Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@riccius píše:
To je moc hezký. Já jsem hlavně rád, že si tu cestu k hudbě našel sám. Mně nutili a v 5. třídě jsem se šprajcnul a byl konec. A až po 30 jsem sáhl po kytaře, ale je to tak někam k táboráku max.
A náhodou romantika u taboraku je super ![]()
@ChciBytMaminka píše:
Kde jste sehnali „klavir“ za 25000Kc? Taky jsme sháněli, ale ceny byly jaksi jinde. Máte nový nebo z bazaru? Nebo se jedná jen o piano?
My sehnali od kamaráda za 4 tisíce
. Ano, je starý asi 50 let, ale když se pošteluje, hrát se na něj dá… Hodně lidí se klavírů zbavuje, stačí se poptat
.
@Makca87 píše:
My sehnali od kamaráda za 4 tisíce. Ano, je starý asi 50 let, ale když se pošteluje, hrát se na něj dá… Hodně lidí se klavírů zbavuje, stačí se poptat
.
Díky za tip ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj
Včera jsem mluvila s mamkou a ptala se co jsme nakoupili dětem za dárky, když jsem ji to řekla odpověděla kolik to stálo a jestli to není moc. Cena za dárky se mi nezdá moc - 25000 pro dvě děti a přítele a jeho tátu. 20.000 jen za děti. Myslím. si, že by to byla nějaká závratná částka, nakoupili jsme to na dva měsíce. To ale mamka nechápe,… Prostě si stojí za tím, že by jim stačilo tak za 1000,– a to se mi zase zdá málo. Jaka je vaše maximální částka kterou by jste dali? Ještě musím dodat že naše děti nejsou rozmazlené.
A mamka snad ty darky platila? Jako sorry, ale tyhle hovory - ať už obecně nebo tady - mě každej rok dostávaj.,,A je to moc? A za kolik? A není to málo?”.
Tak snad utratím to, na kolik mám a za kolik uznám
. Pointa je snad udělat někomu radost. Ne kolik mám balíčků nebo za kolik. Snažím se potěšit ať jako chudá studentka nebo jako ředitelka fabriky
![]()
U nas dostane kazde dítě to, po čem touzilo (tedy tu jednu nejvytouzenejsi hracku), psaly Jeziskovi, pak jednu menší věc a knihu. Je pravda, ze si napsaly o dve veci
Myslím, ze je potřeba po něčem toužit. Věci na sport dostávají průběžně, stejně tak oblečení. Ale ony jsou holky skromný, zatím:D. Každé to vychází tak za 1500kc. Není to tím, ze bychom jim nemohli dopřát více, ale nechceme. Užijí si to i tak, doufám, ze si hraček vážit, těšit se a toužit, ze třeba zase na narozeniny něco dostanou
zatím to vychází a neprijdou mi zklamane. Každý má jiné představy