Blbnou takhle všichni chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2256
14.4.13 17:30
@agabuska píše:
tak se prosim te nesnaz, to neznamena, ze mas doma super chlapa, ze ho maj doma vsichni. Ja ji naopak chapu a neni to nic peknyho.

Víš jak mě přijde celá ujetá tato situace, jelikož kdybych věděla, že jde ke kamarádovi, byť by řekl, te bude za dvacet minut doma, nehrotila bych to.. Mohli si zahrát PC hru, rozkecat se… dát si drink, pivo… :P Kdyby jel někam autem, či na kole, tak v tom případě jo, to bych měla strach :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.4.13 17:31
@roksy25 píše:
Nejsi sama, ten můj je taky takový, akorát ne s tou hospodou, ale s prací. Je 2/3 pracovní doby za volantem. Když je sezona, tak sem mi domu vrací i kolem 22-24h.. Rekord má ve 2h ráno.. Jelikož řídí teprve 1rok a 3měsíce tak mám strach, navíc večer. A nejlepší je, když jdu zrovna na noční, on má vybitý telefon, neráčí se ozvat, nebo zvednout telefon, natož stavit se za mnou do práce, když to má po cestě domu..No a když má takovéhle výkyvy, tak se prostě taky neozvu, po noční jedu hned k babičce, celý den nedám o sobě vědět. A to byste pak měli vidět to obvolávání a schánění a kytičkou jako bonus a omluvu. Na čas je klid:)

:kytka: :kytka: :kytka: Tak v tomhle případě se nedivím :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.4.13 17:35

Dokud to nezazijes nepochopis, to je jedno. jestli je to mlada holka, ktera nema zadny zkusenosti, tak treba trochu hystercila, no co, kdo nehystercil, kdo byl mladej. Dekuj bohu, ze mas doma chlapa, ktery vi, jak se chovat, ne kazdej chlap to vi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
14.4.13 17:39

No já mu vždycky dávala domluvy, jaký mám strach, když se třeba celý den neozve a ráno pak na mě zvesela, co je, co děje, vždyť se nic nestalo, no a, že musím vědět, zda je v pořádku pochopil, až když jsem mu to taky udělala. Bylo to kruté, ale pomohlo to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.4.13 17:41
@roksy25 píše:
No já mu vždycky dávala domluvy, jaký mám strach, když se třeba celý den neozve a ráno pak na mě zvesela, co je, co děje, vždyť se nic nestalo, no a, že musím vědět, zda je v pořádku pochopil, až když jsem mu to taky udělala. Bylo to kruté, ale pomohlo to..

tem chlapum to proste nedochazi hned, musi se jim vsechno polopate vysvetlit aby pochopili, to ja znam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.4.13 18:16

Mne vcera pred pulnoci psal, ze si vola tago a jede domu, a ve dve rano se checknul na foursquare v jiny hospode a napsal mi „dopiju a jdu, promin“. Mne to je jedno, i kdyby se z dvaceti minut vyklubala cela noc, chci to ale vedet aspon smskou, ze je v hospode a ze ho nesrazil vlak nebo tak…

• Citovat
  • Upravit
K.Black
14.4.13 18:39
@Tiger-lily píše:
Už se perou :mrgreen: Ale v téhle diskuzi bych to nečekala :srdce: :srdce:

já taky ne, dočítám a čumím 8o :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
anonymacka
14.4.13 19:50

Propánajána, chudáci chlapi někdy. No a co že se neozval? Jsi jeho matka a jemu je 14? Neříkám kdyby někam jel, to bych taky měla starost, ale co se asi tak chlapovi může stát když jde ven? To je jasné, že si chce od tebe i odpočinout, když jsi taková hysterka :roll:

