Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když nejhorší je, že já ani ty lidi nevidím, když bych ho chytla, že to nesebral, taky bych mu dala co proto… Jenže takhle?… Vidím jen to, co tam po nich zůstalo… A přibývá to neskutečnou rychlostí. Pod oknama máme tak 4 metry trávníku a sedm obrovských hovňajsů. O protějším trávníku ani nemluvím. Je to fakt hrůza a už jsem z toho zoufalá.
Psa nemam, ale obcas hlidame psa. Bydlime na P1 vsude na kazdym rohu jsou k dispozici pytliky pro pejskare, ty s lopatkou. Ale stejne kampa a petrin jsou plny sr*cek ![]()
O chodnicich nemluvim to je hnus. Je mi z toho na bliti.
U nas je celkem uklizeno, na kazdem rohu jsou kose se sacky.. v jine casti Prahy byly minimalne a taky to tam podle toho vypadalo. ![]()
@Nikeyla píše:
Zdravím, sama pejska mám. Dřív jsem exkrementy taky nesbírala( byla jsem malá) s postupem času mi to začalo vadit a exkrementy sbírám. Jediné řešení jak se proti tomu bránit je chytit přímo majitele a vynadat mu. Lidé moc dobře ví, že jsou za to vysoké pokuty. A jejich oblíbená výmluva je, že nemají sáček, pro jistotu nosím v kapse pořád sáčky. Jejich výrazy, když sáček vytáhnu: K NEZAPLACENÍ![]()
Je to děs, než jsem měla dítě mi to bylo vcelku šumák, ale kluka udržet jen na chodníku je vcelku nemožné. Navíc to není záruka, že něco nevyšlápne ![]()
Hriste mame nastesti oplocena, ale zbytek travniku, popr. i ty chodniky…
Ale asi tu mame same strasne vychovane pejskare, neb kdykoliv na dite houknu, at na tu travu neleze, ze je tam nakakano od pejsku, sklizim pohorsene pohledy pejskaru, ze oni po nich preci vsichni uklizi, stejne jako kdyz s kymkoliv zavedu rec, tak oni stale nosi sacek a sbiraji. Tak teda fakt nevim, kde se to tu bere
Kolikrat si pamatku domu donesu i sama, kdyz nahanim dite po trave, aby do niceho neslaplo… Pritom sacky od mesta tu jsou, taky oplocene vybehove louky a kousek odtud do lesa. Ale nejvic me vytaci ho.na primo pred domem ![]()
Bydlím za městem a všichni pejskaři, co vyjdou z města k nám si myslí, že my tady psí hovínka milujeme, takže se vůbec nenamáhají. Vystoupím večer z auta a hovínko na botě
Musím říct, že jsem měla psy ráda, ale co je vidím v tom podřepu při sr…í, chytá mě slušná alergie. Vím, že za to nemůžou, že jsou na vině páníčkové. Ti se rozhlédnou, jestli je někdo nevidí a klidně to nechají před vraty. Mimochodem máme tu rodinu s jorkšírem, který sbírají poctivě a pak velké psy, co to lidi ani nenapadne.
Já taky ty „pejskaře“, co to nesbírají nemám ráda a ani nechápu.. Já sbírám i teď těsně před porodem, kdy mám fakt problém se ohnout, nepřevážit se a nespadnou do cizího výkalu
Za chvíli budu jezdit s kočárem, ale tady na louku to asi fakt nepůjde.. Oni to po těch největších psech nechávají válet přímo na pěšinkách, no na zabití.. Ale toto se fakt nevyřeší, by tu ti měšťáci museli stát pořád, prostě je tam základ ve výchově a tyhle lidi už nikdo nezmění ![]()
K reseni problemu- nepomohlo by treba video a nebo fotografie? s tim by uz policie mohla pracovat
dodala bych k tomu adresu a meli by na neho udelat alespon bububu ![]()
Nejsem z měa
sta tudíž znám viníky as co dělám?? seberu to lopatou jedmou týdně a hážu jim to před dveře. |Bohužel to nepomáhá jen mě přestali zdravit…
Psiska maj stejně na volno
Taky mě sejří pejskaři, co nesbírají. Je to asi 2 měsíce, co přijel pán se psem autem, zastavil před naším domem, pes nám udělal hromadu přímo před vchodem a pán na něj koukal, čekal až se dose. e a šli pryč. Na pána jsem volala, ať to jde uklidit a nic. Tak jsem si došla pro noviny, nabrala hov. o a rozmazala jsem to přes celý přední sklo. Na sluníčku to pěkně zaschlo
No a po procházce většinou drhnu boty všem, kočár, kolo a motorku a říkám si, že zaplaťbámbu do hov. n nespadli
.
Jojo je to hnus. Sama mám velkého psa, hromady dělá veliký, všechno sbíráme. Domů se vracíme s hovnama na bobech i psích tlapkách, kolečkách kočárku. Navíc starší dcera 2 roky chce sbírat i ty cizí bobky:)))
Docela mě baví ty pejskaři co jako po kapsách hledají pytlík a jakože zapomněli. Když se nabídnu, že jim ho věnuji, tak se teda pěkně zakaboní, ale bobek seberou. Tak mně napadá, že se maminky i nepejskařky musí vyzbrojit roličkou pytlíků a nabízet přistiženým pejskařům.