Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Me by zas zajimalo, co tehotensti a AS? mam pocit, ze mi normalni sex nedela moc dobre, mivam pak castejsi tvrdnuti bricha, a AS bych mela i chut, jen vaham…
Mám zkušenost z prvního, nebyl problém, ale tehdy mi tvrdlo břicho imrvére. Jinak si myslím, že tvrdnutí je způsobené hlavně vzrušením, orgasmem, takže pak bude celkem fuk, jaký otvor, spíš důsledek a ten bývá stejný ![]()
(já jsem teď v prvním trimestru nemohla mít orgasmus, jakmile jsem měla, tak následovalo špinění další den, no celkem utrpení, protože jsem měla děsnou chuť, ale bála jsem kvůli špinení a krvácení
)
@Anonymní píše:
a doporučuji s prezervativem, to kvůlivá případnému zanešení střevních bakterií do močové trubice tvé polovičky.
Přiznám se, že tohle mě nikdy nenapadlo
. Prezervativ nepoužíváme. ![]()
@Gladys diky za zkusenost…u me to je taky tim orgasmem, a docela me to vydesilo, pac to nebylo jen tvrdnuti, ale bolest jako u MS - ne teda silna. Coz z prvniho tehotenstvi teda neznam.
Katka
zakladatelko já chápu, že se stydíš, to je v poho..jen moc nechápu anonymní odpovědi..
na análu přece není nic špatnýho a pokud jste oba zdraví o nic nejde..
já to musela pověsit na hřebík, páč vnitřní hemeroidy mi to znemožnili..
hrozně jsem krvácela a to pak za to fakt nestojí…
@Kamča.dalmatinka píše:hlavně trefit díru
mezi to to totiž dost bolí
já u toho teda orgazmus nemám, ale proti Análu nic nemám vzrušuje mě to hodně a pokud uněj někdy dosáhnu tak silného orgazmu jako mám normálně, tak se těším dost
.
Co k tomu poradit??Musíš to hlavně chtít ty i partner a duležité je vlhko a uvolnění jinak nic nepotřebuješ:-) Není se čeho bát.Když to nepujde hned můžeš to přece zkusit jindy ![]()
@sophinka píše:tos tenkrát měla tu diskuzi ty,co??
válela jsem se smíchy ,promiň-bolest si dovedu živě představit
né to já nebyla já tam jen odpovídala.Diskuze se jmenovala natržená řiť
nebo tak nějak,ale je fakt že patřila mezi mé oblíbené ![]()
Ja jsem ta co reagovala a co odpovidam anonymne, me proste prijde, ze jsem i tahle dohledatelna na netu, nebo staci nekdo, komu bude podezrelej muj nick a zna me, tak si proste chci nechat nejake veci jako tajne, co je na tom, kdyz ta moznost tady je ![]()
taky nemusim odpovidat vubec a se svou zkusenosti se s tazatelkou podelit.
K.
@Kamča.dalmatinka píše:
né to já nebyla já tam jen odpovídala.Diskuze se jmenovala natržená řiťnebo tak nějak,ale je fakt že patřila mezi mé oblíbené
ta mi prodloužila život ![]()
anonymní Jojo když to člověk dělá často.Podle mě je to proti přírodě.Manželovi to taky nevyhovuje.Říkal že od toho je jiná dírka. ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
né to já nebyla já tam jen odpovídala.Diskuze se jmenovala natržená řiťnebo tak nějak,ale je fakt že patřila mezi mé oblíbené
To byla jedna z nejlepších diskuzí na eMiminu
![]()
Jo, a gratuluji k Tomáškovi!!!!
![]()
Tady Zakl. Děkuju moc všem, kdo odpověděli, i anonymním a chápu je, já na tyhel diskuse taky odpovídám anonymně, jsem prostě stydlivá.
Ty hemoroidy mi nedošly, takže nic
Počítám, že i když samy od sebe nedělají žádnou neplechu, tak asi hned prvním pokusem o anál by se rozkrvácely. Nevěděla jsem o nich, dokud jsem kvůli jiným problémům nemusela na kolonoskopii.
Máte tipy, jak ještě jinak řešit přebytky chuti při ms?
@Anonymní píše:
@DydynkyJa jsem ta co reagovala a co odpovidam anonymne, me proste prijde, ze jsem i tahle dohledatelna na netu, nebo staci nekdo, komu bude podezrelej muj nick a zna me, tak si proste chci nechat nejake veci jako tajne, co je na tom, kdyz ta moznost tady je
taky nemusim odpovidat vubec a se svou zkusenosti se s tazatelkou podelit.
K.
v pohodě, jen si myslim, že ten, který se stydí za své zkušenosti s análním sexem toho zase až tak moc nezažil.. ![]()
@Anonymní píše:
Tady Zakl. Děkuju moc všem, kdo odpověděli, i anonymním a chápu je, já na tyhel diskuse taky odpovídám anonymně, jsem prostě stydlivá.
Ty hemoroidy mi nedošly, takže nicPočítám, že i když samy od sebe nedělají žádnou neplechu, tak asi hned prvním pokusem o anál by se rozkrvácely. Nevěděla jsem o nich, dokud jsem kvůli jiným problémům nemusela na kolonoskopii.
Máte tipy, jak ještě jinak řešit přebytky chuti při ms?
Pokud jsi byla i na klonoskopii, tak to ani nezkoušej, partnerovo penis by byl pro tebe jako žiletka.. (pokud není mrňavej
)
Přebytky chuti tvé, nebo partnerovo? Tvé se dají ukojit orálním sexem, pokud ti stačí klitoriální orgasmus (prostě si vezmeš tampon a šňůrku malinko schováš) a necháš si udělat dobře, u chlapa máš možností o dost víc..ruce, nohy, pusa atd.. ![]()
a pro některé páry není ani ms překážkou..pokud není opravdu silná… ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak jsem tu diskusi právě dočetla a jsem mrtvá
To jsou perly ![]()