Bijete své děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.5.11 17:43

Já mam 3 děti 12,7,3 snažím se být na ně hodná ale když je o jednu věc žádám po několikáté tak jednu schytají a pak hned jdou a udělají co se po nich žádá.Někdy je opravdu lepší jedna facka než hodiny nevyslyšených proseb.Za mích mladých let to tak taky bylo a nikdo si nestěžoval a ted dáte svému dítěti facku a hned na vás volají sociálku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.11 17:55
Anonymní píše:
Já mam 3 děti 12,7,3 snažím se být na ně hodná ale když je o jednu věc žádám po několikáté tak jednu schytají a pak hned jdou a udělají co se po nich žádá.Někdy je opravdu lepší jedna facka než hodiny nevyslyšených proseb.Za mích mladých let to tak taky bylo a nikdo si nestěžoval a ted dáte svému dítěti facku a hned na vás volají sociálku.

Ano a to mi dělá tchýně,když mladá neposlechne ani podesátý,pořád po někom leze u stolu tak dlouho až vyleje kafe a já jí pak jednu šupnu jsem zlá,protože je to jenom dítě a říká mladý zavoláme na mamku sociálku a má z toho hroznou prdel,já už teda míň :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.11 17:59
Tak tohle máme u maminky taky a když já jsem byla malá tak mě řezala jak žito. Ne že by to bylo bezdůvodně :mrgreen: ale když jí to připomenu tak se na mě zlobí. :zed:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Ano a to mi dělá tchýně,když mladá neposlechne ani podesátý,pořád po někom leze u stolu tak dlouho až vyleje kafe a já jí pak jednu šupnu jsem zlá,protože je to jenom dítě a říká mladý zavoláme na mamku sociálku a má z toho hroznou prdel,já už teda míň :cert:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.11 18:04
Daraho píše:
Anonymní píše:
Nečetla jsem teda všechny příspěvky,ale s Hátou x nesouhlasím.Nemyslím si,že zakladatelka je hysterická máma,co si potřebovala vybýt vztek a spíše chtěla poradit,ne odsuzovat,ani určitě nechtěla být nijak titulována.Mám poslední dobou pocit,že tady jsou supy,který číhají na správnej moment,aby si na zakladatelkách mohly vylít svůj vztek.Taky poslední dobou pokaždé přemýšlím,že budu psát raději jako anonym…Nešlo by proboha psát bez urážek?
Jinak si teda taky myslím,že je lepší zkusit i motivaci než tělesné tresty,ale pokud ani to nepomůže,myslím,že zakladatelka nemá jinou možnost a Háto,ruku na srdce,jak dlouho by jsi vydržela Ty???

Anonymní,
mám 2 otázky:

1. kde jsou prosím nějaké uražky?
2. ty zakladatelku znáš, že jsi si naprosto jistá, že není hysterka? Jak si můžeš být tak jistá, že si na děcku vztek nevybíjí?

Tedy, ty otázky jsou ve finále 3, ale prosím o odpověď…

Tak urážka podle mě teda je,když o ní napíše že je uřvaná hysterka a je to hned na první stránce pokud se nepletu
A ne,zakladetelku neznám,ale vím jak jí asi bude,když si tu bude kůli tomu číst takový příspěvky.Nechápu,proč to rýpání u tohodle prostě musí být???
Mě samortné to příjemné ani trochu není,když se tu na něco zeptám a většinou ty samé se tu do mě pustí,jaká jsem či nejsem.Na to se zakladatelka asi neptala,že…

• Citovat
  • Upravit
61
17.5.11 18:13
Kdyby zakladatelka byla hysterka a tak… Tak mám pocit že by sem nepsala prostě by jí to bylo jedno ale ona chudák sama přiznala že si připadá jak zlá matka.
Anonymní píše:
Daraho píše:
Anonymní píše:
Nečetla jsem teda všechny příspěvky,ale s Hátou x nesouhlasím.Nemyslím si,že zakladatelka je hysterická máma,co si potřebovala vybýt vztek a spíše chtěla poradit,ne odsuzovat,ani určitě nechtěla být nijak titulována.Mám poslední dobou pocit,že tady jsou supy,který číhají na správnej moment,aby si na zakladatelkách mohly vylít svůj vztek.Taky poslední dobou pokaždé přemýšlím,že budu psát raději jako anonym…Nešlo by proboha psát bez urážek?
Jinak si teda taky myslím,že je lepší zkusit i motivaci než tělesné tresty,ale pokud ani to nepomůže,myslím,že zakladatelka nemá jinou možnost a Háto,ruku na srdce,jak dlouho by jsi vydržela Ty???

Anonymní,
mám 2 otázky:

1. kde jsou prosím nějaké uražky?
2. ty zakladatelku znáš, že jsi si naprosto jistá, že není hysterka? Jak si můžeš být tak jistá, že si na děcku vztek nevybíjí?

Tedy, ty otázky jsou ve finále 3, ale prosím o odpověď…
Tak urážka podle mě teda je,když o ní napíše že je uřvaná hysterka a je to hned na první stránce pokud se nepletu
A ne,zakladetelku neznám,ale vím jak jí asi bude,když si tu bude kůli tomu číst takový příspěvky.Nechápu,proč to rýpání u tohodle prostě musí být???
Mě samortné to příjemné ani trochu není,když se tu na něco zeptám a většinou ty samé se tu do mě pustí,jaká jsem či nejsem.Na to se zakladatelka asi neptala,že…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.11 18:25

No mám pocit že ten výprask přeci jen k něčemu byl,holčina poslouchá jak hodinky,nedělá naschvály a dokonce si dobrovolně uklidila pokoj,tak třeba pochopila že mám jen jedny nervy a potřebuju vychladnout.I když vy tady ste mi moc pomohly,zvedly ste mi náladu,díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
17.5.11 18:30

jéééje, tak to určitě víš, že Ti to přeji !!! No aby to hvězdě vydrželo, co? :potlesk:

Hlavně ji teď nezahrnuj sladkostma nebo dárečkama, výčitky z rána asi nejsou namístě …

• Citovat
  • Upravit
4880
17.5.11 18:32

Ale stejně dnes se děti tolik nemlátí jako to bylo dřív..třeba před 20ti lety. Jak mě babička vyprávěla, když po ní skočil pes a roztrhl jí bundu, tak dostala pořádnej výprask nebo já, když jsem si něchtěla udělat ve 3 třídě úkol do matiky a dostala jsem takovou přes hubu, že druhou jsem chytla o kachličky v kuchyni.

