Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše:
A inspirovalo mne to a hledal jsem den inženýrů a USA má dokonce týden inženýrů - v únoru.
Paní inženýrka z Prahy, to je něco…auto má z Tuzexu a peněz jako želez
…
@Magical-eyes píše:
Paní inženýrka z Prahy, to je něco…auto má z Tuzexu a peněz jako želez…
Konečně budeme moct přistavět ![]()
@Anna766 píše:
Vedlejší sprostá diskuze mi připomíná, že sem chci dát tohle… To já musím být hodně inteligentní
@aiwwa
leccos vysvětluje o mé ženě. Jen nevím, jestli by ji pomohly dřepy ![]()
@KalamityJohn píše:
Díky za připomenutí. Tyká se to i Tebe?
Počkej, Johne, teď nevím, jestli jsem Františka, ekolog, přírodovědec nebo zvíře? ![]()
@KalamityJohn píše:
Den mého patrona je mým svátkem. Tož tak
Počkej, Ty máš jiné křestní než civilní jméno?
@Anna766 píše:
To jedině tak. I když, mě by snad ani ta kráva neurazila. Užitečné zvíře a viděls jaké mají krásné oči? A ty řasy.
Bohyně Hathor, krásy, lásky, vlídností, byla zobrazována s kraví hlavou. Jsou krásné.
@Alladina píše:
Počkej, Johne, teď nevím, jestli jsem Františka, ekolog, přírodovědec nebo zvíře?
Františka má ovšem svátek až 9. března
@Anna766 píše:
Františka má ovšem svátek až 9. března
Jo, ale mohla bych klidně slavit i dneska
. To je Františka Římská.
@Alladina píše:
Počkej, Johne, teď nevím, jestli jsem Františka, ekolog, přírodovědec nebo zvíře?
Přirodovědec nebo ekolog jsem myslel. Furt mne tady někdo chytá za slovo. ![]()
Proč bys to jinak připomínala? I když jsem si myslel, že jsi spíš filosof nebo tak něco.
@Alladina píše:
Počkej, Ty máš jiné křestní než civilní jméno?
Hmm, tady se asi míjíme v definicích.
Co je to civilní jméno?
@Alladina píše:
Bohyně Hathor, krásy, lásky, vlídností, byla zobrazována s kraví hlavou. Jsou krásné.
Tak tu hlavu měl Mínotaurus taky ![]()
@KalamityJohn píše:
Hmm, tady se asi míjíme v definicích.Co je to civilní jméno?
Správně, už dle názvu, by křestní jméno mělo být to, co dostaneš při křtu, což by nemuselo být to, co dostaneš po porodu…
ale řekl bych, že by v tom obecně neměl být rozdíl a splynulo to.
@KalamityJohn píše:
Den mého patrona je mým svátkem. Tož tak
Vysvětlím:
Na Svatýho Huberta si vždycky vzpomenu 3.listopadu, protože jsem lovec. V tomhle případě nejde o jméno ale o profesi, ok hobby.
@gabrriel píše:
Správně, už dle názvu, by křestní jméno mělo být to, co dostaneš při křtu, což by nemuselo být to, co dostaneš po porodu…ale řekl bych, že by v tom obecně neměl být rozdíl a splynulo to.
Jj, takhle to chápu. Jedno jméno dostanu při narození a při křtu se k němu přihodí prostřední.
@KalamityJohn píše:
Hmm, tady se asi míjíme v definicích.Co je to civilní jméno?
Jako, že máš jiné jméno v obcance a jiným jsi pokřtěný. Ty jo, já nevím, jak se to říká
. Praze. Jsi třeba Jan Vocásek, ale pokřtít jsi se nechal Josef.