Bijete své děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17221
13.4.12 11:10
@dada1511 píše: …ale jsou děti,kterým tím plácnutím získávají jistotu,že se o ně roduič stará,a že je nenechá růst jak dříví v lese.

Aha. Takže když chlap jednou týdně zmlátí manželku, tak ji udržuje v jistotě, že mu na ní záleží. Nebo myslíte, že dítě tu ránu cítí jinak než manželka?

Příspěvek upraven 13.04.12 v 11:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
13.4.12 11:11

@dada1511 vyfotíme tě do slovníku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
13.4.12 11:12

tak já provozuju asi týrání, když dceři dám za trest zákaz televize , nebo zaracha, když si neplní své povinnosti :cert: :roll:

Za 5 má zákaz televize :P - ale ona je nosí :mrgreen:
Za 3 má nařízené učení a přinést dvě 1 z toho předmětu, ale ona je 1, takže to funguje spíš jako strašík a motivace se učit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
13.4.12 11:13
@alifie píše:
Aha. Takže když chlap jednou týdně zmlátí manželku, tak ji udržuje v jistotě, že mu na ní záleží. Nebo myslíte, že dítě tu ránu cítí jinak než manželka?Příspěvek upraven 13.04.12 v 11:11
:potlesk: možná si ten chlape přesně tohle myslí, že ji bít zkrátka „musí“.. a jsme opět u dospěláků co? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
13.4.12 11:13
@zolycka píše:
@dada1511 vyfotíme tě do slovníku :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
dada1511
13.4.12 11:14
@alifie píše:
Aha. Takže když chlap jednou týdně zmlátí manželku, tak ji udržuje v jistotě, že mu na ní záleží. Nebo myslíte, že dítě tu ránu cítí jinak než manželka?Příspěvek upraven 13.04.12 v 11:11
:roll: no,jelikož tu bylo zníměno že bité dítě je hloupé dítě,a o psech mluvit nebudu,na toto fakt nemám co dodat. :roll:
  • Citovat
  • Upravit
6726
13.4.12 11:15
@eviliska píše:
tak já provozuju asi týrání, když dceři dám za trest zákaz televize , nebo zaracha, když si neplní své povinnosti :cert: :roll:Za 5 má zákaz televize :P - ale ona je nosí :mrgreen:
Za 3 má nařízené učení a přinést dvě 1 z toho předmětu, ale ona je 1, takže to funguje spíš jako strašík a motivace se učit

hmmm…ono jí tyhle strašáky můžou být časem jaksi šumák… :nevim: a co bude strašákem pak? jaký je plán B ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
13.4.12 11:16
@dada1511 píše: :roll: no,jelikož tu bylo zníměno že bité dítě je hloupé dítě,a o psech mluvit nebudu,na toto fakt nemám co dodat. :roll:

možná trochu extrémní analogie…ale za zamyšlení stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
13.4.12 11:17
@eviliska píše:
tak já provozuju asi týrání, když dceři dám za trest zákaz televize , nebo zaracha, když si neplní své povinnosti :cert: :roll:Za 5 má zákaz televize :P - ale ona je nosí :mrgreen:
Za 3 má nařízené učení a přinést dvě 1 z toho předmětu, ale ona je 1, takže to funguje spíš jako strašík a motivace se učit

Televize je nejlepší zákaz co byl vynalezen v historii lidstva,hlavně od doby,kdy máme disney channel :mrgreen: zaracha nedávám,bo to pak omezuje i mě :) Jsem respektující tyran :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
13.4.12 11:18
@zolycka píše:
hmmm…ono jí tyhle strašáky můžou být časem jaksi šumák… :nevim: a co bude strašákem pak? jaký je plán B ?
Že se poučí,a povinnosti si plnit bude.Pokud to nejsou ovšem strašáky,ale zásady a jsou důsledně dodržovány.Čím starší dítě,tím více ho omezují zákazy,tím více se jim snaží předcházet ;)
  • Citovat
  • Upravit
17221
13.4.12 11:21
@eviliska píše:

Takže tresty používáte a je vám to na … Možná to chce něco jiného než tresty. Třeba, že televize bude až mi předvede (odvykládá, spočítá, napíše) naprosto správně to z čeho byla 5. :nevim: (To bych zkusila já, ale nevím, zda to může fungovat, ještě nemám děti školou povinné. :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
13.4.12 11:22
@dada1511 píše: Že se poučí,a povinnosti si plnit bude.Pokud to nejsou ovšem strašáky,ale zásady a jsou důsledně dodržovány.Čím starší dítě,tím více ho omezují zákazy,tím více se jim snaží předcházet ;)

a když přijde puberta? zákazt dívat na TV? trapný… zákaz PC? lepší..ale solidní puberťák vám řekne, nevadíííí a bude si myslet trhni si…a co pak? plán C? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
13.4.12 11:23
@dada1511 píše: … na toto fakt nemám co dodat. :roll:

Nic nedodávejte, jen se zkuste zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
13.4.12 11:23

@dada1511 mimochodem, jak přesně přímo souvisí zákaz TV s nezvládnutím učiva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
13.4.12 11:24
@zolycka píše:
a když přijde puberta? zákazt dívat na TV? trapný… zákaz PC? lepší..ale solidní puberťák vám řekne, nevadíííí a bude si myslet trhni si…a co pak? plán C? :mrgreen:

To dám toho zaracha :lol:,v pubertě to bude jistě velmi efektivní :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML