Babička na okrasu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.1.26 17:20

@Keyllah asi máte pravdu. Mě to prostě je štve, že rozposila fotky, před ostatními se může přetrhnout, ale jakmile se zaklapnou dveře za někým, sedne k mobilu a úplně se změní a malá ji přestane zajímat. Nepřijde mi to prostě vůči malé fér

• Citovat
  • Upravit
9039
16.1.26 17:27
@Vada píše: Více

Ne, zatím jen řeči o tom, že si dítě udělala sama a proto ji nemá být co líto, že na něj jeho babička kašle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
16.1.26 17:27

Takže příběh je tedy jinak. Zakladatelka není na dítě sama, otec existuje a je. Jen žijí asi každý zvlášt. Proč? Otec se možná i stará. Moc tedy nechápu, proc zakladatelka řeší, co dělá babička dítěte. At si dělá co chce. Možná ji zlobí zdraví, možná ji zemřel manžel (opět nevím, jak je příběh opravdu). Asi nám tu řádí troll… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
16.1.26 17:46
@Anonymní píše: Více

A co přesně by ta babička podle tebe měla se 4 měsíční vnučkou dělat? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
16.1.26 17:56
@Yasmen píše: Více
:mrgreen: :palec: dobře ty
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
16.1.26 17:59

Jo. Malá o tom napíše knihu, jen co udrží tužku. Fér..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
16.1.26 18:31

fér vůči malé? :think: malé je to aktuálně šumák, jediná komu to vadí jsi ty. Takže bud se nad to povznes a vytřískej z toho alespon nějaký vztah mezi malou a babi, protože jinou babi z tvé strany mít nebude, nebo jí to naférovku řekni a uvidíš, co se stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.1.26 18:45
@Anna766 píše: Více

To bude záviset a kyselé hrozny, Aničko. Kolorit epipi. 8) Zůstaň taková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
16.1.26 18:50

Ja bych ji dala jeste sanci a nechala ji vozit

Příspěvek upraven 16.01.26 v 18:54

• Citovat
  • Upravit
148874
16.1.26 18:50
@MartinaIrena píše: Více

Děkuju. Jen jsem chtěla Madoně vysvětlit že i když se této babičky trochu jakoby zastávám, sama jsem jiná.
Tahle babička ke svému chování má důvody. Buď na to babičkování ( hrozné slovo) není, nebo se necítí, nebaví ji to, netroufá si, čeká až bude vnouče větši a další možné důvody.
Jak píšou ostatní, zakladatelka se s tím musí nějak smířit.
A je dobře, moc dobře, že tatínek se stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.1.26 18:56
@Takyjedna píše: Více
Šílís? Kdyby sem někdo vlitnul se slovy já mám hlídání denně a mamka u toho i uvaří heč heč, to bys viděla ten slet čarodějnic. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.1.26 18:58
@Anna766 píše: Více

Já vím. A taky si moc dobře pamatuju ty hnusný hejty na tebe. Ta uživatelka byla tehdy dost ubohá.

Příspěvek upraven 16.01.26 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
16.1.26 19:03

tak jednou takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
16.1.26 19:04

podruhé takhle, tak buď jsi na maličkou sama, nebo má božského tatínka,
a nestanou se za chvíli z maličké dvojčata? jako v té obrácené diskusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.26 19:19

Tak to je trochu jiná situace, než jak to vyznělo na začátku. Máš „partnera“, který ti s malou pomáhá, dokonce k ní i vstává v noci. O tom by si tady mohla leckterá maminka nechat leda tak zdát. Já jsem měla tři děti, a nepomohla mi ani jedna babička. Manžel pracoval v cizině. Byl to opravdu brutál. Ty píšeš, že babička se malé nevěnuje. A co by jako měla dělat se čtyřměsíčním miminkem, které de facto většinou spí? A že se pochlubí s vnučkou, a občas dá někde fotku? To bych tolik nedramatizovala. Ale pokud ti to tolik vadí, tak to mámě řekni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová