Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To jsou hromady! Naštěstí to udělá vždy, když je někdo doma. Je fakt chytrej, protože to pak hned uklidíme. Ale je vidět, že když se pokadí, tak jako by se stydí. Zaleze si třeba někam a nebo naopak dělá bordel, aby si toho někdo všimnul
Je to miláček
A pořád všechno pozoruje z terárka. Viz. po
slední foto
má krásný zbarvení
no naši Amálku jak to někdy chytne, tak chodí kolem terárka a škrábe na sklo a vyhazuje ven písek ![]()
Děkuji! On je z nějakého nového, dražšího chovu, s redukcí štětin, tak jsem ráda, protože takhle se mě moc líbí
Aspoň nějaký to „miminko“ máme doma ![]()
taky ji máme jak mimčo
i na ni šišláme jak na malé dítě někdy ![]()
Ahoj holky, jak se mají ty vaše miminka?
Ten náš vyrostl, tak po těch třech měsících, ale teď jako by se zastavil. Ale hlavička mu asi roste, dneska se mu loupe, chuďátkovi. Tak jsem ho dneska chtěla trošku vykoupat, ale noc se mu to nelíbilo, nechtěl jít z ruky do vodičky. Tak jsem ho vodičkou otřela, aby se líp oloupal.
Včera se mě vykadil na pohovku, lumpík jeden. Já jsem si říkala, že je nějak moc klidnej, a pak se otočil zadečkem ke mě, zvedl ocas, a už to jelo
Byla tady budoucí tchýně, tak se z návštěvy asi posral strachem
![]()
@say píše:
tak holky je to tady, první agamka venku, samice opět těhu
gratuluji! krasny miminko:-*
Jééé to je roztomiloučký, se tu uplně rozplývám
fakt krásňoučký a takový mrňavý ![]()
jojo, akorát se nám klube další jedna, za cvilku přihodím foto ![]()
no je to bomba, ale mám obavu že se nějak v tom vajíčku zasekla, zatím ani o píď víc a to je od 15 hodiny, tak držte palečky
ahojky,,chtěla jsem poradit,,,moje agama mě při krmení sarančat hryzla do prstu,,nejdřív sem si myslela, že si mě spletla,,ale když jsem jí pak chtěla uklidit terárko,,tak po mě zase vyjížděla,,nikdy to nedělala,,,a já netuším,,jak si to vysvětlit,,, nevíte co jí může byt? děkuji za reakce,,,