Agama vousatá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
say
1461
1.2.13 09:38

Mi už jsme zimovali, od listopadu, ted už dva týdny svítíme normoš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jakub43
1.2.13 13:09

Krmíte nekdo holatkama ja se jí chystam davat až bude větší zatím ji musí stačit cvrčci nevite jestli maj cvrčky nebo holatka ve zverimexu

• Citovat
  • Upravit
say
1461
1.2.13 13:11

Mi holátka vůbec nedává, ty by se jim stejně měli dávat jednou za čas, mi krmíme švábama, cvrčky máme už jen pro pavouky…
cvčky určo má každej zverák, holáka asi aky, ale jelikož nekupuju tak netucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
1.2.13 13:13

Já teda holátka dávat nechci. Navíc se to doporučuje spíš výjimečně a to když je samička po nakladení vajíček třeba - je zesláblá, tak aby trochu zesílila. U nás moc cvrčci nejedou, spíš dáváme sarančata a velké šváby - ti jedou nejvíc teda :palec: a jinak ve zveráku kupujem všechno, takže i cvrčky a holátka jsem tam viděla taky :pankac: a pak ještě na teraburze, vyjde to levněji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jakub43
1.2.13 13:13

Jaky mate pavouky ja mam hruzu ze sklípkana

• Citovat
  • Upravit
say
1461
1.2.13 13:20

Brachypelma smithi a pak ještě laiodora něco :-) jsou to oba sklípkani :-), kdysi jsem se jich taky hrozně bála, ale ted v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jakub43
2.2.13 12:34

A proč sis je koupila když ses tak bala

• Citovat
  • Upravit
10978
2.2.13 13:07

Holátka vo zveráku majú občas tiež dávam. Večšinou šváby máme vlastný chov. Cvrčky občas keď majú obdobie, že sú prešvábovaný. Keď boli malý obalavala som ich vo vitamínoch. Čo dávate teraz zelené? Naši skoro nič nechcú. Ledový salát, čínske zelí vobec, jedine nať z mrkve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
2.2.13 21:01

Tak nať z mrkve jsem nezkoušela, to musím zkusit :palec: naše baští ledový salát a hodně jí chutnají listy z květáku :pankac: mrkev jsem zkoušela dvakrát a bez úspěchu, okurek taky nejí, ale ony se jim ty chutě mění každou chvíli, takže co nejedla před měsícem tak teď to může být uplně jinak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jakub43
2.2.13 21:54

Nat z mrkve ty naší chutna moc

• Citovat
  • Upravit
say
1461
3.2.13 09:41

Jakub: pavouky jsem kupovala partnerovy, chtěl je :-) a já jsem si zvykla a zjistila že ti nic neudělaj…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jakub43
10.2.13 20:24

Moje agama ted svlika kuži a všude na ní visí kusy kuže a je se bojim ji to strhnout radši rosím klidně i 3 deně taka snad to bude v pohode kyžtak poradte naky ty rady a dejte echo o vašícg agamach

• Citovat
  • Upravit
6599
10.2.13 20:51

No strhávat to ani nezkoušej, můžeš jí zatrhnout kůži, ona si to postupně svleče sama, ale je dobrý aby tam měla něco drsnějšího, o co se bude otírat. My jí tam koupili pískovec a jinak se třela třeba i o větev. Ale ani jsme nerosili, svlíkla se i tak. Někdy tu kůži hned sežere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
10.2.13 20:53

Kůže sleze sama, my ted očekáváme každým dnem líhnutí, krom jednoho vajíčka, které bylo už od začátku divné to vypadá na vysokou úspěšnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
11.2.13 08:05

Mammy:gratulace k líhnutí…

co se týče kůže, tak nechat slíkají se ve vlnách..měo by se rosit aby to šlo lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný