Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
ráno jsem vstala a jsem nějaká mokrá - tak nevím,né moc, ale zase mi to nepřijde normálka.Myslela jsem,že se mi např. zvýšila sekrece ( např. hormonální změny) ale je to čiré,průhledné…no, uvidím…
Přeju všem krásné ráno… už bude brzy přituhovat…
Holky Vy asi všechny pracujete,že? Já jsem doma po 12-tém týdnu …bylo slabé krvácení a jsem po IVF.Naštěstí mám vycházky od 14:00 do 18:00 hod. ![]()
Ahoj holky,
po delší době…
Jak se vám daří? Zase jdu s dotazem… mažete si něčím už bříško? Čím? Mě doporučila doktorka dermakol enja, ale nejsem vůbec spokojená.
Tak jsem udělala změnu a břiško si mažu domácí konopnou mastičkou, co mam od kamarádky a je to super.
Tak jo, těším se na odpovědi.
Před těhotenstvím jsem neměla téměř vůbec výtok, v začátku také ne, ale teď poslední dva týdny to taky pociťuji více. Uvidime, přišti tyden jdu na kontrolu.
Jo a ještě jedna věc? Holky už vám kope? A jak často asi? já jsem ve 20t. a citim kopani vice než tyden, pohyby vice než dva tydny, ale nevim, jak často by to mělo být…
Ahoj zatím a hezký den, Verča
petas ja som tiez doma
, nechodila som sice do ziadnej roboty ale aj tak by mi lekar naordinoval PN, tiez som bola 2 tyzdne v nemocnici kvoli krvacaniu. dufam, ze uz to bude len dobre ![]()
ja mam tiez niekedy pocit ze som mokra ale to sa mi asi len zda, lebo mam stale trosku strach z toho krvacania
neviem co to moze byt, skus zavolat dr.
ahooooooooj verco!!!
kde si bola? ![]()
ja sa natieram uz od tretieho mesiaca brusko a prsia. kupujem si elasti-Q, predavaju to v lekarni, stoji 130kc. zatial som s tym spokojna ![]()
v mojeje mudrej knizke pisu ze pravidelne pohyby mozu byt az od 24tt, ja teda citim este stale len obcas a slabo, tak som este v klude, neplasim sa ( teda snazim sa ) ![]()
No ja makama azaučuju za sebe jednu holku… ale jsem z ni vic na nervy. Citim, že to nebude moc dobra nahrada v době me mateřské. Jsem z ni na nervy, mlady holky si vubec nevaži, že mužou makat.
No nas už normalně kope, citime to i rukou, když ji mame na břišku a čekame. Ne vždy se ale dočkáme. Ale poprve kopla citekně do ruky 10.10. pak druhej den taky. potom dlouho nic, ja jsem teda citila, ale na dotek to poznat nešlo. Včera zase jsme cítili jak kopla.
Pravě ten dermacol je takovej jakejsi navoněnej a mě to nedělá dobře. taky mažu už dlouho, dobře měsíc.
Ještě nevíme co budeme mít, snad příští týden na té kontrole by mi to už mohli říct. ALe řikame, že to bude určitě holka… teda přítel to říká… uvidíme.
POmalu vybíráme kočárek, ale jen na internetu, předběžně. Kupovat ho budeme až asi někdy kolem Vánoc.
ja si tiez robim len prehlad ohladom kociku, kupovat budeme vsetko az po novom roku, to by mali byt aj nejake akcie
neviem ci potom nepojdeme este raz pozriet do viedne ![]()
tak vam zelam aby sa vam holcina
pekne ukazala
![]()
enko co je s tebou, dufam ze ste v poriadku ![]()
a mischni ked nas obcas citas napis co noveho a ci uz ste na to vlitli ![]()
Ahoj,
já se mažu už od začátku těhot. Elasti-Q z lékárny. Jsem s tím zatím spokojená, ale jsem líná se mazat 2×denně.
Verčo, můžu být zvědavá..... jaký kočárek máte vytipovaný????
My váháme mezi Quinny a Jane. ![]()
ja sa tiez nemazem 2 krat denne,ale po kazdom osprchovani tiez ma to nebavi,
a to by som mala natierat aj stehna, ale to uz sa mi vobec nechce ![]()
tie obidvaja kociky su super, ja rozmyslam este aj nad peg perego, tamtie sa mi zdaju dost drahe ![]()
My zatím tak Jané ale teď mě známá ještě říkala o kočárku Casualplay, ale pořád se mi líbí více Jané. A líbí se nám ta oranžovo černá.
Ahoj děvčata, tak už je to tady. Začalo pršet, ale taková hezká průtrž.
A zítra máme čekat sněžení, tak to jsem zvědavá, doufám, že až tak hrozné to nebude. Přez den hlásí jenom 4 stupně.
Tak já mažu taky i když se musím přiznat, že ne extra pravidelně. No prostě líná jak veš.
Misurdo tak to jste měli pěkně strávený den. Já jsem dělala malý úklid na zahradě, rušila kytky a tak.
Verčo dlouho jsi se neukázala, kdy se chystáš odejít, že už zaučuješ náhradnici?
Pohyby už cítíme dlouho, ale takové kopanečky, zatím ne. Na kontrolu jdu taky příští týden v úterý.
Už máte vyšetření od obvodáka a zubaře? Já se chystám dneska k zubaři. Bojím, bojím. ![]()
a traba ist aj k obvodnemu? mne zatial nikto nic nehovoril, k zubarovi som sa objednavala , ale idem az 15.11. je strasne zaneprazdnena ![]()
boze mne by stacilo keby snezilo len vtedy ked idem lyzovat
, ale nech si aj deti nieco uziju ![]()
U nás obvodačka musí být, tu už mám za sebou. Kontroluje tlak, kouká jestli nemáš zvětšené játra, jestli nemáš křečáky a tak.
Mně stačí sníh na vánoce a jinak nemusí být. Na Slovensku jsem byla tak zvyklá, ale tady v horách, to je něco úplně jiné.
tlak mi meria sestricka a lekar sa ma vzdy opyta ci mi nepuchnu nohy, zatial nic, len dnes mam strasne natecene prsty ![]()
ale zase v horach je krasne, aj cez leto aj cez zimu, len tej zimy je potom asi aj dost, nie? ![]()
To tlak se měří pořád, když přídu na Ko., ale prostě to chtějí. Jenom doufám, že nebudu mít žádný kaz. Já totiž bez injekce jsem srab a vrtání se bojím.
No právě, sníh je hezký, ale ne když je 5 měsíců v kuse. V loní to bylo dobrý, skoro žádný co na Liberec je nemyslitělné. Ale zato před 2 lety jsem myslela, že ta zima asi ani neskončí. Tolik sněhu jsem neviděla, za celý svůj krátký život.