Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za 1. oba uvolneni a on ne nadrbanej aby mel treplivost a hned se neudelal a nerval ho tam nasilim…priprava: vazelinu na prst at ti jen prsti anal jemne, pratelsky :] a strka vic a vic prstiku, ci pouzit nejakej vibrous tenci, nebo neco hladkeho, ne tlusteho namazat vazelinou a pomalu zasouvat co nejhloubeji, treba u toho stimulovat vaginu…byt uvolnena a jakmile ti to je prijemny a neboli to, jakmile ty svaly si navyknou na roztazeni tak nejlepe ty pozice „na kocicku“ nebo jak se to rika proste na vsechny 4 a on musi najit tu pravou dirku a pomalu zasouvat treba i s prestavkama uvnitr, je tam hodne zilnych pletencu a ty svaliky se stahujou ale s trpelivosti se rychle uvolnej a roztahnou, no a pak pomalu pridavat na intenzite, treba kdyz te to bude pobolivat tak ho vyndat na moment a zase zasunout a pokazde to jde lepe a lepe, hlavne nespechat, nebejt zbrklej a uvolnit se a stimulovat u toho i pipinu…
Jo jinak anal naopak miluju
a kdyz vis jak to chlapovi udelat tak je z toho uplne vyvedenej z mirya umira slasti…to me bavi, si je davat ne bejt sama „obet“ ![]()
Holky, omlouvám se za hloupý dotaz, ale nedá mi to a zeptat se musím ![]()
S análním sexem zkušenosti nemám, ale zajímalo by mě, jak tu píšete že se omylem trefil někam mezi - kam se to jako partner trefil??? Jsem neznalec a zvědavec no ![]()
V analu a okolo jse spousta nervovych zakonceni, spousta zilnich pletencu a nekolik velmi citlivych svalu to znamena, ze je to misto velmi citlive od vaginy az po „ocase“ = kostrc…vis co je hraz? nastrihava se pri porodu aby nepraskla…pokud ti chlap tvrdym penisem vrazi prudce do hraze je to bolestive, a taktez kdyz s nim trefi nad analni otvor tedy mezi pulky a vsak ne dovnitr tak je to taky pekne bolave…proto je potreba nejdriv analni okoli a otvor dobre uvolnit a stimulovat a po te s trpelivosti proniknout nejprve necim uzsim aby si okolizvyklo na tlak a pak teprve pozvolna pronikat…cim casteji tim je otvor pripravenejsi, svaly si navyknou na relax a tim padem je to mene bolestive…jakmile citis bolest prestan, muzes si seredne natrhnout vnitrek a tzv. " zasvorkovani" je hodne hnusny
@chijioke píše:
Za 1. oba uvolneni a on ne nadrbanej aby mel treplivost a hned se neudelal a nerval ho tam nasilim…priprava: vazelinu na prst at ti jen prsti anal jemne, pratelsky :] a strka vic a vic prstiku, ci pouzit nejakej vibrous tenci, nebo neco hladkeho, ne tlusteho namazat vazelinou a pomalu zasouvat co nejhloubeji, treba u toho stimulovat vaginu…byt uvolnena a jakmile ti to je prijemny a neboli to, jakmile ty svaly si navyknou na roztazeni tak nejlepe ty pozice „na kocicku“ nebo jak se to rika proste na vsechny 4 a on musi najit tu pravou dirku a pomalu zasouvat treba i s prestavkama uvnitr, je tam hodne zilnych pletencu a ty svaliky se stahujou ale s trpelivosti se rychle uvolnej a roztahnou, no a pak pomalu pridavat na intenzite, treba kdyz te to bude pobolivat tak ho vyndat na moment a zase zasunout a pokazde to jde lepe a lepe, hlavne nespechat, nebejt zbrklej a uvolnit se a stimulovat u toho i pipinu…Jo jinak anal naopak miluju![]()
a kdyz vis jak to chlapovi udelat tak je z toho uplne vyvedenej z mirya umira slasti…to me bavi, si je davat ne bejt sama „obet“
No nikdy jsem si nemyslela, že na emiminu se budeme bavit o sexu, ale u tohoto příspěvku jsem se fakt zasmála, promiň. ![]()
@smoulinka71 jsem zvykla z nemocnice, ze se proste veci rikaj tak jak jsou
pro beznyho „pacienta“ to je nekdy „az moc“ ![]()
@chijioke píše:
@smoulinka71 jsem zvykla z nemocnice, ze se proste veci rikaj tak jak jsoupro beznyho „pacienta“ to je nekdy „az moc“
jo super, já to nemyslela zle aspoň jsem se po dlouhý době zasmála. Přeji hezký večer ![]()
@chijioke píše:
@smoulinka71 jsem zvykla z nemocnice, ze se proste veci rikaj tak jak jsoupro beznyho „pacienta“ to je nekdy „az moc“
Jééé, Ty jsi zdravotní sestřička/doktorka? Mohla bych v tom případě mít ještě jeden dotaz? (Ona je sice moje mamka sestřička, ale co se tohoto tématu týče, moc se jí na to ptát nechci
)
Ahoj, já jsem análek vždycky chtěla zkusit, ale nějak nebyl vhodný protějšek, který by si to zasloužil.
Snad každá žena i muž si v pubertě při prozkoumávání těla strčila prstík do zadečku.
Ale samozřejmě když to dělá někdo vám je to něco jiného.
Se současným partnerem jsme na to šli polehounku,
koupili si pár pomůcek jako třeba analnisperk.cz a postupně se k tomu propracovávali.
Teďka to do zadečku chci poměrně často a když vím, že jsou vhodné podmínky sama si o to řeknu.
Partner se nikdy nebrání a vždycky hraje divadlo jaká jsem to nemravná holčička.
Anální sex mám taky ráda, jen jsem ho od porodu, zhruba dva roky neměla, protože se mi po porodu udělali hemeroidy. Máte někdo zkušenost s analém a hemeroidy? Bojím se, aby mi třeba nějaký nepraskl, navíc si myslím že by to bylo hodně bolestivé.
@Anonymní píše:
Anální sex mám taky ráda, jen jsem ho od porodu, zhruba dva roky neměla, protože se mi po porodu udělali hemeroidy. Máte někdo zkušenost s analém a hemeroidy? Bojím se, aby mi třeba nějaký nepraskl, navíc si myslím že by to bylo hodně bolestivé.
Já teda hemeroidy nemám ale našla jsem toto: http://www.004.cz/…-a-hemoroidy
@Wecernice2 píše:
Já teda hemeroidy nemám ale našla jsem toto: http://www.004.cz/…-a-hemoroidy
Děkuji, tak to nejdřív vidím na tu operaci a možná potom, i když po přečtení tohoto už snad raději ani ne ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji, tak to nejdřív vidím na tu operaci a možná potom, i když po přečtení tohoto už snad raději ani ne
No já mám anální styk ráda, občas ho praktikujeme, ale s těmi hemeroidy si to osobně nedokážu představit. Možná by ta chuť na něj ale byla hnacím impulsem to skutečně vyřešit ![]()
Operace mě omezí zase v jiných pro mě hodně důležitých věcech, navíc z ní mám strach, bojím se aby se mi nerozjelo něco jiného k čemuž mám dost naběhnuto
Na druhou stranu se časem bez operace asi dostavý dost velké problémy, takže je to pro mě velké dilema ![]()