Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vygooglujte si toho vaclava, neni to takovy hrdina, jak si vsichni myslite ![]()
A nejlepší je pejskaře pozorovat, když ten jejich blecháč začne kálet
Okamžitě sklopená hlava, šmátrání v kapse, pohrávání s mobilem a jakmile je hotovo, tak lehký rozhlédnutí a rychle pryč pochcat nejbližší roh paneláku.
Jj, tady je to pořád sto let za opicemi
Tohle mě fascinovalo ve Španělsku. Všude náměstíčka s fontánou, v Barceloně obrovské parky, zeleň a čisto ![]()
@74paja píše:
Tady pomuze uz jenom Super Vaclav
Tak to je super
![]()
Nestíhám dočítat, ale zaujala mě ta věc se shromažďováním DNA při přihlášení psa a následné pokuty. Ovšem tady by se někteří hňupi do krve hádali, že DNA jejich psu nepatří ![]()
Ale to bychom se asi divily, jak by bylo rázem čisto ![]()
Rovněž to oplocování míst pro děti. Ano, proč ne. Děti jsou přece dobytek, který rozhazuje písek a kamínky, hlučí o metr dál, než by měly a pošlapávají okrasné trávníčky a záhonky. Přece je potřeba ta místa ochránit a nechat k dispozici pos*at psům…
![]()
Ahoj, bydlíme na velkým sídlišti, kde je spousta zeleně. Na pohled z okna pěkný. Ale bohužel je tu víc psů, než dětí. Děti mají oplocená malá dětská hřiště a ty psi si můžou běhat volně a vykonávat potřebu v tý zeleni úplně všude. Pejskaři seberou hov. někdy jen z chodníku, ale z trávy většinou nééééé. A dokonce někteří pejskaři berou své psi i na dětská hřiště. To je boj, už mě to nebaví. Řešila jsem to i na úřadech, ale bohužel, prý neexistují u nás zákony, proti kálejícím, volně pobíhajícím psům v té zeleni kolem dětských hřišť. Chtěla jsem jen něco víc čisté trávy kolem hřišť pro děti(víc to nemohu rozepisovat, bylo by to na dlouho) Alespoň tak to bylo před 2 lety. Už jsem ale naučila své dítko chodit jen po chodníku a ani omylem krok do trávy. A i tak každou chvíli má něco na botě
Jinak když vyjedeme z Prahy k rodičům, tak jsem štastná, že může volně běhat a válet se v trávě
No a teď čekáme další přírůstky, tak jsem zvědavá, jak budu pucovat boty 3 dětem ![]()
Omlouvám se za dlouhý příspěvek. Psi jsem měla vždycky moc ráda a mám, ale těch hov. a počůraných chodníků už mám vážně dost a pěkně se mi začínají hnusit ![]()
Tak ja treba nevidim v oplocovani detskych hrist nic spatneho
Me by se naopak libilo, ze psi nemuzou dovnitr a dite mi taky necekane nevybehne nekam ven… Nicmene to neresi samotny problem. Protoze me opravdu udivuje napriklad to, ze lidi jsou schopni vezt psa nekolik kilometru autem - zaplati za bezin, ale nemaji penize na sacek, aby po psovi uklidili. Na bezohlednost, ze se jejich pes vyspini pred necimi vraty nebo to pak hodi nekomu do zahrady se radsi uz ani vyjadrovat nebudu… Hodne to svedci o nasi povaze ceske…
@74paja píše:
Tak ja treba nevidim v oplocovani detskych hrist nic spatnehoMe by se naopak libilo, ze psi nemuzou dovnitr a dite mi taky necekane nevybehne nekam ven… Nicmene to neresi samotny problem. Protoze me opravdu udivuje napriklad to, ze lidi jsou schopni vezt psa nekolik kilometru autem - zaplati za bezin, ale nemaji penize na sacek, aby po psovi uklidili. Na bezohlednost, ze se jejich pes vyspini pred necimi vraty nebo to pak hodi nekomu do zahrady se radsi uz ani vyjadrovat nebudu… Hodne to svedci o nasi povaze ceske…
To nebude o penězích, nýbrž o buranství českého národa. Každej si myslí, jakej je king, ale houno po vlastním psovi nesebere ![]()
Když jdeme venku a Ondra se diví, proč jsou ta houna všude, tak mu velmi nahlas a zřetelně vysvětluji, že ti lidi, kteří ho tam nechali po svém psovi mají pravděpodobně doma stejný bordel, že jsou to čuňata. Jsem zvědavá, kdy chytnu jednu zprava a druhou zleva…
Nejsmutnější je, že za hodně očůranýma rohama stojí i lidi a konkrétně chlapi ![]()
Několikrát jsem viděla jak si to s radostí „odpouštěli“ někde na rohu baráku ![]()
Já teda nevím kde bydlíte, ale u nás na sídlišti je pořádek. Psa tady máme skoro všichni a hovna sbíráme taky skoro všichni, když náhodou pes udělá víc hromádek tak se mi stalo že mě i pejskař zastavil a ptal se jestli nemám pytlík navíc, že už nemá a nechce to tam nechat. A tuhle jsem potkala souseda a říkal mi že musí běžet zpátky do parku, že se mu tam pes vykadil a už neměl sáček tak si pro něj běžel domů a pak šel hovínko sebrat
. Tak u vás asi nežijou lidi ale prasata
. Já už jsem tak postižená že sbírám hovna i na poli za městem a pak se s tím tahám celou cestu protože samozřejmě koš nikde ![]()
@angellik23 Spíš by se v tomto případě hodilo zeptat tebe kde bydlíš?.
![]()
@saani No když to tak čtu tak asi na výjimečném místě, kde se nebojím chodit po trávě. Ale je pravda že když někdo někoho vidí jak nesebere h…o tak mu to kolemjdoucí dají patřičně vědět, což si myslím že je v pořádku
,ale stalo se mi že mě nějaká paní sprdla i za to když moje fenka čůrala, nějak nemohla pochopit že feny nohy nezvedají, ale přičupnou si
. No tak si šla místo zkontrolovat a už to bylo dobrý
. Myslím že kdyby více lidí reagovalo na to když vidí psa kadit a majitel si toho nevšímá a podalo mu třeba sáček(tak to dělám já) a nebo mu to prostě řekli, tak by se majitel cítil trapně a začal by sbírat. Zatím se mi nestalo že když jsem někomu podala sáček že by to nesebral ![]()
@angellik23 tak to je asi malé sídliště, kde se většina zná
Protože já když jdu s dítětem na procházku či nakoupit a kálejícího vidim, slušně mu řeknu ať to uklidí, tak buď dělá, že neslyší nebo hrubě nadává. A to jsem s malým dítětem. Nedávno jsem řekla, slušně, jedné mamince na dětském hřišti, že tam pes nepatří. Je tam velká cedule - psům zákaz. A zase jsem se se zlou potázala. Chjooo