žeru. A hlavně sladký. Achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.3.16 21:40

@adrusenkaaa ket mam v nativu, jo pichala jsem to dneska v sest. Injekce stala 350. Ja jsem prave mela strach ze tam nic nebude, protože me ted bricho moc neboli, naštěstí byl. A pocity takový smiseny, bud to dopadne nebo ne, jiná možnost neni. Jak to ma dopadnout tak to dopadne, uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.3.16 21:46

@kratjana Jani bud v klidu ja mam skoro 110 :lol: ale po IVF jsem nic nepribrala, spis je to ted horsi ze se valim doma na PN, v praci se nadru tak i hodně zeru :lol: a kdyz jsem ted doma tak jim snad jeste vic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.3.16 22:41

@Katjus byla jsem na neschopence kvůli ivf 7měsíců a dvanáct kg nahoře. Hodně jsem pekla a varila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.3.16 07:54

@Katjus Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.3.16 09:05

@Kikuška90 děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.3.16 11:15

Milé slečny, doktor mi řekl, že si mám sama rozhodnout, zda budu pokračovat v uživání prednisonu. ŽE zakladní imunologii mám v pořádku že prý nepotřebuju udělat reprodukční imunologii. Ale já jsem prednison chtěla. A tedka mi řekl, že to je na mě, zda budu při ketu uživat nebo ne. Uživáte ho některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.3.16 11:18

@adrusenkaaa Docela by mě zajímalo jak přišel na to, že nepotřebuješ reprodukční imunologii :) :think:… No když si pohledáš různě na netu, tak se všude shodně píše, že prednison není potřeba. Já ho dostala při 1.IVF v roce 2014, pak už né. V Repromedě mi říkali, že ho dřív dávali všem, ale ustoupili od toho, protože opravdu k ničemu není… né jak že by k ničemu nebyl, ale pokud máš určité testy v pořádku, tak je zbytečné ho brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.3.16 11:23

@adrusenkaaa Já ho brala při všech transferech, byť mi ta jejich základní imunologie vyšla v pořádku. Ani se mě nikdo nikdy neptal, jestli ho chci nebo ne. Rovnou jsem ho měla v medikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.