Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pěkně mě štve, že ty oplocený dětský hřiště jsou tak malý. Ale psi si můžou běhat, očůrávat a osypávat vše kolem.
@angellik23
A kde to bydlis? To je super, ze aspon nekde to opravdu funguje a lidi po svych psech uklizi. U nas je to sci-fi. Je fakt, ze bydlim na velkem sidlisti, tak je to tu asi anonymni a vetsina se nestydi odejit od hromadky svyho psa bez povsimnuti.
@evulek2 Tak zase všichni se neznáme, ale ani jinde když jdu po městě nebo parkem tak taky čisto (teda do keřů bych asi nelezla, tam bych měla strach že narazím nejen na bobek psí
), ale byli jsme s manželem na návštěvě v Třebíči a to byl mazec, tam se nedalo jet ani s kočárem po chodníku abych něco nevyjela případně nevyšlápla. Nestačili jsme se divit.
@Fialka84 v Jihlavě, takže nejsme zase taková díra. Ale určitě se u nás najdou i posr…é čtvrtě
,ale na sídlišti máme fakt tak 95% pejskařů vycvičených uklízet, kolikrát seberem i cizí když je náhodou něco poblíž ![]()
@74paja píše:
Tady pomuze uz jenom Super Vaclav
to je sranda ![]()
@angellik23 píše:
@Fialka84 v Jihlavě, takže nejsme zase taková díra. Ale určitě se u nás najdou i posr…é čtvrtě,ale na sídlišti máme fakt tak 95% pejskařů vycvičených uklízet, kolikrát seberem i cizí když je náhodou něco poblíž
Kéž by to tak fungovalo všude, aby mohli maminky a pejskaři žít v míru a vzájmené harmonii
Řekla bych, že všude jinde je to boj, který na plné čáře vyhrávají majitelé psů a děti se válí v jejich zbytcích… ![]()
@smusa je smutný že jsou lidi takový prasata.
Takže ženy musíme dětem vtloukat do hlavy že se bobky uklízí a třeba vychováme novou generaci,,uklízečů bobků" a jejich děti budou moct bezstarostně běhat v trávě
. U nás už se to daří ![]()
Já se jen obávám, že nová generace bude stejná, jako ta před ní… Děti rodičů, co uklízí, budou uklízet; potomci milovníků hov. ajsů nikoli…
Me to nejak nepohorsuje proste bobky… Samozrejme neco jineho je to kdyz jdu s deckem na primo DETSKE hriste kde je vstup se psy zakazan a ty ho.na jsou vsude.. To mi taky vadí. Sama mam psa ale bobky sbiram.Ale na druhou stranu pokud lita nekde po poli tak to neresím. A ze bych vylozene napomínala lidi at bobek seberou na to bych se mohla zvysoka vysr. t mam dost svých starostí nez resit hovínka
![]()
Jak už bylo vícekrát zmiňovávo- trávníky v ČR a obzvlášť v Praze jsou pro psy a ne pro lidi… Nechápu k čemu jsou v Praze prostranství pro volný pohyb psů, když psi stejně běhaj a serou všude… Oplocených hřišť je sice celkem dost, ale nevím proč jsou většinou v místě, kde nejsou stromy, takže na ně v létě celý den praží, normální je, že si z nich lidi dělají místo pro noční kalbu… Co já se už napsala mailů na správce hřišť…Posrané trávníky mě vytáčí neskutečně, nevím teda kolik je poplatek za psa, ale dala bych pro lidi, kteří chovají psa v bytě aspoň 10tis ročně- oni by si pak rozmysleli jestli jim stojí pejsánek za to… nebo by ho stejně měli a přestali sbírat hovna úplně- když platí tolik, že?
Přiznám se - nesbírám. Když hlídám mámě psy (bydlím na konci sídliště), tak je chodím venčit na pole (2min od baráku), zajdu s nimi někam dál a nic neřeším. Navíc tam nikdo - krom pár pejskařů - nechodí. ![]()
Kdybych chodila venčit přímo mezi domy, tak leč s nechutí, sbírat bych musela. I když mě nejvíc štve, že naproti okna mám krásné hřiště pro děti a tam chodí důchodci z vedlejších baráků nechat vy*rat psy
![]()
@evrlein Ty jsi dobré pometlo.. 10 tis ročně proto, že má někdo psa v bytě? A uvědomuješ si, že je mnoho lidí, kteří ty bobany sbírají? Moje matka je v tom například vzorná a ty bys jí napařila 10tis, ať platí za psa ročně? Trošku uvažuj, než něco napíšeš, protože větší hovadinu jsem tu na emiminu za poslední měsíc nečetla.. ![]()
Tak jasně, že na poli sbírat nebudete. Stejně jako v lese například. Tady jde o to, že je nasráno na chodnících, trávnících oddělujících ty chodníky, před obchody, pod lavičkami, na dětských hřištích. Masakr nastává na jaře, když roztajou nánosy sněhu. To bývá obvykle rovnou na poblití. Naštěstí letos to nehrozí ![]()
Maculinka- určitě jsou lidi, kteří hovna sbírají, to nepopírám. Ale velkým městům by rozhodně prospělo, kdyby psa měl, jen ten, kdo o něj opravdu stojí a záleží mu na něm, tak by ho choval ať to stojí, co to stojí. A nechytej se tak moc té částky- to bylo myšleno spíš obrazně.