Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pejska nemáme, ale vyrůstala jsem se dvěmi, ovšem s výběhem na zahradě a výkaly jsme sbírali stejně.
Ted bydlíme ve městě a úplně mě fascinuje, když pozoruju lidi z okna, jak se jim pejsek vyvenčí, oni se rozhlídnou jestli nikdo nekouká a jdou dál jakoby nic. A já se pak divím, když mi cestou od auta přes 5m trávník dítě nanosí domů několik kousků.
Na béžovým koberci ve verandě je to fakt chutovka. Jenže co s nimi, nejsem ten typ, co by otevřel okno a na lidi hulákal.
@Aletheia píše:![]()
moje averze vůči pejskařům je stále větší. Není to fér ale jak nějakého vidím tak bych ho nejraději dořvala - a v tu chvíli je mi jedno jestli on sbírá nebo ne. Protože těch co sbírají musí být minimum. U nás je to tregédie - KAŽDÝ den umývám minimálně boty, většinou celé dítě a je mi z toho špatně.Příspěvek bych ještě zvýšila, aspoň na trojnásobek aby psa měli jenom ti co ho opravdu chtějí i s tím že sbírají a né každej protože je to ťuťi
Mluvíš mi z duše…
Ale jinak, když už jsme u těch hoven. Víc než ta psí, kravská a konská - úplně nejvíc mě vaděj ty lidský a to i ve městě třeba za zastávkou!!! Myslím, že bych měla dostávat nějakou slevu na poplatek za psa, protože ty lidský spolehlivě likvidují právě pesani a to je teprve síla.
![]()
My žijeme na vesnici, ale ani tady lidi nesbírají. Snad je to ještě horší než ve městě. Máme dva psy, Jorkšíra a arg. dogu, ale pytlíky mám vždycky u sebe a i po tom pidi psovi to sbíráme. Bydlíme u chodníčku, který má na obou stranách travnatý pruh a pak plot. Kdyby jste viděli kolik těch „dárečků“ mám přímo u branky, tak je mi z toho na blití:-( Psi za to nemůžou, to jejich páníčci jsou velký prasata. Mám taky chuť to alespoň shrabat z té trávy na ten chodník, po kterým projde hooodně lidí, aby to bylo aspoň pořádně vidět. ![]()
Příspěvek upraven 26.02.14 v 13:15
Me teda docela toci, ze je klidne nechaji navolno i na destskem hristi. Sice krici, ze do pisku neee! Ale co je mi to platny, kdyz pocura travu kolem… obzvlast vyzivne je to v lete. Kdyz jdu a najednou citim na noze mokro…
Jenze pro to by taky mohlo neco udelat i mesto. Napriklad v Anglii je kazde detske hriste - s prolejzackami - ohrazene plotem. Takze deti nemuzou vybehnout ven a nikdo taky nemuze dovnitr, takze ani zadny pes. Jenze u nas neni ani na opravdu zlomene skluzavky, natoz na oploceni…
@Honey Hooligan Ano to je síla, když byl nás pes stěně měl na ty lidský radar a vždy si ho našel. Málem sem pokaždý chcípla, když jsem tu hubu myla.
Syn dnes vyslapl hov.no presne uprostred chodniku u hriste
A to ho po travniku uz chodit ani nenechaavam. u nas to delaji nejvic duchodci a policie nic nedela. Sejri mne to neskutecne
![]()
Jo, tak tenhle boj mi taky přijde poněkud marný ![]()
Taky venčim psa venku, taky kadí do trávy, ale já taky sbírám! Všechny kapsy od bund a mikin mám plný pytlíků - kolikrát je i zapomenu vyndat
Bez exkrementu samozřejmě!!! ![]()
Čekám na další schůzi zastupitelstva už teda chci bojovat za to aby bylo na cestách víc odpadkových košů a ty papárový pytlíky s lopatičkama!
Ono je to u nás zrovna dost problém a i já jsem kvůli nedostatku košů párkrát kakanec nesbrala, protože prostě nebyl poblíž koš, do kterého bych to ohloa vyhodit. V jedný ruce vodítko, druhou rukou držim dítě a do toho ještě držet pytlík s kakancem a táhnout se s ním kilometr k dalšímu koši prostě nedávám ![]()
Takže na další schůzi zastupitelstva jdu do boje za více odpaďáků!!!
![]()
Mě by zajímalo, kdybych si na záda napsala nápis: Jsem na mateřský a sbírám hovna po vašem psovi", jestli by se někdo z nich alespoň styděl… Spíš si myslím, že by mi ukazovali čerstvý, který jejich pes právě vy…al!
@smusa píše:
Když nejhorší je, že to nejsou jen boty nebo motorka. Malá šlápla dneska do ho…na jak od dogy, takže to měla obalené kolem boty, a na nohavicích, pak byla unavená a už nechtěla jít dál, tak si sedla na chodníku a z těch bot si to otřela všude možně do kombinézy a potom, co jsem ji domů musela donést, jsem to měla na botech i já (seshora), na kalhotech, bundě i tašce, protože mě celou okopala… Takže horor. Ale ulevilo se mi aspoň tím, že jsem se tu mohla vypovídatNicméně vážně uvažuju, že ty hovna půjdu sama sesbírat. Nestalo se mi to dneska poprvé. A odvahu na to, abych to někomu mazala po zádech, asi nemám
Holky, mluvíte mi všechny z duše. Už několik dní pozoruji sousedku z protějšího baráku, když venčí velkého černého psa, asi novofundlanďáka. Ani jednou to ho.no nesebrala, takže po přečtení této diskuze jsem se rozhodla. Na vchod umístím žádost, aby ty exkrementy každý den laskavě sbírala. Uvidím, co bude.
Tak tohle taky nesnasim, malyho to venku samozrejme laka na travniky nejvic, sice mu rikam ze jsou tam ble, ale to bych ho musela mit na voditku aby do travy nevbehl.. kdyz pak nejaky vyjede (nebo i ja, fakt nasrano vsude) je mi na bliti uz jen z ty predstavy ze to musim vydrhnout az prijdem, teda hlavne z toho smradu..
tem pejskarum co nesbiraji fakt nasrat pred dvere
@Gába27 píše:Řekla bych, že nic…Holky, mluvíte mi všechny z duše. Už několik dní pozoruji sousedku z protějšího baráku, když venčí velkého černého psa, asi novofundlanďáka. Ani jednou to ho.no nesebrala, takže po přečtení této diskuze jsem se rozhodla. Na vchod umístím žádost, aby ty exkrementy každý den laskavě sbírala. Uvidím, co bude.
Bydlíme na vesnici a je to tady to samé, bobany kam se podíváš. Procházka po stezce je vždy jak procházka po minovém poli
Lejna kolikrát jak hrom a někteří pejskaři to nijak neřeší.
Chodí tu chlap venčit 3 chrty a ten zásadně nesbírá
Minule ho upozornila 7letá dcera kamarádky, že ona po svém jorkšírovi taky uklízí bobky a on na ni čuměl jak puk, řekl jí, že nemá pytlík, tak mu holčina,,půjčila" svůj a to už nevěřil úplně.
Já bych takový lidem ty lejna nosila na rohožku ![]()
Příspěvek upraven 26.02.14 v 13:26
@Gába27 Něco jako:
Uklízejte prosím po vašem psím miláčkovi, my vám taky za barákem NESEREM!!! " .{color:red}"
@smusa píše: Řekla bych, že nic…
Tak začít ta hovna mazat na dveře ![]()