Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hBod tak to máš chlapce nejvyšší čas s tím něco udělat než se dostaneš do kategorie "divnousu ", protoze bude krajne podezřele, že té ještě žádná neulovil popřípadě ne odtáhla k oltáři ![]()
Ovšem i na Emiminu jsou Případy, kdy se brali po půl roce či roce známosti a klape ti na jedna. Takže ti přeji nějakou hodnou jeskyňku do nepohody.
@hBod
to musíš jemne a pomalu a sve výhody to má, že za sebou nemá regimentu chlapů…
@truelly v kategorii divnousů jsem dávno
přesně to co popisuješ slýchám od tetiček, ale mě hodiny netikají, já jsem v klidu a mám rád svůj klid, ale víš jak, přeci jen jednou za čas ti trkne ten věk a řekneš si co kdyby to náhodou byla ta co by mi vyhovovala…
a NIC, prázdná váza ![]()
@hBod píše:
@truelly pannu asi ne z toho bych měl strach.. neměl nervy zdlouhavě někoho přesvědčovat, pak ji přitáhneš za vlasy a plivneš do obličeje a ono se z toho bude 14 dni vzpamatovávat![]()
Jezisi
To bych se, kdyz to takhle ctu, vzpamatovavala mozna taky a to nejsem panna zdaleka ![]()
@anupati moje slova. A taky jsem se nedala ochočit na první druhé či třetí schůzce. Na budování vztahu je třeba čas
@anupati to bylo v nadsázce, jen tak zlehka nikdo tě nebude na první schůzce přivazovat k posteli
@truelly píše:
@anupati moje slova. A taky jsem se nedala ochočit na první druhé či třetí schůzce. Na budování vztahu je třeba čas
Tak ja se priznam, ze od prvni pusy k prvnimu sexu s muzem ubehlo asi 10 minut
Ale nahanel me asi 3 mesice predtim a znali jsme se dobre 4 roky a ja ho brala jako supr kamarada, ale neco vic? Neslo mi nejak prepnout…takze kdyz padla pusa, padly zabrany
A musim rict, ze z toho kamaradstvi mezi nama tezime dodnes. Proste jsme si vzdycky rozumeli, aniz by v tom byl vztah.
@hBod píše:
@anupati to bylo v nadsázce, jen tak zlehka nikdo tě nebude na první schůzce přivazovat k posteli
Tak to bych si nedovolila tvrdit, jiste se najdou i taci ![]()
@anupati nejideálnější šance na dobré a trvalé manželství. Taky jsem k tomu kdysi měla nakročeno, ale druhá strana se rozhodla jinak aby tohoto kroku po pár letech - když už nešlo nic vrátit - litovala. No co už, i takové věci se stávaji…
@truelly Dekuji
A jinak jsem prave tohle nikdy nechapala. Vzdycky jsem rikala, jak se nekdo muze dat dohromady po letech.Bud to tam je hned ta pritazlivost nebo to tam proste neni…Tak uz to chapu, jde to
Ale je pravda, ze zpetne mi muz rikal, ze ja jemu jsem se libila vzdycky.
@truelly píše:
@anupati miláček asi jen svobodné, bezdětne…takova diskriminace
Ale ne, nesmeju se. Jako svobodna bezdětna jsem taky chtěla svobodného bezdětneho, štíhlého sportovce s VS, šikovného i manuální, nejlépe tmavovláska o a modrookeho. No z tech modrých oci jsem tedy nakonec slevila 8
@truelly píše:
@anupati miláček asi jen svobodné, bezdětne…takova diskriminace
Ale ne, nesmeju se. Jako svobodna bezdětna jsem taky chtěla svobodného bezdětneho, štíhlého sportovce s VS, šikovného i manuální, nejlépe tmavovláska o a modrookeho. No z tech modrých oci jsem tedy nakonec slevila
@hBod píše:
@anupati nebo jednoduše na sebe zbyli
Tak i to je obecne moznost. Kdyz bych to vztahla na nas doma, tak jsme si zbyli moc krasne ![]()
@anupati píše:
Ja mam asi krapet velkou predstavivost a bezne promyslim veci na nekolik let kupredu.Tak od panny k porodu to taky muze byt jen 9 mesicu
To je pro me jeste kratkodoby horizont
Jinak jestli na tebe sedi popis, tak…ty asi mit problem nebudes, ne?
To je právě ten problém u žen před třicítkou. Popravdě o ženu, která je zoufalá, že ještě nemá děti bych z principu neměl zájem i kdyby mi jinak sedla a třeba bychom byli spolu šťastný až do smrti.
Chlap potřebuje vědět, že není pro ženu jen (budoucím) otcem dětí partnerky, ale hlavně partner!
Mám tedy na partnerku asi vyšší nároky. Třeba váha 75Kg?? To už je na ženskou opravdu dost a moc si takovou neumím představit, ale nehledám žádné extrémy. Její vzdělání je ale úplně nepodstatné, mnohem víc záleží na inteligenci a všeobecném rozhledu a na tom, že to co dělá ji baví. Taky by mě neoslovila žádná domácí puťka a nebo kuřačka. Naopak to musí bejt aktivní holka.
Věk jako takový je pro mě nepodstatný. Může jí bejt klidně 20, ale zase musí už vědět co od života chce a nebo jí může bejt třeba přes 30, ale nesmí bejt zoufalá, že ještě nemá děti. Prostě věci jsou relativní ![]()
Na bezdětné jsem taky nikdy netrval, ale dobré je vědět proč je s dětmi sama.