Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj otec jednou donutil chlapa sebrat houno po své doze. A teď pozor…do holých ruk. Mistr majitel psa dělal že nevidí, že jeho maxipes „dělá“ uprostřed mostu pro pěší. Táta ho na to upozornil a on namachrovaně, že stejně nemá pytlík a že do malého se to nevejde, potřeboval by větší. Dopadlo to tak, že to musel sebrat rukou s doporučením, že příště si ten pytlík má nosit a nebude se muset takhle ztrapnit a až to hodí do koše, tak pod mostem teče voda, tam si ty ruce může umýt. Věřím, že tenhle už ty bobky sbírat bude ![]()
@74paja píše:
Tady pomuze uz jenom Super Vaclav
No to je nářez
![]()
Zajímalo by mě, jestli to bylo opravdu vlastního psiska. ![]()
S klukem jsme se neskutečně řehtali
![]()
Jsem pejskař a pes mi kálí na trávníku kolem bytovky. Páč jsou tam děti, vezmu lopatu a jdu po celém pozemku sbírat, i když lezu po sousedovo kousku pozemku. Nemáme mezi sebou ploty, kromě léta, kdy si jeden soused plot postaví a na podzim ho zase sundá
. Když jdem na špagátu, máme na vodítku zavěšen zásobník ve tvaru kosti s pytlíkama. ![]()
Je fakt, že spousta lidí to neřeší. ![]()
Ono je to těžký když jsem se zde setkala s uživatelkou s názorem, že když už platí poplatky za psa městu proč by to měla uklízet ![]()
Ach jo, zabednětci to asi nikdy nepochopí. Přitom kdo jiný by to měl uklízet? Přeci majitel musí mít k těm bobkům co nejmenší odpor proti ostatním.
Taky nesnáším jít po městě a nacházet bobky na každém rohu ![]()
@Dajdula píše:
Tak začít ta hovna mazat na dveře
Nebo na auto.
Díky za tuhle diskuzi!!
Můj malý chodí asi půl roku a asi půl roku téměř denně řeším našlápnutý psí výkaly
Úplně z toho šílím, nechci ho pořád okřikovat že někam nesmí, šílím z tý bezmoci s tím něco udělat. Bydlíme na sídlišti, za barákem je školka a škola a tři hřiště a ty ho… jsou všude. Byli jsme bobovat na kopečku u školy, pes se vydělal přímo před nás, majitelka psa mi na moje upomenutí že by to měla sebrat, když jsou tam děti, řekla že když mi to vadí ať si to seberu
No tak jsem to udělala. Ale já sem hlavně ráda, že vím i že jiným to vadí, mě vždycky připadalo, že jen já mám tu smůlu, že se zhovníme jen vyjdem před barák.
Tak já jsem pejskař a také sbírám a ani by mě nenapadlo nesebrat, ale když vidím náš pidibobek od našeho boloňáčka, kterej seberu a vedle leží h…o giga rozměrů jak od dogy, kterj tam samo leží a nikdo ho nesebral, tak mě to pěkně štve. Jinak když napíšete u nás na měšťáky, že by to měli kontrolovat, tak se ani neobtěžujou vám odepsat, ale abych jim nekřivdila, oni vlastně přijedou kontrolovat, ale v poledne, asi na zdravotní procházku po obědě. Ono totiž po obědě skoro nikdo venku se psem není, ale ve 3,4 to je pane psí promenáda, ale to už se jim asi nechce z vyhřátýho kanclu. Ale když už teda v poledne kontrolujou, tak koho? No většinou mě, když jsem zrovna u toho bobku skrčená a kontolujou známku mýho pidi psa a to že o pár metrů dál běží na volno dobrman, tak to je ani nehne aby hejbli prdelem a snažili se páníčka chytit. Tak tak to funguje u nás. A tím jsem se dostala k dalšímu problému a to jsou psi na volno, to je totiž další lahůdka.
@saani A na co jsou vlastně ty poplatky. Nerýpu, taky mě nesbírání vadí a když jdu s mamčiným psem, tak sbírám, ale co člověk vlastně platí???
Už jsem z toho znechucená! Tady P3 je to katastrofa. Naštěstí už moc nejezdíme kočárkem, to jsem to z koleček utírala pořád!!!
Policajty tady vidíte, jen když odtahuji auta. ![]()
@jopo Tak ale těch pár pytlíku si koupím levněji a třeba ve městě, kde bydlí naši, tak koše aby jsi pohledal…
Mě tohle taky dooost vadí. Místo toho, aby byla vyhrazená místa kde psi smí na trávník tak máme u nás vyhrazená dvě oplocená místa o pár metrech pro děti. Není to tak nějak obráceně než by bylo normální???
Jsem z Prahy, takže na to, že to tu po zimě vypadá jak na minovém poli už jsem si zvykla…letos jsme se ale přestěhovali do domečku a koukala jsem jak puk, když jsem teď uklízela na zahradě a zjistila jsem, že nám hážou pytlíky s psími exkrementy přes plot. Na to, aby to bylo něco osobního tu bydlíme příliš krátce, takže to asi holt někomu přijde normální. Sebrat do pytlíku…a šup s tím přes plot někomu na zahradu, přeci se s tím nepotáhnu těch pár set metrů do popelnice…přemýšlela jsem, co bych udělala, kdybych při tom někoho přistihla…ale žádná vhodná reakce mě nenapadla.