Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Nevím. Mě tedy tlustá nepřišla. normální mladá žena.
Tlusta urcite nebyla.
@Anna766 píše:
A tohle mi přijde velmi zajímavédle zákonů fyziky mohli být Jack a Rose z filmu Titanik na trámu oba, aniž by se potopili.
Vidíš, já jsem četla članek, kde to uzavřeli jinak.
Ale třeba je to fejk. Podle provedeného testu, který zadal a zaplatil režisér filmu, by je oba rám neunesl natolik, aby byli dostatečně nad vodou a nezemřeli do záchrany na podchlazení. Režiséra štvalo, že se ho na všichni ptají a rozporují, že Rose měla vedle sebe Jacka pustit.
@tulipán píše:
Vidíš, já jsem četla članek, kde to uzavřeli jinak.Ale třeba je to fejk. Podle provedeného testu, který zadal a zaplatil režisér filmu, by je oba rám neunesl natolik, aby byli dostatečně nad vodou a nezemřeli do záchrany na podchlazení. Režiséra štvalo, že se ho na všichni ptají a rozporují, že Rose měla vedle sebe Jacka pustit.
Mě to nenapadlo řešit, jen jsem to takhle četla.
@Anna766 píše:
Mě to nenapadlo řešit, jen jsem to takhle četla.
Jasný
@Havlova píše:
Dneska je Mezinárodní den kávy.
Ano, dcera už mi to ráno hlásila.
Tak ať slouží.
@Havlova píše:
Kávu si osladím o trochu víc… ![]()
@Havlova píše:
A taky Mezinárodní den seniorů.
@Alladina píše:
A taky Mezinárodní den seniorů.
Ano, dnes Mezinárodní den seniorů, kávy, lékařů a hudby.
@Anna766 píše:
A tohle mi přijde velmi zajímavédle zákonů fyziky mohli být Jack a Rose z filmu Titanik na trámu oba, aniž by se potopili.
Viděla jsem o tom taky nějaký pořad alá „bořiči mýtů“ a tam naopak potvrdili, že by to tak být klidně mohlo - problém totiž není v tom, že by je to neuneslo, ale v tom, že není taková sranda se z vody na ten trám vydrápat, zejména když už je člověk dost vyčerpaný, byť s pomocí druhé osoby.
@klamonožka to jsme asi videli to same, ze by ji pritom splhani nahoru prevrhl. Jeste mel obleceni nacucane ledovou vodou.
Rekord v nejvyšším počtu kliků bez přestávky drží od roku 1980 Minoru Yoshida, který udělal těžko uvěřitelných 10 507 kliků.
Skutečně neuvěřitelné, tak jsem to dohledávala, abych tu nešířila nepravdy. Je to tak masakrozní číslo, že se vůbec nedivím, že to dosud nikdo nepřekonal.
@malákráličice píše:
@Anna766 jako prvni me napadly kliky mysi.
V té době asi ne. ne? Ani nevím kdy začaly být počítače běžnější mimo pracoviště.
@malákráličice píše:
@klamonožka to jsme asi videli to same, ze by ji pritom splhani nahoru prevrhl. Jeste mel obleceni nacucane ledovou vodou.
Orientační čísla: ve vodě o deseti stupních vydrží člověk asi 100 minut!
Při nule je to asi 20 minut!
Rozptyl je ale velký. Pokud byste se tam dostali, nesundavejte oděv! Udrží aspoň trochu teplejší vrstvu vody.