Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Spokojení
A co je tam tedy podle ní navíc? Musí za těch 205,–kč poslat vše co je na fotu, říkat může co chce, pokud to nepošle zahájila bych spor. Pár negativů už tam má, ale také spoustu kladných, tak uvidíš jak ti to dopadne. ![]()
@Spokojení mně to taky můžete poslat, plus to zdůvodnění přímo od prodejce
Odůvodnění bylo takové, že aukci nebo aukce vkládal přítel a aukce se po začátku přihazování sloučily.
Teť mi přišel mejl, zdá se že tedy prodávající uznává svoji chybu a po zaplacení že zboží pošle. Doufám že tomu tak bude a nepřijde mi půlka věcí
@Spokojení píše:
Odůvodnění bylo takové, že aukci nebo aukce vkládal přítel a aukce se po začátku přihazování sloučily.
Teť mi přišel mejl, zdá se že tedy prodávající uznává svoji chybu a po zaplacení že zboží pošle. Doufám že tomu tak bude a nepřijde mi půlka věcí
To je samozřejmě nesmysl. Pokud vytvořili špatně inzerát, je to jejich problém. Rozhodně trvejte na zaslání všech předmětů aukce.
Tak dnes konečně k prodávající dorazila platba… všichni ostatní už ji mají. Pokud bych se nezeptala, zda dorazila, tak se asi ani neozve, přitom do soboty mě bombardovala mejlama, zda jsem platbu poslala. Už když jsem platila, tak jsem posílala kopii složenky o zaplacení. Odpovědí mi bylo, že tedy platba dorazila a zda to skutečně myslím vážně s tím, že chci poslat všechno co bylo na fotkách v aukci.
Asi čekala že si to rozmyslím, nebo nevím. Jsem zvědavá kdy balík dorazí a zda tam bude skutečně všechno. Mám uložený fotky a pokud bude něco chybět okamžitě se obracím na aukro. Mám uloženou i celou komunikaci s prodávající.
@Spokojení To je strašně dlouho. Trvejte na zaslání všeho. Prodávající se nemá na co vymlouvat.
@Spokojení
Samozřejmě musí zaslat vše. Takovej hlod, že se jim aukce sami sloučily jsem ještě neslyšela
. Je neuvěřitelné, co dokáží někteří vymyslet
.
Pak dám zase vědět jak to dopadlo. Já na aukru taky prodávám, ale v životě by mě nenapadlo něco takového vymýšlet. Maximálně bych si tak nafackovala že jsem blbá a vystavila to blbě. Stalo se mi to zrovna teť, není to dlouho. Vystavovala jsem dětskýho želvíka a místo od 100 jsem ho dala od koruny. A nebyl problém aukci opravit.
@Spokojení píše:
Pak dám zase vědět jak to dopadlo. Já na aukru taky prodávám, ale v životě by mě nenapadlo něco takového vymýšlet. Maximálně bych si tak nafackovala že jsem blbá a vystavila to blbě. Stalo se mi to zrovna teť, není to dlouho. Vystavovala jsem dětskýho želvíka a místo od 100 jsem ho dala od koruny.A nebyl problém aukci opravit.
Dokud někdo nepřihodí. To ale není váš problém.
Ahoj holky, prosím jede vám vyhledávání předmětů na aurku? mě už tři dny ne
nemůžu nic koupit a štve mě to ![]()
@verulicek píše:
Ahoj holky, prosím jede vám vyhledávání předmětů na aurku? mě už tři dny nenemůžu nic koupit a štve mě to
tak jsem to teď zkusila, vše OK, jede