• Citovat
  • Upravit
14.4.13 20:00

asi ne

Ahoj odpovídam ti jako chlap vždy své ženě říkam kam jdu nebo když zůstanu déle v praci tak zavolám kdy přijdu samozřejmě to vyžaduji i od děti i manželky nesnesu pocit když nevíš kda je kdy prijde.Ono vdnešní době se může stát cokoliv.Jsou taci že bz mohli namýtat proč bych ti všechno říkal ale to je blbost. Ještě horší je když ti nebere telefon to pak tě přepadne úzkost a černé myšlenky, abz se mu něco nestalo.Moji rodiče mě to vštěpovali do hlavy a já to samé vštěpuji svým dětem někam jdeš a víš že se opozdíš pošli sms nebo zavolej protože ti kteří tě mají rádi mají o tebe strach ale bohužel někteří chlapi tomu nerozumí to bzch bzl zvědaví co bz říkal kdyby jsi to udělala ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
14.4.13 20:11
@anonymacka píše:
Propánajána, chudáci chlapi někdy. No a co že se neozval? Jsi jeho matka a jemu je 14? Neříkám kdyby někam jel, to bych taky měla starost, ale co se asi tak chlapovi může stát když jde ven? To je jasné, že si chce od tebe i odpočinout, když jsi taková hysterka :roll:

Já bych zase nemohla být s něký, komu je absolutně putna kde jsem, zda jsem v pořádku a co dělám. Zkrátka s někým kdo by neměl obavy když se neplánovaně při vysypávání koše ztratím na celou noc..
Je to jeho žena mají spolu rodinu, sdílí spolu život a každý má právo vědět kde se jeho partner nachází a zda je v pořádku..Troufám si říct, že o normální životě a nástrahách dnešního života nemáš ani tucha, v jaké kleci to žiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
14.4.13 20:45

Ne. Nikdy to neudělal. Ani já ne.
Víme kde je ten druhy v podstate porad. Ale je pravda, ze manžel do hospody nechodi. Jednou za čtvrt roku jde s chlapama z práce ba bowling a pak ještě jednu rocne na vánoční večírek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.4.13 21:03
@roksy25 píše:
Já bych zase nemohla být s něký, komu je absolutně putna kde jsem, zda jsem v pořádku a co dělám. Zkrátka s někým kdo by neměl obavy když se neplánovaně při vysypávání koše ztratím na celou noc..
Je to jeho žena mají spolu rodinu, sdílí spolu život a každý má právo vědět kde se jeho partner nachází a zda je v pořádku..Troufám si říct, že o normální životě a nástrahách dnešního života nemáš ani tucha, v jaké kleci to žiješ?
:palec: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.4.13 21:32
@anonymacka píše:
Propánajána, chudáci chlapi někdy. No a co že se neozval? Jsi jeho matka a jemu je 14? Neříkám kdyby někam jel, to bych taky měla starost, ale co se asi tak chlapovi může stát když jde ven? To je jasné, že si chce od tebe i odpočinout, když jsi taková hysterka :roll:

Wow konečně moje slova :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
14.4.13 21:47
@MiskaKosa píše:
Wow konečně moje slova :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :palec:

Miskakosa, nepsala jsi ten anonymní přispěvek taky náhodou ty? Já jen, že mi to ten styl něco připomíná ;).Jinak, nedělej někomu jinému něco, co nechceš, aby taky dělal tobě, takže já vážně pochybuji o tom, že je tu někdo, komu je úplně jedno, kde jejich polovička je, zvlášt když vám řekla, že přijde za 20 minut a ani neposlala blbou SMS, že se zdrží. Ano, je to jedno tomu, kterému na tom druhém nezáleží a je mu jedno, co je s tím druhým, ale jinak fakt nevěřím tomu, že to s vámi ani nehne. Takže Misko, fakt nedělej ramena, když nemáš vlastní zkušenost. Mě toto chlap udělat, tak se znám, že bych mu to hned další den oplatila dvojnásob ;). Strašně by mně to ponížilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymacka
14.4.13 23:54

Ne, nepsala ho MiskaKosa, psala jsem ho já. Tady když není někdo extra citlivý nebo má nesouhlasný názor, tak se do něj ženské s chutí pustí. Prostě to tak vidíme, no a co? Někdo je pohodář, někdo je prudič. Nevím co byste dělaly, kdyby jel chlap třeba na pár dní pryč a pokazil by se mu mobil a neměl se jak ozvat… asi byste volaly FBI co? :lol: Na každém rohu nestojí vrah nebo vlak, který chce někoho zajet, takže chill out :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky