Boj proti psím výkalům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
26.2.14 14:38
@74paja píše:
Ja souhlasim. Podle mne by pomohly poradne vysoke a opravdu rozdane pokuty. Lidi by se naucili.

Pokuty určitě…
Jj, kéž by šla změnit mentalita lidí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62

Já si nemyslím, že by ty poplatky měli být používány pro pejsky… já si myslím, že by měli být používány pro lidi, kteří pejsky nemají… jako ochrana proti nim, napříkald oplocení dětských hřišť, přemalovávání pročůraných fasád domů atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
@smusa píše:
Tak tomu skutečně nevěřím… Oni by to brali jako hřiště, kde by si jejich pejsek mohl hrát. Zašli by tam s ním jedenkrát týdně, aby si mazlíček užil… venčit by ho samozřejmě dál chodili na sídliště…
Pokud by něco mělo být hrazeno z těch poplatků, pak policajti, kterýma bych zaplnila města… a to co by vybrali na těch, kteří exkrement neseberou, bych jim nechala jako prémie…

Ale ono se není čemu divit, že by dál venčili na sídlišti. Třeba náš pes vystřelí ze dveří a rychle čůrá, o pět minut později kadí. Kdybych ji měla táhnout i třeba jen o ulici dál, kde by bylo to „určené“ místo, tak prostě vím, že by to nevydržela a cestou vypustila :nevim: Jsem prostě jednoznačně pro kontrolu pejskařů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.2.14 14:39

Jo psi, co chodí, kam nesmí… U nás na oploceném hřišti, kde je cedule, že tam psi nesmí, já tam s tehdy rok a půl starým klukem a přišel jiný tatínek s děckem a čoklem jak hovado, který se začal prohánět po pískovišti. Já samo vybuchla, ať si toho čokla hned odvede, že tady nemá co dělat, chlpík byl drzej, já na to, že zavolám policajty a on že klidně, tak já vytáhla telefon a měla v úmyslu fakt říct, že mě cizí pes ohrožuje na dětském hřišti a chlapík asi vytušil, nicméně se nechtěl nechat jen tak, přiběhl ke mě a chtěl se dál hádat, ale čokl asi vytušil, že je nějak zle a fakt se mě chystal napadnout, rozštěkal se, já pod sebou držela malý děcko a nohou jsem odháněla toho čokla a chlapíkovi asi došlo, že tohle by mohlo špatně dopadnout a že se mnou nějakou hrubostí jen tak nepochodí, tak vzal čokla ven a uvázal ho tam a pak ještě asi hodinu byl na hřišti. Já z toho měla málem tachikardii… Ha.zl jeden :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene
26.2.14 14:41

@Lady Bee Už jsem to tu v jednom příspěvku psala, nejde jen o ty nesebraný hov.na, ale i o ten smrad v centru města a myslela jsem právě Vinohrady. Projít tam v létě pochodníku je fakt na zvednutí kufru.

• Citovat
  • Upravit
weddiene
26.2.14 14:42
@smusa píše:
Já si nemyslím, že by ty poplatky měli být používány pro pejsky… já si myslím, že by měli být používány pro lidi, kteří pejsky nemají… jako ochrana proti nim, napříkald oplocení dětských hřišť, přemalovávání pročůraných fasád domů atd…
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
448
26.2.14 14:43
@Mafina5 píše:
Jo psi, co chodí, kam nesmí… U nás na oploceném hřišti, kde je cedule, že tam psi nesmí, já tam s tehdy rok a půl starým klukem a přišel jiný tatínek s děckem a čoklem jak hovado, který se začal prohánět po pískovišti. Já samo vybuchla, ať si toho čokla hned odvede, že tady nemá co dělat, chlpík byl drzej, já na to, že zavolám policajty a on že klidně, tak já vytáhla telefon a měla v úmyslu fakt říct, že mě cizí pes ohrožuje na dětském hřišti a chlapík asi vytušil, nicméně se nechtěl nechat jen tak, přiběhl ke mě a chtěl se dál hádat, ale čokl asi vytušil, že je nějak zle a fakt se mě chystal napadnout, rozštěkal se, já pod sebou držela malý děcko a nohou jsem odháněla toho čokla a chlapíkovi asi došlo, že tohle by mohlo špatně dopadnout a že se mnou nějakou hrubostí jen tak nepochodí, tak vzal čokla ven a uvázal ho tam a pak ještě asi hodinu byl na hřišti. Já z toho měla málem tachikardii… Ha.zl jeden :cert:

No tak to je sila teda!!! :cert: Drzost nekterejch lidi fakt nezna mezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.2.14 14:44
@Mafina5 píše:
Jo psi, co chodí, kam nesmí… U nás na oploceném hřišti, kde je cedule, že tam psi nesmí, já tam s tehdy rok a půl starým klukem a přišel jiný tatínek s děckem a čoklem jak hovado, který se začal prohánět po pískovišti. Já samo vybuchla, ať si toho čokla hned odvede, že tady nemá co dělat, chlpík byl drzej, já na to, že zavolám policajty a on že klidně, tak já vytáhla telefon a měla v úmyslu fakt říct, že mě cizí pes ohrožuje na dětském hřišti a chlapík asi vytušil, nicméně se nechtěl nechat jen tak, přiběhl ke mě a chtěl se dál hádat, ale čokl asi vytušil, že je nějak zle a fakt se mě chystal napadnout, rozštěkal se, já pod sebou držela malý děcko a nohou jsem odháněla toho čokla a chlapíkovi asi došlo, že tohle by mohlo špatně dopadnout a že se mnou nějakou hrubostí jen tak nepochodí, tak vzal čokla ven a uvázal ho tam a pak ještě asi hodinu byl na hřišti. Já z toho měla málem tachikardii… Ha.zl jeden :cert:

Tak to je síla… a stejně si neudělala nic… co člověk taky může dělat…
Mě jednou pes chňapl dceři po ruce, protože v ní držela klacík. Když jsem začala na toho chlapa ječet, aby si toho čokla hlídal, tak jsem byla vesměs k smíchu… úplná bezmoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
26.2.14 14:45

O Vinohradech píšu taky.
:|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
26.2.14 14:47

No, v jednom příspěvku se dočítám o neskutečnosti nutnosti oplocovat dětská hřiště. V druhém příspěvku je to zmiňováno jako to, co by mělo být s poplatků za psy placeno. To jde nějak proti sobě…

Opravdu si myslím, že poplatky za psy by měly sloužit jako příspěvky na provoz městských útulků, na zbudování košů (ještě lépe sáčků a lopatiček) a na budování osvěty o nutnosti sbírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene
26.2.14 14:47
@katren píše:
O Vinohradech píšu taky. :|

Tam je to fakt síla, já tam teda nebydlím, jen tam občas zajdu. V centru města, kde není zeleň a pejskové čůrají na chodník bych je prostě zakázala. A teď mě asi pejskaři ukamenujou :)

• Citovat
  • Upravit
2205
26.2.14 14:49

@weddiene Fakt jsem z toho byla kolikrát naštvaná a nejhorší bylo, že tam kde jsem bydlela na těch Vinohradech, byl jeden jediný plácek, takový poměrně velký trávník, kde by si krásně děti mohly hrát, v létě aspoň na nějakém trávníků, kde nehrozilo, že je srazí tramvaj nebo auto a ten trávník byl totálně ze*ranej od psů i přestože u toho trávníků byl koš s pytlíkama na psí exkrementy a evidentně dle této diskuze tu máme samé poctivé sběrače, tak kdo to tedy dělá, to by mě zajímalo :zed: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
26.2.14 14:49

Jinak velmi mě překvapilo, že v jisté části Prahy kam jezdím k přátelům to funguje. Na každém rohu odpaďák a papírový sáček s lopatkou.

Jaká pohodička pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
26.2.14 14:52

Já mám dvě psí slečny ( rotvajlery ), bydlím v RD, takže je mám u naś na zahradě, když jdu s nima ven, do nedalekého parku, tak maji obe dvě košík, jsou na vodítku a nesu s sebou pytlíky na hovna… Sama nemám ráda, když se někde povalujou jejich… Ale co jsem tak poslední dobou zjistila je že kazdej druhej důchodce má psa navolno, nemá košík a hovna po nich nezbirá, coz mě fakt točí, mají přece mini čokli a ty bobky králičí přece nemusej sbírat… jejich odpověd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.2.14 14:52
@Lette píše:
No, v jednom příspěvku se dočítám o neskutečnosti nutnosti oplocovat dětská hřiště. V druhém příspěvku je to zmiňováno jako to, co by mělo být s poplatků za psy placeno. To jde nějak proti sobě…Opravdu si myslím, že poplatky za psy by měly sloužit jako příspěvky na provoz městských útulků, na zbudování košů (ještě lépe sáčků a lopatiček) a na budování osvěty o nutnosti sbírat.

Možná proto, že je neskutečné, že se dneska oplocují děti, ale ono to jinak nejde, že, když lidi venčí své psy všude jinde.. takže bohužel je to v dnešním světě nutností… Máme tu dětské hřiště, ale není oplocení, takže pod houpačkami i na pískovišti jsou ho.na. Z těch peněz by mělo být to oplocení zaplacené, nebo by mělo být zakázané vlastnit psi. Protože není fér, aby matky malých dětí se hrabali v tom, co oni sami jsou líní zvednout. Chápu, že jim je to šumák. Přála bych ji, aby se sami v nějakém vymáchali!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová