Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše:
@Anna766 jako prvni me napadly kliky mysi.
Mne tiež, a ešte keď Japonec ![]()
A když jsme tu zmiňovali ty mezinárodní dny, tak dnes je sv. Frantiska z Assisi, který je patronem zvířat, přírodovědců a ekologie a v návaznosti na to je dnešek i mezinárodním dnem zvířat.
@M_Vladim píše:
Orientační čísla: ve vodě o deseti stupních vydrží člověk asi 100 minut!
Při nule je to asi 20 minut!
Rozptyl je ale velký. Pokud byste se tam dostali, nesundavejte oděv! Udrží aspoň trochu teplejší vrstvu vody.
A pripiti vydrzi dyl ![]()
@Alladina píše:
A když jsme tu zmiňovali ty mezinárodní dny, tak dnes je sv. Frantiska z Assisi, který je patronem zvířat, přírodovědců a ekologie a v návaznosti na to je dnešek i mezinárodním dnem zvířat.
Díky za připomenutí. Tyká se to i Tebe?
@KalamityJohn píše:
Díky za připomenutí. Tyká se to i Tebe?
Mě jo
, ale nejsem ani zvíře a ani František…
@Magical-eyes píše:
Mě jo, ale nejsem ani zvíře a ani František…
Mě taky. ![]()
@KalamityJohn píše:
@Magical-eyes @HavlovaTak všechno nejlepší, vždyť máte vlastně svátek.
Jak to?
A inspirovalo mne to a hledal jsem den inženýrů a USA má dokonce týden inženýrů - v únoru.
@aiwwa píše:
Jak to?
Doufám že to John nemyslí tak, že jsme pěkná zvěř. ![]()
@aiwwa píše:
Jak to?
Takto:
@Alladina píše:
Den mého patrona je mým svátkem. Tož tak ![]()
@Anna766 píše:
Doufám že to John nemyslí tak, že jsme pěkná zvěř.
Krásný, divoký kočky, samozřejmě. ![]()
@KalamityJohn píše:
Krásný, divoký kočky, samozřejmě.
To jedině tak. I když, mě by snad ani ta kráva neurazila. Užitečné zvíře a viděls jaké mají krásné oči? A ty řasy.
Vedlejší sprostá diskuze mi připomíná, že sem chci dát tohle… To já musím být hodně inteligentní ![]()
@aiwwa
@Anna766 píše:
To jedině tak. I když, mě by snad ani ta kráva neurazila. Užitečné zvíře a viděls jaké mají krásné oči? A ty řasy.
Však „kravooká“ nebo „volooká“ bylo vážené oslovení uznávající krásu titulované, hlavně např. v řecké mytologii.