Nejsem zastánce mlácení. Doufám, že nebudu muset uhodit svoje dítě, až někdy budu mít, ale vím, že se to prostě stane. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.11 18:33

Ráno už je promlčený,začneme znova a snad líp,jen se děsím toho rána až bude zase prudérní že jí budim :roll: Podám hlášení :wink:

• Citovat
  • Upravit
61
17.5.11 18:34
:potlesk: Snad příště (nedej bože aby bylo)bude stačit jen pohrozit a drž se. :palec: :palec:
Anonymní píše:
No mám pocit že ten výprask přeci jen k něčemu byl,holčina poslouchá jak hodinky,nedělá naschvály a dokonce si dobrovolně uklidila pokoj,tak třeba pochopila že mám jen jedny nervy a potřebuju vychladnout.I když vy tady ste mi moc pomohly,zvedly ste mi náladu,díky :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.5.11 18:36

jo písni zítra zase, jak hvězda vstala a vyčistila bez řečí zoubky a miminko pěkně papkalo a v klidu :-D

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
17.5.11 20:01
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Ano a to mi dělá tchýně,když mladá neposlechne ani podesátý,pořád po někom leze u stolu tak dlouho až vyleje kafe a já jí pak jednu šupnu jsem zlá,protože je to jenom dítě a říká mladý zavoláme na mamku sociálku a má z toho hroznou prdel,já už teda míň :cert:

no ty bláho..tak moje tchýně je normálně hodně švihlá a hodně mě dokáže vynervovat ale co dětí se týče a mé výchovy tak mi ba řekne i že bych jí za to a to už měla plácnout.. to ona mě má v hodně směrech za ženskou na prd, protože jsem dovychovávala jejího syna :lol: ale co mejch dětí se týče mlčí jak pěna.. ví, že jsem na jakékoli kecy k jejich výchově velmi háklivá a říct mi toto ví docela bezpečně, že bych na ní zavalal chocholouška… to je hodně přes čáru jako.. 8-o

• Citovat
  • Upravit
Gabika
17.5.11 21:00
Lizbeth píše:
Nečetla jsem pořádně celou diskuzi, ale dovolávat se toho, že někdo má 2,3 či více dětí a nebije je a jde to..je trochu bagatelizování..
Ano, tak někomu to jde..Ale to neznamená ,že to jde každému a vždy..
Každý má jiné děti, a každé dítě slyší na něco jiného..V tomto případě je i to bití na prd, takže tady s to opravdu míjí účinkem..Nejsem proti bití, ale musí to mít efekt..

Bagatelizovanie? To snáď nie… Skôr by som to postavila takto, keď už: Výchova bez bitia je vhodná pre každé dieťa (pripúšťam výnimku max. 1 promile :-) ), ale nie pre každého rodiča.

• Citovat
  • Upravit
Gabika
17.5.11 21:05
dada1511 píše:
Handulinko:Omlouvat se za to,že dostalo na zadek 8-o 8-o 8-o ,a fakt si pak přidadáš „normálně“????

To fakt čučím,mě zbít moje máma,a pak se za to omlouvat,tak si fakt myslím,že není normální,a místo ponaučení,by mi to bylo k smíchu,bo vím,že něco provedu,dostanu,a stejně se za to ve finále omluví mě.To mi příjde fakt hrozné shazovaní sama sebe v očích dítěte.

Děti vědčinou ví,proč dostanou,a taky si to zapamatují.A propo,facku jsem dceři dala opravdu jen dvakrát,protože to jak semnou mluvila,a co dělala :roll: .Od té doby si to už nikdy nedovolila!!!!A pochybuji,že kromě toho,že ví,že je určitá hranice,to na ní zanechalo nějaké trauma.

Dado, ja to vidím úplne inak. Bola som „živé“ dieťa, často som dostávala. Zakaždým to pre mňa bolo ponižujúce, a zakaždým som viac a viac pochybovala, že ma rodičia majú radi. Aj keď „som vedela, za čo dostávam“, i tak mi bitie pripadalo ako neprimerané a prehnané potrestanie.

Raz, keď mama na mňa tiež kôli niečomu vyletela, tak jej spätne prišla jej reakcia prehnaná a ospravedlnila sa mi. Jedinýkrát v živote! A vtedy u mňa na cene neskutočne stúpla, mala som po dlhej dobe pocit, že jej za niečo stojím! Už si vôbec nespomínam, kôli čomu to bolo, ale to ospravedlnenie si „nosím v srdci“ doteraz.

• Citovat
  • Upravit
24320
17.5.11 22:02

Jo a ted jsem si vzpomela.
Onehda jsme si vykladali s pritelem.O mladi vychove atd.
A doslo na skolu udelal nejakou lumparnu ucitel nevydrzel dostal facku.A jak to dopadlo? Dopadlo to tak ze to rekl doma a prilitla mu druha za lumparnu a zazalovani na ucitele a maminka jeste dosla do skoly ze priste mu ma dat klidne vic.Vickrat si to nedovolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí