Babičky nechtějí hlídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
12.1.19 09:06
@Annabela11 píše:
@růžový achát No bohužel ano musela tam jít ,potřebovala nepřetržitou péči což jí máma nemohla poskytnout když pracovala.

Ono se to totiz snadno prohlasuje, dokud to clovek nezkusi. Nase tchyne taky vzdy tvrdila, ze chce stari stravit u svych deti doma 8o, ale kdyz sama proziva peci o sveho tatinka, vidi, ze nekdy to vazne neni mozne.

A treba ma matka hrozne trpi z predstavy, ze bychom se o ni starali primo my. Trva na placenych pecovatelkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.1.19 09:08

@rozand Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.1.19 10:11

@růžový achát Do ústavu nechce asi nikdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.1.19 11:03

@růžový achát Moje babicka bydli v komplexu bytu v samostatnem bezbarierovem byte, ktery jsme sami zaridili podle jejiho vkusu, s 24h recepci, pecovatelkami k dispozici a moznosti objednat si vse od obedu v restauraci, ktera je soucasti, az po umyti nadobi u ni v byte. Takovy komfort by u nikoho z nas nemela, protoze vsichni chodime do prace a/nebo mame male deti. Navic ji vyhovuje vlastni prostor, vzdycky byla samotarka… V danem miste jsou schopni postupne navysovat peci tak, aby tam mohla zustat az do konce. Ale holt to neni na pojistovnu, stoji to bez sluzeb neco kolem 20 mesicne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
12.1.19 11:48
@Annabela11 píše:
Tak si nás udělali tak se starat musel ne? :D Ježíš dyt je to pořád dokola…

No však jo - vy jste si děti udělali, tak se starejte a neházejte to na babky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
12.1.19 11:50
@růžový achát píše:
Slibuju na Emimi -Logo že pokud mi mozek a tělo dovolí - budu ta nejlepší bába na světě :pankac:

A to je jaká? Co oslouchá matky na slovo - anebo dělá dětem pomyšlení a peče jim buchty a nechá je chodit spát třeba ažv deset večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
12.1.19 11:54

Tak to nevím, co to je. Dneska mne bolí hlava jako střep, tudíž chápu hoooodně pomalu. Až vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
12.1.19 11:59

@růžový achát Málo vody? Zatím to zkouším prolívat a uvidím. Sex, to je nějaký historický stavební styl nebo co? Možná ta krční páteě ještě - za dva týdny jedu do lázní, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
12.1.19 12:07
@inkakřivák píše:
@růžový achát Málo vody? Zatím to zkouším prolívat a uvidím.Sex, to je nějaký historický stavební styl nebo co? Možná ta krční páteě ještě - za dva týdny jedu do lázní, tak uvidím.

Jasně, neznáš sextýnskou kapli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
12.1.19 12:08
@Malaga píše:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
12.1.19 14:37
@Malaga píše:

No jo, to je hned pak jasno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
12.1.19 15:25
@rozand píše:
@růžový achát Moje babicka bydli v komplexu bytu v samostatnem bezbarierovem byte, ktery jsme sami zaridili podle jejiho vkusu, s 24h recepci, pecovatelkami k dispozici a moznosti objednat si vse od obedu v restauraci, ktera je soucasti, az po umyti nadobi u ni v byte. Takovy komfort by u nikoho z nas nemela, protoze vsichni chodime do prace a/nebo mame male deti. Navic ji vyhovuje vlastni prostor, vzdycky byla samotarka… V danem miste jsou schopni postupne navysovat peci tak, aby tam mohla zustat az do konce. Ale holt to neni na pojistovnu, stoji to bez sluzeb neco kolem 20 mesicne…

To zni naprosto skvele, byl by problem napsat nazev? Klidne do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.1.19 15:28

@inkakřivák Už je to trapný to psát pořád dokola… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
12.1.19 18:56
@Annabela11 píše:
@rokris Pokud je člověk nemohoucí tak musí být v nějakém specielnim zařízení, pracující člověk se o něj přeci nemůže pořádně starat :nevim:… Babička byla také nemohoucí moje máma se o ní nebyla schopna postarat jelikož bydlela daleko.....

Jistě, že to vždy nejde. Myslela jsem to tak, že bych úplně nesrovnávala péči dětí o nemohoucí rodiče s ochotou babiček hlídat. Jsou to dvě různé věci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.21 15:13

Od te doby, co jsem jednou mamku pozadala o hlidani male dcerky, v te dobe asi 2 roky, protoze jsem dostala anginu a potrebovala jsem si zajit k lekari, a ona mi rekla, ze mi nepohlida, protoze chce myt okna a vyprat zaclony, bych o hlidani uz nikdy nepozadala. Ted je nejstarsi uz skoro 14 let, prostredni 9 a najmladsi rok a pul a nepohlida mi nikdo, krome manzela, ale ten je hodne pracovne vytizeny. Chteli jsme deti, mame je, ale ten nezajem cloveka mrzi. Jsem vycerpana, nemam chvilku casu, ale cizim bych malou dcerku nesverila. Nechapu, pritom ja jako dite byla u obou babicek pecena varena, mama me dala ve 2 do skolky a z prace se vracela kazdy den nejdriv v 7 vecer..holt asi deti nemusi no

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová