Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@weddiene Vinohrady jsou prostě krize hlavně v létě a upřímně já s tebou souhlasím, já bych prostě taky do určitých částí měst psi zakázala, já celkově jsem proti tomu mít psa v bytě, ale budiž, když ten pes si to trošku vynahradí někde venku, kde je zeleň, páníček to sebere a není to tak znát, příroda si s tím poradím, ale konkrétně na Vinohradech se venčí stylem stoupnu si do dvěří od vchodu, vypustim psa někdy s vodítkem kam mi vystačí, někdy i bez, nechám ho vochat pěkně domy, auta, lampy, hono sebere každý druhý a takhle to tam jede, není tam totiž ani kam jít se s tím psem projít.
Myslím, že by také nebylo od věci v některých lokalitách chov psů zakázat- krávu nebo lva také nemůžete chovat všude, i když to jsou bezvadní zvířecí kamarádi.
Souhlasím s těmi, kdo píší, že v některých částech měst by měli být psi zakázaní úplně. Podle mě pes prostě patří na zahradu a v bytě nemá co dělat.
@Lady Bee Je to jak píšeš. Lidi si pořídí psa a pak ho narychlo venčí na chodníku před domem, kolikrát jsem si říkala co asi mají ty psi za život. No a na druhou stranu tím smradem zamořují okolí, no hnus.
@weddiene píše:
Tam je to fakt síla, já tam teda nebydlím, jen tam občas zajdu. V centru města, kde není zeleň a pejskové čůrají na chodník bych je prostě zakázala. A teď mě asi pejskaři ukamenujou
Jsem ráda, že to někdo chápe.
Přítel tady tomu říká Ho. nohrady. ![]()
@Lette píše:
No, v jednom příspěvku se dočítám o neskutečnosti nutnosti oplocovat dětská hřiště. V druhém příspěvku je to zmiňováno jako to, co by mělo být s poplatků za psy placeno. To jde nějak proti sobě…Opravdu si myslím, že poplatky za psy by měly sloužit jako příspěvky na provoz městských útulků, na zbudování košů (ještě lépe sáčků a lopatiček) a na budování osvěty o nutnosti sbírat.
No hlavne je dost nelogicke, ze mesto si s vybranymi penezi muze vlastne delat co chce a pouzit je na co chce. To me toci uplne stejne, jako kdyz ja platim cestni dan a misto na vytluky to jde trebas hasicum… ![]()
No tak určitě budou různé názory na to, na co použít poplatky za psy. To stejně moc neovlivníme. Ale můžete mi někdo poradit, kde na městském úřadě si stěžujete? Jako konkrétně, komu dát stížnost? Já chodím denně na procházku kolem MěŮ a klidně se tam denně zastavím
Jinak souhlas s tím, že je to o lidské bezohlednosti.
@74paja píše:
No hlavne je dost nelogicke, ze mesto si s vybranymi penezi muze vlastne delat co chce a pouzit je na co chce. To me toci uplne stejne, jako kdyz ja platim cestni dan a misto na vytluky to jde trebas hasicum…
ano, štve mě, když si potom z těch peněz např. starosta zaplatí roční odměny ![]()
@weddiene Mají život takový, že je vidíš jak čumí z okna a čekají na páníčka až je vypustí 5metrů před barák a tohle se nejvíce týká starší generace bych řekla, dost na těch Vinohradech. Momentálně bydlíme na Praze 10 na pěkném a na Prahu dost zeleném místě, kousek do Hostivařské přehrady a můžu ti říct, že u nás na sídlišti moc starší generace není, protože to tu je nové a stěhujou se sem respektivě jen mladí, ani pošťačka sem vůbec nezajíždí s důchody jak je poměrně běžné, jen s korespondencí a na počtu ho**ech je to znát ![]()
@Lady Bee Taky bydlím kousek od Hostivařské přehrady
a většinou tu bydlí mladí, třeba jsme sousedky ![]()
Jezdím za známýma a rodinou různě po Praze i mimo, ale to co je tady není nikde jinde!
Možná jen na Žižkově.
Taky si myslím, že ti psi jsou tady chudáci.
@Mafina5 Jo psaný je slovo je blbý… ale tady na emiminu nikdy nevíš… každopádně tebe „znám“ a mám tě zapamatovanou jako „v pohodě“ ![]()