Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
můj chlap to zbožňuje…ať už didlem, vibrátorem, nebo gelovým umělákem
…nedávno jsem mu pořídila ty anální kuličky a je z toho maximálně nadšenej
ty mu je strkáš do zadku
![]()
Tak jak na stránce 8 píše anonym, že anál je prevence hemeroidů, tak ětší blábol jsem ještě neslyšela
dotyčná eidentně o hemeroidech nikdy nic nečetla a nemá s nimi žádnou zkušenost, jinak by tohle nemohla napsat ![]()
já bohužel patřím mezi ty, které hemeroidy trápí hodně, opakovaně a často
anální sex mám doslova zakázaný, i když mi to nedalo a vyzkoušela jsem, myslela jsem, že umřu bolestí - postupovali jsme sice přesně jak se má (začít od tenšího, hodně lubrikovat, uvolnění, stimulace pochvy/klitorisu aj), ale ty hem, prostě snižují elasticitu konečníku a překáží, tlačí, takže prostě bolest a jednou se mi dokonce jeden natrhl, jako lahůdka fakt… takže od té doby fakt ne
jinak se strkáním něčeho do zadku vlastně problém nemám právě z důdodu hem., po každé stoli se omývám vodou a mažu mastí a tlačím hem. zpátky prstem
Anonymní 55
@MaminkaMartinka píše:
ty mu je strkáš do zadku![]()
asi tak… když se mu to líbí a ona s tím nemá problém tak je to ideální stav… lehce mu to závidím
![]()
Dráždění mužova análu vším možným ze srany ženy je celkem běžná praktika. Souložení připínákem se nazývá „strap-on“. Jinak přistupnější k těmto praktikám jsou postupně více a více ženy vyššího věku. Pro ty není problém ani s chutí ho tam opusinkovat..
@strapik píše:
asi tak… když se mu to líbí a ona s tím nemá problém tak je to ideální stav… lehce mu to závidím
tak problém s tím fakt nemám…naopak je to pro mě velký vzrůšo
…kor když vidim, jak moc se mu to líbí a je z toho úplně v tranzu
…ten sexuální život už si bez toho ani nedovedu představit ![]()
Ideální stav
je to totiž super
i když mnozí to považují za „divný“
@strapik píše:
Ideální stavje to totiž super
i když mnozí to považují za „divný“
divný jsou ty, co se jim to takhle líbí a mají to tak rádi, ale stydí se o tom mluvit a začít to praktikovat
…tohle prostě nepochopim… mě na tom nic divnýho nepřipadá ![]()
@Dydynky píše:
Pokud jsi byla i na klonoskopii, tak to ani nezkoušej, partnerovo penis by byl pro tebe jako žiletka.. (pokud není mrňavej)
Přebytky chuti tvé, nebo partnerovo? Tvé se dají ukojit orálním sexem, pokud ti stačí klitoriální orgasmus (prostě si vezmeš tampon a šňůrku malinko schováš) a necháš si udělat dobře, u chlapa máš možností o dost víc..ruce, nohy, pusa atd..a pro některé páry není ani ms překážkou..pokud není opravdu silná…
nohy? jako ze ji nakopne, az se z toho udela??
![]()
@careynka neee jí, ale jeho..
já nevim jak kdo, ale moje chodidla jsou hooodně šikovný.. ![]()
@Anonymní píše:
divný jsou ty, co se jim to takhle líbí a mají to tak rádi, ale stydí se o tom mluvit a začít to praktikovat…tohle prostě nepochopim… mě na tom nic divnýho nepřipadá
záleží na tom, s kým o tom mám mluvit
na potkání každýmu nevyprávím, že mám rád když mne ženská ojede připínákem ![]()
@strapik píše:
záleží na tom, s kým o tom mám mluvitna potkání každýmu nevyprávím, že mám rád když mne ženská ojede připínákem
no my byli na regatě, kde v jednu chvíli bylo asi 20 chlapů a nějak jsem se prokecla, že to ten můj má rád a najednou na mě 90% chlapů koukalo jako na bohyni
![]()
@strapik píše:
záleží na tom, s kým o tom mám mluvitna potkání každýmu nevyprávím, že mám rád když mne ženská ojede připínákem
tak jasný, ale pokuď má ten dotyčný stálou partnerku, tak ta by to vědět měla. A záleží pak na ní, jestli do toho půjde, nebo ne.Ten můj to taky nikde nevypraví, je to čistě naše soukromá věc
…a je pravda, že mě se s tím pochlubil až po několika měsíční známosti a byla jsem úplně první partnerka, který se s tím svěřil. Některý holky prostě mají zbytečný předsudky ohledně mužskýho hrání si v tomhle směru ![]()
No právě… tahle praktika je plná předsudků… hlavně, že pokud to má chlap rád tak je gay… což ale pravda není